SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • # супернатурална #

Тука са ми особено сладки, ох, много щастлив изглежда Heart Eyes

# 211
Данийл е страшно хубава, много ми харесва като булка. Само обеците няма да споменавам Laughing

Обаче тези снимки с антуража ми оставят леко горчив привкус в устата. Но както и да е, живи и здрави да са Grinning

Галинче, тази снимка е страхотна Heart Eyes

# 212
Ето и последните няколко снимки:
Започвам естествено с най-интересната:

Вече съм припаднала! Simple Smile))) Simple Smile Моментът на заветното "ДА". Simple Smile

Милият ни той: Вижте как щастливо се е ухилил! Ще го изям!!!  Heart Eyes Страхотна двойка са! Simple Smile

Танци:

Влюбени гълъбчета, първи танц!

Булката преди тържеството. МНого ми харесва Данийл като булка! Simple Smile

Последната май я пусках вече.

Джаред недоумявам къде ли може да се е скрил  newsm78 Идните дни сигурно ще има още снимки, ще го видим и него.

Като цяло - много ми харесват сватбените снимки на младото семейство Екълс, особено тези, на които са двамата. Дженсън видимо прелива от щастие, толкова нахилен и усмихнат не сме го виждали май Simple Smile  Heart Eyes  Mr. Green  Hug  Crazy Булката е хубавица, повече ми харесва от Джен на нейната сватба. Интересно ми е само семейство Падалеки къде ли са. Wink

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:40 от Dana_Scully

# 213
  • # супернатурална #
О, Боже, къде е Джаред?

# 214
  • В средата на времето
Снимките са хубави.  Grinning На новите, които публикува Агент Скъли   bouquet, прическата на Данийл е по-поносима Grinning Това, което ми прави впечатление е:
1. Данийл има някакъв луд афинитет към о-г-р-о-м-н-и обици Crazy Crazy Ако беше с червена рокля, можеше да изтанцува танца на Луната покрай някой огън Crazy Laughing За мен това не са обици за сватбена рокля, но всеки с вкуса си. Жената с о-г-р-о-м-н-и-я камък на врата предполагам, че или и е майка, или близка роднина Crazy Grinning
2. Гледайки танцувалната снимка, разбирам че по Америчку не е прието мъжете да носят потници под ризите, визирайки залепналата от пот риза за гърба на г-н Екълс  Crazy Лошо Екълс, лошо Naughty

Виждам и разликите в двете сватби. Тази на г-н и г-жа Паделеки и г-н и г-жа Екълс. Докато първата имаше веселяшки, кънтри и топъл привкус, тук виждаме отново много изявен стремеж към нещо по-хай Laughing Crazy Г-жа Екълс, да ни е жива и здрава, си е една фръцка и туй то Crazy

Това е изразът, който всяка жена докопала се до г-н Екълс придобива на лицето си! Joy

Готини са двамата на сватбата въпреки критиките ми Grinning

# 215

Виждам и разликите в двете сватби. Тази на г-н и г-жа Паделеки и г-н и г-жа Екълс. Докато първата имаше веселяшки, кънтри и топъл привкус, тук виждаме отново много изявен стремеж към нещо по-хай Laughing Crazy Г-жа Екълс, да ни е жива и здрава, си е една фръцка и туй то Crazy

Благодаря ви, богиньо, че така хубаво изразихте мислите ми, точно такова настроение ми създадоха и на мен тези снимки.  Hug

Сега се замислих, дами, колко погрешни очаквания имахме за сватбата. Мислехме си, че Дженсън ще я забули в тайнственост, обаче не взехме предвид фактора Данйил. Жената не може да пропусне да се пофръцка пред целия свят Laughing Вижте, че само за един ден излязоха десетина снимки, а от сватбата на Джаред за три месеца не видяхме толкова много.

# 216

Това е изразът, който всяка жена докопала се до г-н Екълс придобива на лицето си! Joy

Много точно казано, Богиньо! Wink Ама не можем да я виним. Simple Smile Представям си как е тичала буквално към олтара, да не би господинът да се разколебае. Wink

Готини са и според мен, г-н Екълс с потник или тениска под ризата, както Изида предлага, би бил още по-нелепа гледка, тъй че добре че не му е хрумнало да се приведе и в такъв "потничест" вид. Прическата му ни стига... Joy

Фръцкава си е г-жа Екълс и това си е, ама Патронът си я е избрал, той да си й търпи глезотиите сега. Wink

Фейче, отново си много права, че пазенето на личното пространство, на което г-н Екълс толкова държи, още в първите няколко часа отиде по дяволите щом г-жата реши да се покаже пред света и да видят всички какво си е хванала! Simple Smile

От толкоз Имоции забравих да благодаря на Злата за снимката с нежния влюбен трубадур   bouquet Моля, ако на някой същата му попадне в голям (много голям формат) веднага да ми сигнализира, че си я харесах за тапетче. Wink

Eй тука ако някоя от вас разбира повече от мода, са написали кой е дизайнер на роклята и бижутата. http://www.examiner.com/examiner/x-20868-Dayton-Supernatural-TV- … ish_twitter:20868

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:58 от Dana_Scully

# 217
  • В средата на времето
Благодаря ви, богиньо, че така хубаво изразихте мислите ми, точно такова настроение ми създадоха и на мен тези снимки.  Hug

Моля Ви Вълшебнице, за мен е удоволствие да изразявам мислите Ви Grinning Hug

Btw това със снимките и аз си го помислих. И една професионална снимка не видях от сватбата на с-во Паделеки Grinning, но тук си имаме цяла фотосесия. Няма лошо Grinning Хората са различни. Пък и да ви кажа, много добре я разбирам Данийл. И аз да бях взела Дженсън, не снимки, ми и видео от церемонията бих пуснала в мрежата Mr. Green Joy

# 218
  • # супернатурална #
Ми ще се покаже ми, то си е за показване. Леле, аз ако бях... Joy
Добре де, къде са Падалеки? Някой има ли идея. Моят мъж казва, че Джаред може да го е изяло някое ругару Rolling Eyes

# 219

Моля Ви Вълшебнице, за мен е удоволствие да изразявам мислите Ви Grinning Hug

Btw това със снимките и аз си го помислих. И една професионална снимка не видях от сватбата на с-во Паделеки Grinning, но тук си имаме цяла фотосесия. Няма лошо Grinning Хората са различни. Пък и да ви кажа, много добре я разбирам Данийл. И аз да бях взела Дженсън, не снимки, ми и видео от церемонията бих пуснала в мрежата Mr. Green Joy

Взела си ми думите от устата.
И аз да бях, видео в ЮТюб щях да пусна, ако успяла да присвоя господин Екълс. Simple Smile Да ни е жива и здрава патронката, но с таквази жена шефът или много главоболия ще има, задето им разкрива личния живот (нещо, което той явно държи да не се прави), или ще я превъзпита постепенно и госпожата няма толкоз да се фръцка. И в двата случая мисля, че ще е за нейно добро.

Не работи горе линка към статията, затова го пускам пак: http://www.examiner.com/examiner/x-20868-Dayton-Supernatural-TV- … ish_twitter:20868

Последно още мъничко снимки: (тези наистина ме изумиха колко снимки се напубликуваха само за няколко часа)

- колко е сериозен тук младоженецът в очакване на булката....  Heart Eyes

Джаред е бил там Simple Smile Вижте до кого е застанал на тази снимка (точно зад Данийл):

Ето тук направо линк към някои, които не съм ги публикувала горе, защото нямам нерви да ги правя цъкащи се Simple Smile http://raloria.livejournal.com/958770.html Има и забавни, а се вижда и по-голямата част от родата на двамата младоженци - таткото на Данийл, който я води към олтара, например.

Тази обаче не мога да се стърпя да не ви я покажа - малките шаферчета са стахотно сладки  Heart Eyes Клиф костерман също се забелязва вдясно (седналия с прошарената брада).

И една наистина сладка семейна картинка:

На преден план, баба Екълс (явно женицата, чийто тъквен пай е любимият на Дженсън, както спомена в един кънвеншън), зад младоженеца е татко Алън Екълс, който държи внук си - син на Макензи, сестрата на Дженсън. Вляво до Данийл е мама (щастливата свекърва). Wink Поне за мен от останалите лица познати няма Wink

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 02:41 от Dana_Scully

# 220
Добро утро!
Агент Дейна отново заслужи почетната грамота за Агент на месеца!!! Благодаря ти от все сърце за труда  bouquet

И добре че Данийл е фръцка, та да видим малко от сватбата Simple Smile Много ми хареса роклята й, и тя самата изглеждаше много добре! Хареса ми идеята й за огромните обици и гривна, пасваха много добре на роклята й, а и някак си на цялото й излъчване! Не разбирам много от мода, но нейния сватбен стайлинг за мен е супер! 
Дано се появят и снимки на младоженците със семейство Падалеки Simple Smile

# 221
  • София
Много са сладки и готини.... все така да са щестливи и влюбени Simple Smile))
Ей, това се казва снимки Simple Smile не като от сватбата на Джаред, който всъщност...така като се губи...може и изобщо да не е присъствал....

Много им се радвам....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
Ама моля ви се Sad Каква е тая прическа от мистър Екълс ?
Идва ми да отида и да му разроша така добре гелосаната косица разделена на пътче  Crossing Arms

# 223
  • София
хахахах, да прическата е страшна... но след тази снимка...

някак дори не я забелязвам...толкова нахилен и щастлив....и да лъскаше от брилянтин по главата...щеше да ми е все тая Simple Smile))

# 224
Добро утро,
Дейна   bouquet огромно благодаря за положения труд. Снимките са супер. Младоженците оЩе повече. Булката макар и малко кичьозна с аксесоарите, както каза redsonja, пасваха много добре на роклята. А г-н Екълс, като го гледам колко е нахилен, цялото му Щастие си личи, просто тук думите са излишни. И въпреки това колко е зализан, е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт