SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 309
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
WomanitKa, Ейнджъл е права, че то през цялата серия си върви майтапа  Laughing
Сонче, приготви се нов обстрел  Wink
Бум, бум, бум, бум!

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 15:11 от Злата с метлата

# 91
А извинете питанките ми днес, но знае ли се коя е омаяла Джейсън Simple Smile

# 92

Ето и интервюто към снимките - поне мисля, че са за него, но не съм сигурна. Доста е старо, но на някого може да му е интересно.

# 93
  • # супернатурална #
Добър ден  love001Злата, така и така си доставчик на "сладка смърт", така и така не ти се работи, намери моля те снимки от последния епизод, по -точно Лукчо в Сам и Дийн в Импала (очите, ах, очите) Дано да не е много нахално, а ако е-ще прощаваш LaughingМ/у другото последния клип, който пусна-нямам думи, исках да напиша нещо, но наистина не мога.

# 94
  • София
А извинете питанките ми днес, но знае ли се коя е омаяла Джейсън Simple Smile

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3715531&id=298613504835
Danneel Harris e бъдещата госпожа Simple Smile

# 95
Ха, намерих снимка на Джаред с неговия stunt double

WomanitKa, ето ги младите влюбени. Бъдещата госпожа Дженсън Екълс се казва Данийл Харис.

Импала,   love001 Най обичам интервюта да чета/гледам.

Галя, за теб ще се стараем винаги! Кога Дийн в колата? На влизане в гробището ли?

# 96
  • # супернатурална #
Да, да, като приближаваше битката. Имаше един кадър на очите му, все едно имаше молив от долу-красота. Ако има и клипче с музиката в този момент-просто култова

# 97
Злате, знаеш с какво да ме застреляш ти... Алек, ох...

Галинче, с тези възклицания по Дийн кандидатството ти за мотика се поставя под въпрос, шъ знаиш  Mr. Green бягай бързо, преди да те налетят пазителките на градината Laughing

Много съм лигава днес, извинявайте Hug

# 98
Хубава е и явно с късмет.
Не мога да си изкривя душата.
Дано да не се окаже някоя кучка.

# 99
Но се чудя защо не можете да приемете Дийн в ролята на семеен човек?! Много добър обрат се получи - в началото Сам беше този, който искаше приличен живот, със семейство, кариера и всичкото му. Дийн пък тайно го желаеше, въпреки, че дълго време го прикриваше, а и леко завиждаше на брат си, затова, че беше успял макар и временно да се откъсне от Уинчестъровия живот...

О, аз съм сигурна, че ще поживее като семеен човек и после Сам ще дойде и ще го измъкне от леглото точно както Дийн направи с него в първи сезон Laughing

Чудесна идея, Фейче! Heart Eyes Много се надявам да се случи точно така  Hug

Eй, това не ми беше хрумвало! Grinning Би било чудесно, ако палачинката се обърне в такава посока Wink

Мили ми мараканки, докато се захласвате по финалния епизод, най-вероятно патронът ви днес ще каже заветното Да Laughing
Слуховете твърдят, че днес е денят на сватбата на Дженсън, а в един форум един потребител казваше, че когато на един кънвеншън е взимал автограф от него и го е попитал кога е сватбата, Дженсън му е отговорил - на 15.05. Така че съберете сили да преглътнете евентуалната новина Laughing

Това го подозирам още от партито за 100-я епизод насам и постепенно с времето свикнах с мисълта. Grinning Не мога да кажа, че се радвам - завиждам лекичко на щастливата булка и ще умра от любопитство да видя малко сватбени снимки, но да почакаме, все ще изтекат и такива. (Агентското в мен веднага ме накара да преровя всичките си канали в Туитър, със сигурност ако вървят натам нещата, първи ще разберем - я Клиф, я на Данийл брат й, все някой ще се похвали). Wink Mr. Green

Hindus upset over trivialization of their gods in an Hollywood TV episode
ето я статията http://news.oneindia.in/2010/04/24/hindusupset-over-trivializati … s-in-anholly.html

Брей, тия индийци много докачливи излязоха! Ами тогава ние славянските народи тука да бяхме въстанали, че в епизода със стригата ни затриха Баба Ягата, а Парис Хилтън я изкараха митично кръвожадно същество от Северните Родопи (такива познавам и наживо, ама тва е друга тема Mr. Green - Родното ми място е от Родопите) Wink Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 15:44 от Dana_Scully

# 100
Такаа, все още не са качени всичките screencaps, така че снимки от този момент не предлагаме още  Grinning Ето ти малко снимки на Сам/Луцифер, а за клипчета ще потърся след малко.  
Едно, две, три

# 101
Злата, като погледнах снимките на Сам и се сетих за онзи момент, в който Луцифер влезе в него и се изгъбарка с Дийн, беше много яко Joy

# 102
  • # супернатурална #
redsonja , аз..такова...само по очите му JoyА аз и преди съм казвала, че винаги ще съм "почти отрекла се от тренера и никога напълно" Не знам дали съм споделяла, но аз женичките на нашите много си ги харесвам. Сладки са ми, естествени(даже и Данийл, дано не и бъркам името), не са типичния холивудски модел, с една дума-одобрявам Grinning А на Миша жена му сигурно е много интелигентна Rolling Eyes(съжалявам, но не се стърпях)
Злата, ти си моя гуру. Цунки и гушки, продължавай все така!

# 103
  • София
 Fairy - Мен пък ме накефи момента...

Кастиел.
С коктейл "Молотов" от свещен огън ли запали брат ми?

Някак даже притъпи загубата на Кас след това...

Въобще...Лу беше някакъв такъв, абе имаше хумор в този персонаж Wink Свежарски Дявол...

# 104
Кастиел.
С коктейл "Молотов" от свещен огън ли запали брат ми?
Някак даже притъпи загубата на Кас след това...
Въобще...Лу беше някакъв такъв, абе имаше хумор в този персонаж Wink Свежарски Дявол...

Даа, този момент и на мен много ми хареса, а разпрашаването на Кас беше много ефектно. Обичам си го много ангела, но въпреки това ми хареса  Embarassed

Галина, специално за теб - http://www.youtube.com/watch?v=Gdn_Lvol4Js
Знам, че е грешка да те подтиквам в грешната (към стадиона) поска, но след такива признания в любов може ли да откаже човек  Wink

Общи условия

Активация на акаунт