SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 29 957
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
О да, лампата примигна, но според мен единствено поради причината да ни накарат да се чудим цяло лято какво точно същество е Сам Laughing

Напълно съгласна!

Mr. Green И аз. Гад си е Крипке - и като се оттегля пак въпроси осавя след себе си - сега Сарчето да му мисли какви ще ги къдри в другия сезон Wink

# 31
Съгласна съм за захаросаното, но все пак това е живота, който Сам искрено желаеше за брат си - и двамата преживяха твърде много. Като на филм, естествено. Според мен примигването на лампата и неопределеното изражение на Сам/'Сам' са си точно с цел да се чудим какво ще стане в следващия сезон. Аз за там нямам идеи, никакви.
PS. Докато се изпиша...
PPS. Нормален/Обикновен семеен живот изобщо няма да понеса... Сериалът ни ‘грабна’ и задържа цели пет години именно защото беше за двама-трима герои, които жертваха себе си за любимите си хора и рискуваха живота си за всички останали, а те не им плащаха, не им благодаряха, дори често изобщо не разбираха, че ги е грозяло нещо.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 00:43 от Impala

# 32
Докато ние тук пишем супернатуралното фенство твори. Ето две готини клипчета от новия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=seu04-sYIws
http://www.youtube.com/watch?v=ebtoO5rxs-Q

А до есента кой знае колко фенски версии на трейлър на шести сезон ще се появят  Laughing

# 33
Докато ние тук пишем супернатуралното фенство твори. Ето две готини клипчета от новия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=seu04-sYIws
http://www.youtube.com/watch?v=ebtoO5rxs-Q

А до есента кой знае колко фенски версии на трейлър на шести сезон ще се появят  Laughing

Мерси за хубавите клипчета, аз мисля с тях да се приспивам, че стана късничко, а утре е "работен" ден. Simple Smile От работа ще ви чета обаче и ще коментирам ако изникнат нови размисли. Wink

Ауу, на първото клипче, сцената с билярда и смигванията и вдигането на веждички, дето Сам и Дийн си размениха!!! Heart Eyes Безценно! Опасни са тия J's - как са се научили да играят само с очи и изразяват наистина братска (или поне много явно приятелска) привързаност. Wink  
А на финалните сцени с кадрите от първи сезон - леле колко млади, зелени и готини изглеждат!!! Simple Smile Определено променили са се момчетата, но към хубаво Wink Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 01:08 от Dana_Scully

# 34
Давам рапорт - епизодът е надлежно изгледан Grinning
Джаред беше невероятен Heart Eyes Дженсън също, макар че много ми се искаше да го видя как ще изиграе Майкъл. Адам много го харесах предния път, но не и сега като Майкъл. Както отбеляза и Фейчето, младият Джон беше далеч по-готин. Адам просто не можа да докара погледа и излъчването според мен.
Най-потресаващи гледки ми бяха пръсването на Кас и смазаното лице на Дийн, което дори и смазано, беше невероятно изразително.
Боби и Кас ме ядосаха как се предадоха, добре, че не успяха да сломят Дийн.
Най-накрая се отдаде подобаващо внимание на Металикар Grinning Аз се разревах накрая на прминаващите пред погледа на Сам картини, на братската прегръдка. И после на изражението на смазаното лице на Дийн, когато Сами скочи в дупката.
Много ми хареса, когато Сами демонстративно опатка демоните за здрасти, когато влязоха при Луцифър Laughing Точно както Луцифър ги опаткваше в епизода, в който освободи Смъртта. Обаче, се учудих, че братята се изненадаха, че Луцифър знае за пръстените, пък и какво толкова като знае, то това така или иначе нищо не променяше.
Аз пък го виждам Дийн като семен човек. Просто се държеше неестествено, защото не може да преодолее шока от загубата на брат си според мен. А Лиса очевидно е dumb enough to take him back Laughing
Много се радвам, че това не е края на сериала, защото иначе Сами вероятно нямаше да се появи под лампата и не знам как щях да преживея загубата на този невероятен overgrown man Laughing

# 35
# 36
Добро утро! Hug

Изгледах снощи серията два пъти последователно. Много ми хареса!  Не ни разочароваха сценаристите, както и се надявах Hug

Според мен от Дийн няма да излезе семеен човек, не и при такова развитие на събитията. Не вярвам, че би могъл да си живее сладкия apple pie life, като знае къде е оставил брат си. Дори да се опита да го направи, защото е обещал, няма да изтрае дълго и ще хукне да търси начини да го върне.

Под лампата според мен беше Сами. Ако Господ е измъкнал Сами (заради похвалната саможертва за човечеството, което и той много обича), а Луцифер и Майкъл е оставил да си решават проблемите в карцера на спокойствие, е напълно възможно. Само дето Сами не изглеждаше много тъжен и съкрушен, че не може да бъде с брат си, дори малко evil имаше в погледа му, а и примигването на лампата... (издиша ми теорията нещо).

Господ се намеси сериозно на финала, върна Кас със суперсилите му, върна Сами. И аз смятам, че Господ беше в Чък само за този епизод. Или пък не беше, а прибраха Чък за "инструктаж", като всички пророци Thinking Много теории и варианти има да си разигравам в главата за доста дълго време. То си и личи, че не мога да мисля трезво и съответно пиша несвързани работи.
Джаред беше невероятен Луцифер, направо неповторим! Адам не ме респектира като Михаил, младият Джон беше много по-убедителен в тази роля.
Добре че не е краят на сериала, иначе не знам как щях да го преживея Crazy

# 37
Голям рев, голямо чудо беше снощи. Дори мъжа ми за първи път не ме бъзика, че рева на филм  Laughing
Много готин финал, с много въпросителни...
Мисля, че това не беше Сам. Едва ли ще е толкова просто завръщането му. А и следващият сезон ще е посветен именно на това и срещата с Бог. Но тук пък ме съмнява дали ще ни срещнат с Неговия "образ".
И аз мисля като Злата, че вече ще са други отношенията м/у братята. Но се чудя защо не можете да приемете Дийн в ролята на семеен човек?! Много добър обрат се получи - в началото Сам беше този, който искаше приличен живот, със семейство, кариера и всичкото му. Дийн пък тайно го желаеше, въпреки, че дълго време го прикриваше, а и леко завиждаше на брат си, затова, че беше успял макар и временно да се откъсне от Уинчестъровия живот...
Все пак вече не са "деца"  Laughing А и вече е много уморен от "съдбата си", на моменте оттегчен и отчаян. Заслужава си го момчето да поживее нормално.

И само още нещо - искренно се надявам Сам като се завърне да се завърне като "пречистен" и "расов" човек - без демонска кръв във вените си и т.н.

# 38
  • В средата на времето
Добро утро от мен Grinning

Изгледах. Със смесени чувства съм. Какъв се оказа Чък в крайна сметка? Ангел? Дух в бутилка?Simple Smile Как пуфна така, изведнъж Simple Smile)...или пък Господ? Ако е Бог как пък Кас не го надуши? Не ми се вярва Чък да е Бог..не знам...Аз се накефих, че Лу знаеше за пръстените. Щеше да е много плоско ако го бяха изненадали...
Много мъчно ми стана за Дийн, така го натупаха...и после когато почти се разплака на вратата на Лиса...Играта на Джаред беше перфектна обаче. Евала! Малко постен ми беше финала, съжалявам да го кажа...И как Самчо се появи пред къщата?! Съдейки по изгасващата лампа, според мен беше духа на Сам. А и погледа му беше някаква смесица от твърдост, студенина, някак си над нещата...не мога да го опиша много добре сякаш...

Едно нещо, което не очаквах, а ми направи добро впечатление, беше разговорът между Мишо и Лу на бойното поле. Там Лу изглеждаше този с добрата воля, а Мишо изглеждаше роботизиран сухар...Всъщност не знам защо съм изненадана, защото като се замисля това си е част от образите им. Лу да е този, който до последно да се опълчва на Плана, а Мишо - този, който не поставя под съмнение задачите...Но някак си Лу през цялото време го представяха като абсолютно нахъсан за битка и победа и изведнъж да предложи да не се бият...Чак трогателно беше...

Аз явно съм емоционален тулуп в последно време, защото само насълзяване леко получих и то на сцената, в която Дийн и Сам се гледаха и говорех с очи, точно преди Сам и Мишо да падната в капана...Дийн изглеждаше толкова нещастен, смазан и пак в едното му отворено око се четеше някаква молба...И на сцената с Лиса де...

За Адам да спомена ...Адам не ми харесваше като образ, но в днешната серия изглеждаше много различно..Някак си възмъжал, разхубавен. Според мен обаче, Адам трябваше да се играе от някой поне с габаритите на Сам Simple Smile)...Иначе голямато братче, в това мъничко телце, не изглеждаше кой знае колко заплашително. Не че големината на тялото има значение в тази точно битка, но все пак трябваше поне да изглеждат равностойни:)))

Дийн ако може да не ми става семеен мъж Crossing Arms Първо, че Лиса не ми харесва. Второ - ако искам да гледам семейни драми, имам си Отчаяните съпруги Crazy Трето - все някой трябва да лови гадовете Laughing

bouquet на Агента за новата тема Grinning

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 09:31 от Izida

# 39
Но се чудя защо не можете да приемете Дийн в ролята на семеен човек?! Много добър обрат се получи - в началото Сам беше този, който искаше приличен живот, със семейство, кариера и всичкото му. Дийн пък тайно го желаеше, въпреки, че дълго време го прикриваше, а и леко завиждаше на брат си, затова, че беше успял макар и временно да се откъсне от Уинчестъровия живот...

О, аз съм сигурна, че ще поживее като семеен човек и после Сам ще дойде и ще го измъкне от леглото точно както Дийн направи с него в първи сезон Laughing

# 40
Но се чудя защо не можете да приемете Дийн в ролята на семеен човек?! Много добър обрат се получи - в началото Сам беше този, който искаше приличен живот, със семейство, кариера и всичкото му. Дийн пък тайно го желаеше, въпреки, че дълго време го прикриваше, а и леко завиждаше на брат си, затова, че беше успял макар и временно да се откъсне от Уинчестъровия живот...

О, аз съм сигурна, че ще поживее като семеен човек и после Сам ще дойде и ще го измъкне от леглото точно както Дийн направи с него в първи сезон Laughing

Чудесна идея, Фейче! Heart Eyes Много се надявам да се случи точно така  Hug

# 41
Е, определено ще изиграят още една партия  Laughing

Сега прочетох темата отначало - ако Бог върне Сам, трябва да върне и Адам. Той им е брат и доказаха, че го приемат като такъв, а знаем какво братята правят един за друг. Горкия Дийн - да гледа как и двете им братчета изчезват от живота му  Tired

# 42
Да разбирам ли, че ще има 6-ти сезон.  Hug
Не съм гледала последните серии от страх, че като ги изгледам и всичко свършва Simple Smile
Направо ми върнахте надеждата Simple Smile

# 43
Добро утро!
Леле, колко съм загубена!  ooooh! Снощи от вълнение от финала така и не се сетих да поздравя Дейна за чудесната нова тема, чак сега като прочетох поста на Изи се плеснах по челото и се засрамих.  Embarassed Дейна, с голямо закъснение и чак на трета  страница - поздравления и   bouquet

Горкия Дийн - да гледа как и двете им братчета изчезват от живота му  Tired
А бе, как да кажа, не ми се видя много притеснен за Адам. Може би по-късно като премине първоначалния шок от загубата на Сам може и да се сети за него.

# 44
  • В средата на времето
Забравих да напиша, че снощи малко се издразних на Боби, когато примиренчески се изказа, че са знаели още в началото, че няма почти никаква надежда. Дийн и заради това си го обичам, не се отказва това момче и туй то Heart Eyes
А малките Сам и Дийн, които пъхат ирачки насам, натам из Импалата и оставят инициалите си в колата  - емоционално и мило. Heart Eyes
Бе имаше моменти, имаше.. Simple Smile

Да, най-вероятно така ще стане. Grinning

Да разбирам ли, че ще има 6-ти сезон.  Hug
Не съм гледала последните серии от страх, че като ги изгледам и всичко свършва Simple Smile

Ще има, ще има. Grinning Аз сълзите си ги пазя за края на сезон 6, когато наистина всичко ще приключи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт