SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 29 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • # супернатурална #
ООО, НЕЕ! Само това не, ужасна мисъл, дано да не е така, направо ми се приплака.

# 16
Епизодът изгледан и ореван Laughing
Напълно съм доволна, изключително емоционален и наситен епизод, просто уникална игра, развръзката е точно такава, каквато исках да бъде, използването на Импалата беше супер хитро и съм много доволна, че не се стигна до това Сам да се вгледа в очите на брат си и така да вземе надмощие, че щеше да ми дойде твърде захаросано,  подразниха ни да си задаваме въпроси до началото на шести сезон, изобщо получават отличен за финала Heart Eyes
Адам не ми хареса като Михаил, но пък Луцифер беше изключителен Heart Eyes

Според мен Сам си е Сам, а Чък ми е леко съмнително да е Господ.

# 17
  • # супернатурална #
ох, дано да си права за Сам, че не знам как ще се спи тази нощ LaughingТова за Чък е много интересно, не се бях замисляла. Ми не е изключено, стига да искат, могат и така да го извъртят. Ако е така, ще е един много щур свят с един много щур господар Joy

# 18
Дийн не го виждам хич в ролята на съпруг и баща, а според вас Сам ли беше под лампата?

Според мен си беше Сам, но как точно ще ги извъртят нещата в следващия сезон не смея да предполагам. Едно е сигурно - няма да повторят нито една от вече видените в предните сезони схеми в отношенията между двамата братя. Няма да има сърдене и цупене, и последващото го признаване, че Сами е вече пораснал и може сам да взема решения. Или загуба на доверие един в друг и съответно повторното изграждане на такова. Всичко това вече сме го видяли и не мисля, че Сара Гембъл може да си позволи просто попрепише от Крипки за следващия сезон. Очаквам нещо съвсем ново от нея и екипа сценаристи.
Дийн и аз не го виждам в ролята на задомен мъж, водещ нормален живот. Даже най-мъчно за него ми беше като си наложи да отиде при Лиса и да остане с нея. Просто беше видно какви усилия полагаше да придаде правдоподобност на новата си роля. Колко ли коства цял живот да се преструваш?
След това няма да е интересно Дийн да живее обикновен живот. Какво толкова ще ни покзват в новия сезон, ако това е полажението? Не ги виждам Лиса и Бен да изкарат повече от 2-3 серии.
И не на последно място не ги виждам милионите фенки на Дийн как ще се примирят с подобно положение. До сега няма женски образ, привлякъл вниманието на някой от братята да е издържал много-много в шоуто. Обикновено умират много мъчително, за радост на фенките  Mr. Green

# 19
Понеже днес почетох из форумите и там срещнах едно добро предположение защо вероятно Чък не е Господ - нали амулетът на Дийн се сгорещяваше в присъствието на Чък, пък той си стоеше съвсем тихо и кротко на врата на Дийн като се срещаха с пророка, ако е Господ, защо не даде сигнал пустия амулет?

# 20
Понеже днес почетох из форумите и там срещнах едно добро предположение защо вероятно Чък не е Господ - нали амулетът на Дийн се сгорещяваше в присъствието на Чък, пък той си стоеше съвсем тихо и кротко на врата на Дийн като се срещаха с пророка, ако е Господ, защо не даде сигнал пустия амулет?

Ми може от начало Господ все още да не е бил в тялото на Чък.

# 21
Дийн не го виждам хич в ролята на съпруг и баща, а според вас Сам ли беше под лампата?
Хич не ми се връзва бунтарското ми то да играе ролята на примерен татко. Не такъв е смисълът на сериала и не вярвам да паднат сценаристите до там .

Не ги виждам Лиса и Бен да изкарат повече от 2-3 серии.
И не на последно място не ги виждам милионите фенки на Дийн как ще се примирят с подобно положение. До сега няма женски образ, привлякъл вниманието на някой от братята да е издържал много-много в шоуто. Обикновено умират много мъчително, за радост на фенките  Mr. Green

Ха дано. По същите причини го казвам, поради които не ми се вижда Дийн да е баща (макар че за известно време може да се позаиграят със сюжета, за да видим съвсем ясно, че не се вписва). Може пък да решат да направят някакъв паралел с татко Джон, кой знае? И той е бил баща с труден живот. Simple Smile

# 22
За Чък-Бог - амулета не се е сгорещявал, първо щото в началото ми се струва, че Чък си беше Чък, после е станал Господ и второ, при повечето срещи с Чък, амулета вече е бил даден на Кас, а не са давали да го е носил.

# 23
В един от днешните разбори на епизода имаше следното лирично обяснение за отсъствието на Бог - Maybe the answer to this riddle is that God is always absent. Because he's present, in everyone, at least sometimes. God's absence is the final proof that he's present, in everything on Earth, where we'll never see him. Ту бре, че и възхит!

# 24
  • # супернатурална #
Може Чък да е Господ, но от следващия сезон. Видяхте ли в края на серията как се изпари, сякаш беше "повикан" от горе. Може за това да е прибран, за да се завърне Бог чрез него от...някъде си
Няма как Дийн да остане при Лиса, той отиде там, само защото обеща на Сам. Не че не я обияа, но те двамата винаги ще са си по-важни един за друг от който и да е

# 25
Maybe the answer to this riddle is that God is always absent. Because he's present, in everyone, at least sometimes. God's absence is the final proof that he's present, in everything on Earth, where we'll never see him. Ту бре, че и възхит!

Брях! Tуй много хубаво и тaка философско-поетически някак си е казано. Харесва ми. Може и такъв да е смисълът с появата на Бог - Творецът у Чък - Писателя. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 00:25 от Dana_Scully

# 26
Малко преди да видим Сам лампата примигна - това, както знаем, се случва при поява на призрак или демон. По изражението му не можах да се ориентирам кое от двете е. Ако е демон, трябваше да направи някаква крива усмивка от сорта 'Само си мислиш, че си ме победил...". Ако е призрак - пак усмивка, но искрена, защото вижда брат си в нормален живот.

# 27
Малко преди да видим Сам лампата примигна - това, както знаем, се случва при поява на призрак или демон. По изражението му не можах да се ориентирам кое от двете е. Ако е демон, трябваше да направи някаква крива усмивка от сорта 'Само си мислиш, че си ме победил...". Ако е призрак - пак усмивка, но искрена, защото вижда брат си в нормален живот.

Импала, дано не си познала. Много щеше да е захарно, ако беше дух и гледа с добричко изражение колко се радва на брат си, че е при семейството си. Щеше да прилича прекалено много на Шепот от отвъдното, а Крипке такива ги избяхва като Алистър светена вода.
Ако е демонче, по-ми се връзва, щото имаше нещо лееееко лошичко в погледа му, но може и Сами да си е, пък само така "сериозно" да гледа.

# 28

О да, лампата примигна, но според мен единствено поради причината да ни накарат да се чудим цяло лято какво точно същество е Сам Laughing

# 29
О да, лампата примигна, но според мен единствено поради причината да ни накарат да се чудим цяло лято какво точно същество е Сам Laughing

Напълно съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт