SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
За целите на нашето точене на лиги, приемаме, че снимката с офлюха не е истинска и мирни и доволни продължаваме да си тънем в сладката розова мъглица. Simple Smile

Съгласна!

# 196
  • София
bicho malo - ам ти...нали правеше разни колажчета Simple Smile))

хихихи, е карай, за мен чичката е с доста по-равен и еднакъв тен от  дженсъновият....ръката си е към тялото при вс положения...единствено глава/тяло гледам....
А за омекотяването...просто в Дженсън варианта е компресирано много нещо и си личат гадни пиксели Wink
Нооо... който както....аз само ще съжалявам ако не е г-н Екълс...защото има много сладки тръпчинки на....кръста Simple Smile))

# 197
Абе, момичета, този, дето го наричате чичката не е ли Жан Клод Ван Дам, бе?

# 198
  • София
малко мяза....

# 199
Аз от фотошоп и пиксели нищо не разбирам, но моята логика е много проста - когато се правят подобни снимки, обикновено са фотосесия, никой няма да седне да хаби ресурси, за да направи само една снимка на Дженсън по голо дупе. Обаче в нета непрекъснато се появяват голи или полуголи снимки на Дженсън, които са единични, така да се каже. Което ме кара да си мисля, че всички подобни са фотошоп, защото в противен случай щяхме да видим поне още една от тая серия. Разбира се, логиката ми може да е напълно погрешна Laughing

# 200
На мен лично, именно заЩото снимката изглежда по груба, заради това е и по истинска. Аз виждам разлика в цветовете, но както казвате ...... Щом не е той, за благото на всички фенки, мараканки и т.н. Ще определим чичката за фалшификат  Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78
Аз от фотошоп и пиксели нищо не разбирам, но моята логика е много проста - когато се правят подобни снимки, обикновено са фотосесия, никой няма да седне да хаби ресурси, за да направи само една снимка на Дженсън по голо дупе. Обаче в нета непрекъснато се появяват голи или полуголи снимки на Дженсън, които са единични, така да се каже. Което ме кара да си мисля, че всички подобни са фотошоп, защото в противен случай щяхме да видим поне още една от тая серия. Разбира се, логиката ми може да е напълно погрешна Laughing

Има логика .........  newsm78 newsm78 newsm78

# 201
Абе, момичета, този, дето го наричате чичката не е ли Жан Клод Ван Дам, бе?

Stitch, първо и на мене ми замяза да е той, ама не е. Някъф друг е.

Аз от фотошоп и пиксели нищо не разбирам, но моята логика е много проста - когато се правят подобни снимки, обикновено са фотосесия, никой няма да седне да хаби ресурси, за да направи само една снимка на Дженсън по голо дупе. ...мисля, че всички подобни са фотошоп. ....Разбира се, логиката ми може да е напълно погрешна Laughing

Мисля, че логиката ти е съвсем права. Пък и като се има предвид колко внимателен е г-н Екълс към личния си живот и къде и в какъв вид се снима, повече от логично е снимките да са фотошопски.

# 202
Това означава ли, че онази хубавката по хавлийката дето е и живее в сънищата ми също е колаж  Crazy Embarassed

# 203
Ако иде реч за тази: съвсем истинска си е Mr. Green
Това е кадър от Dark Angel, втори сезон, където Дженсън играе генно-модифициран войник от бъдещето, тайна разработка на военните. Wink

Ако става въпрос за тази:
нямам представа дали е истинска, но ми се иска да е. Simple Smile
Някак си ме подтиква да спортувам.... съвсем необяснимо Wink Mr. Green

# 204
*преглът*
За втората иде реч Simple Smile
И понеже има една и на г-н  Падалеки по хавлия / а той там определено е майкооо мила / вярвам, че няма измама Simple Smile  newsm53

# 205
*преглът*
За втората иде реч Simple Smile
И понеже има една и на г-н  Падалеки по хавлия / а той там определено е майкооо мила / вярвам, че няма измама Simple Smile  newsm53

Тази на г-н Падалеки по хавлията е кадър от една от сериите, така че там със сигурност е истинска работата, но за ръгби снимкатта не знам.

# 206
  • # супернатурална #
Това

също не са монтажи. А това, следвайки логиката на Стич е:
Лека нощ Joy
Няма лягане, Агент, Хрътка, айде, пускайте ги Laughing

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:16 от galina76

# 207
Момичета, имаме снимки от сватбата - официален рилийз, както може да се предполага, предимно на булката са с нейния многоброен антураж. Роклята й е божествена!!!!
Сега ще ви ги нацъкам тук с кликване за по-големички Mr. Green

Както се вижда на всички снимки без последната, г-жа Екълс позира като за световно! "Фук, фук - колко съм хубава пък!" Simple Smile Няма лошо, искаме да видим повече от младоженеца, моля....
Последната снимка явно е някаква папарашка, защото много ми напомня на милите родни картинки от нашенските си сватби... hahaha Ни следа от напудрени фотосесии с приятелките. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:27 от Dana_Scully

# 208
И аз съм съгласна с Фейчето. Освен това продължавам да твърдя, че е твърде срамежлив за подобни снимки, и колкото и да кърви сърцето ми, мисля че и ръгби-снимката е фалшификат  Sad

# 209
Дейна, голямо благодаря за снимките!  Hug Hug Hug Е булката е просто разкошна! Ще си призная, че повече ми харесва от Джен.

Аз пък намерих един супер романтичен "трубадур" от сватбата на Тай Вон  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт