SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 299
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
ЗЛАТА, ще те бия със снимките от промо-сватбата, които си пуснала на Миша!!! Grinning Grinning Grinning Joy Joy hahaha Не ти прочетох поста, ами видях малки картинки с булчински рокли и цветя, на които с периферното зрение лица не се забелязват Grinning Можеш да си представиш предвид диалога от предишните постинги и значимостта на датата 15.05 колко удара прескочи сърцето ми (точно четири!), преди разтреперана да погледна и да видя, че то било Миша!!!!!!!  Crazy Mr. Green Mr. Green Crazy Бях като в онзи виц за едновременната въздишка на облекчение и рязкото покачване на адреналина в мозъка! Grinning  

# 106
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha

ох, милата Simple Smile

# 107
  • # супернатурална #
Дейна и аз така се обърках, като ги видях Joy

Галина, специално за теб - http://www.youtube.com/watch?v=Gdn_Lvol4Js
Знам, че е грешка да те подтиквам в грешната (към стадиона) поска, но след такива признания в любов може ли да откаже човек  Wink
[/quote]
Грешката е вярна. "По-добре да изгоря, отколкото да изчезна" Joy

# 108
Дейна, Дейна, ще ме умориш от смях  Joy Joy Joy

Такаа.....а сега ще върнем Галя обратно в градинката с това клипче - http://www.youtube.com/watch?v=bCMkTUCnVKY

Злата, като погледнах снимките на Сам и се сетих за онзи момент, в който Луцифер влезе в него и се изгъбарка с Дийн, беше много яко Joy

На мен пък най ми хареса Луцифер и Сам като се гледаха в огледалото и Лу леко укорително каза на Сам “Such anger, young Skywalker.” и после се подсмихна  Heart Eyes

# 109
Джес Simple Smile аз симпатии имам, но претенции никакви, готин е много...но някак в един филм до Дженсън....няма шанс Simple Smile))

Ейнджълче, взела си ми мисълта! И мен ме радва Марк Пелегрино, но в един филм с Дженсън просто няма никакъв шанс Heart Eyes

Сори, че пиша със закъснение, но сега ви чета какви сте ги насътворили от сутринта и не мога да се събера от смях! Grinning

А на обстрела на Злата бих казала, че е извадила най-голямата гаубица от тежката артилерия! Снимката е срахотна!!! Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 16:10 от Dana_Scully

# 110
  • # супернатурална #
Връщай ме Злато, връщай ме, те Главните ще ми се зарадват LaughingМи честно да си кажа, не бих върнала нито Сам, нито Дийн Rolling EyesСрам-не срам, това е. Леле, съвсем пощурях Joy

# 111
Кастиел.
С коктейл "Молотов" от свещен огън ли запали брат ми?

hahaha hahaha А и умее да превлича внимание "Дупе-задник"  Mr. Green

# 112
Кастиел.
С коктейл "Молотов" от свещен огън ли запали брат ми?

hahaha hahaha А и умее да превлича внимание "Дупе-задник"  Mr. Green

Да, това може да се каже беше бисерът на сезона  Joy Joy Joy

Галинче, добре дошла при ненаситниците Hug Аз снощи като гледах Лу-Сам, направо почти бях прескочила оградата на градинката...
Невероятен беше!

Аз приключих с работата, няма смисъл да се мъча Mr. Green

# 113
  • София
 Joy Joy Joy дааааа дупе-задник беше уникално Simple Smile))

# 114
Аз снощи като гледах Лу-Сам, направо почти бях прескочила оградата на градинката...
Невероятен беше!

Абе аз това като една праведна и праволинейна Мараканка не мога да го напиша в прав текст, но и на мен ми се ускори пулса при вида на Лу-Сам. Simple Smile Мммм.... Mr. Green

# 115
  • # супернатурална #
Ох, много, много секси лош Сам. Бе то е ясно, че днес всички сме грешни, да не се съдим прекалено строго, м? Laughing

# 116
  • В средата на времето
Уважаеми дами и господа,
Предаваме директно от Маракана.  ruporuu Невиждано събитие!   ruporuu Половината стадион се е изнесъл посока градинката на баш Градинаря, застанали на оградата въздишат и сънуват будни! Crazy Grinning

Засрамете се! Crossing Arms

Joy Wink

# 117
Уважаеми дами и господа,
Предаваме директно от Маракана.  ruporuu Невиждано събитие!   ruporuu Половината стадион се е изнесъл посока градинката на баш Градинаря, застанали на оградата въздишат и сънуват будни! Crazy Grinning

Joy Wink

Joy
А де, и аз това казвам, засрамете се! Crossing Arms
Галинче, след днешния ден членството ти съвсем утече Laughing

# 118
Най-накрая успях да прочета интервюто, което беше постнала Импала. МНОГО ми хареса! Особено в началото частта за хитрата фенка, която се вмъкнала незабелязано на снимачната площадка и се представила за част от екипа......и я разкрили чак към края на деня  Shocked  Laughing И как Крипки казал на сценаристите за какво ще пишат в четвъртия сезон - ''Okay, guys, this season: angels! But they're dicks.''  Joy Joy Joy Joy А, и описанието на актьора, който играе Адам също беше страхотно -  The actor playing the new sibling is a Wincest buff's dream — he looks so much like Padalecki and Ackles he could be their magical gay offspring. Тугедър-тугедър  Joy Joy

# 119
Уважаеми дами и господа,
Предаваме директно от Маракана.  ruporuu Невиждано събитие!   ruporuu Половината стадион се е изнесъл посока градинката на баш Градинаря, застанали на оградата въздишат и сънуват будни! Crazy Grinning

Joy Wink

Богиньо, ний никога не сме напускали Маракана! Аз например си седя най-прилежно в мараканските редици и само съм извила леко врат, за да видя каква е суматохата в съседната градина. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт