SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 318
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • В средата на времето
Не казвам, че Сам под лампата е ангел, но защо пък веднага решихте, че е демон?

Аз мисля Сам там да е Духчо Каспаров Grinning

Клипчето е супер Heart Eyes Има и погледа на Сам под лампата. За мен е малко зловещ и неемоционален. Whistling

# 76
Ох ще ме накарате да го дръпна на работа Simple Smile После ще ви тежа на съвеста.

А ако в 6-ти сезон се наложи Дийн да преследва брат си  Praynig немогат да ни го причинят нали ?
Не не могат ... лудо хрумване ... не ме четете !
 Joy Joy Joy

# 77
Джес, много си лоша  Naughty Постваш такива неща, а после - не припадайте. Е, като как да стане това?  Wink

# 78
  • Някъде в търсене ............
Да се запиша, не мисля че Чък е Бог- не ми се вързва нещо newsm78. А накрая мисля че е духът на Сам.

# 79
  • В средата на времето
The Horseman Death намерих сцената само в пицарията  Grinning Слагам я, за който друг я харесва да си я изгледа отново Simple Smile

Дийн е много смешен как се опитва да се промъкне тихо в заведението Crazy Все едно ще може да влезе толкова тихо, че Смърт да не го усети Crazy

# 80
  • София
Джес, много си лоша  Naughty Постваш такива неща, а после - не припадайте. Е, като как да стане това?  Wink
Лоша съм знам Simple Smile  Освен че съм фен на Кас, отскоро си падам по Луцифер. Някой тука да има симпатии към него?

# 81
Освен че съм фен на Кас, отскоро си падам по Луцифер. Някой тука да има симпатии към него?

Не съм абсолютно сигурна, но май Miriel е човека който търсиш.

# 82
  • София
Е аз само питам Simple Smile защото гледам отбор Дийн и Сам са пълни яко, пък Луцифер е празен викам поне аз ще съм

# 83
# 84
Злате, ти умора нямаш ли бе, момиче  Hug
Остави, че днес си е събота и хич, ама хич не ми се похваща работа, ами и ти ни обстрелваш с такива разконцентриращи фотоси Heart Eyes
(намирам си извинение да не бачкам, не друго Mr. Green)

# 85
  • София
Джес Simple Smile аз симпатии имам, но претенции никакви, готин е много...но някак в един филм до Дженсън....няма шанс Simple Smile))

# 86
Злате, ти умора нямаш ли бе, момиче  Hug
Остави, че днес си е събота и хич, ама хич не ми се похваща работа, ами и ти ни обстрелваш с такива разконцентриращи фотоси Heart Eyes

Сонче, ами и на мен днес ми е събота и не ми се работи, та за това  Laughing
Обстрел, обстрел #2gunfire

# 87
Имам една любима сцена Simple Smile много се смея на нея.
Дийн май хващаше призрачна болест или нещо подобно. Стахуваше се и от сянката си даже Simple Smile
Някой да има линк към нея в Ютуб ... то е ясно вече че днес няма да се работи.

# 88
  • София
хахахх, то направо цялата серия е пълен майтап...не само една сцена от нея...
http://www.youtube.com/results?search_query=yellow+fever+supernatural&aq=1

# 89
Злате, въх, уби мъ, дет се вика Mr. Green
О, сладка смърт Laughing

Общи условия

Активация на акаунт