SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 449
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Браво на WomanitKa за изгледания сериал и добре дошла в клуба на "Чакащите СЕПТЕМВРИ с нетърпение!"  Twisted Evil  bouquet Hug

Отлагам го от седмици Sad Знам изгледам ли и последната серия край. Сега съм малко като започната и недовършена не ми харесва Sad
Но пък действам в посока приобщаване на нови членове / фенове. Колежката започна сериала онзи ден Simple Smile гледа го в vbox-a и е много многооо зарибена Simple Smile  Twisted Evil

Това е още по-добре. Винаги е по-забавно като си зарибиш проятелка, с която денонощно да можете да си обсъждате сериала... и момчетата Simple Smile

Поздрав за Изида с един Динейшо:

# 511
Ехаа, Дейна, чудесни снимки!   bouquet Hug Най много ми харесаха Самифър и Динейшо. Joy А комикса с Кас е страхотен.  Joy Тази снимка, дето Джаред се е овесил на люлката може и да показва, че не е изгубил детското в себе си, но аз като му гледам голичкото коремче най-малко за детето в него си мисля  Twisted Evil Mr. Green

Уоманитка, всички искаме да е сепрември.  Laughing

# 512
Ей, това руските фенки са си направо кадри на КГБ. Вижте как са я фиксирали тази девойка, че е една и съща.

Тук е девойката на кънвеншъна в Чикаго 2008 г.

А тук е в Лос Анджелис 2009 г

Мацките се бъзикат, че Дженсън имал чудотворни способности - щом те прегърне и отслабваш.  Joy Joy Joy Естествено има и друго философско течение - че мацката се е прегръщала не само с Дженсън и чудотворното й отслабване може да се дължи на Джаред  Joy Joy Joy

# 513
О ооо, ако действа така някой от двамата (отслабваЩо) започвам да събирам пари от закуски и отивам на кънвекшъна в Барселона  Crossing Arms и после на другия и т.н. А за голото коремче   Twisted Evil, на мен ми иде  Twisted Evil да го ......  Twisted Evil , загаЩия де ...  Blush (или обратното).
Дейна, комикса е супер   bouquet, а за Кастриелския поздрав, се чувствам и аз поздравена, че нали съм си ценителка на мъжката красота, а тук определено има  smile3521.

# 514
Екскюзе моа ама рускините пасти да ядат Simple Smile пред моа Simple Smile

Много си го обичам това колажче Simple Smile

# 515
Екскюзе моа ама рускините пасти да ядат Simple Smile пред моа Simple Smile

Много си го обичам това колажче Simple Smile

Womanitka,  newsm74 coolcool много е яко колажчето. Ако не беше казала, че е колаж и че това си ти, Щях да си помисля че е поредната Щастлива късметлийка ......

# 516
Grinning Grinning И аз се оказа, че имам същото потниче и джинси като WomanitKa и явно сме ходили на една и съща кънвеншън Wink

Поздрав с един готин Дийн: http://www.youtube.com/watch?v=Bh10pLUzdlM&feature=player_embedded#! Песента много му тичка Wink

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 18:14 от Dana_Scully

# 517
  Joy Joy Joy е не не Simple Smile я да видим друго имаш ли

Питате ли ме как ми издържа сърцето да го гушкам за снимката Simple Smile

# 518
Джаред не ми е мерак да го гушкам, мерси Simple Smile Дженсън като е наоколо и не забелязвам никой друг Heart Eyes, Heart Eyes Simple Smile

# 519
То е ясно, че този кънвеншън е бил с униформи. Айде сега я се покажете всички. Аз Ще ви покажа по късно  Laughing Mr. Green Laughing

# 520
  • В средата на времето
Поздрав за Изида с един Динейшо:

Благодаря ти много Hug Динейшото е Joy Трябва да призная, че Джаред много по-добре имитираше Хорейшо Grinning Wink

Искам и аз такава снимка с Патрона Crossing Arms Grinning Как мога да си наместя лицето до това на Дженсън? Laughing

# 521
Искам и аз такава снимка с Патрона Crossing Arms Grinning Как мога да си наместя лицето до това на Дженсън? Laughing

Заповядайте, богиньо, специално за вас. Simple Smile Hug http://www.faceinhole.com/us/search-results/?SearchCriteria=Jensen+Ackles
Изберете си "поза" с Дженсън и действайте... (нищо мръсно нямам предвид Twisted Evil ) После споделете резултата, моля Simple Smile

# 522
Izi влез в сайта Simple Smile и следвай стъпките намери си някоя снимка дето да можвеш да напаснеш и пробвай смело Simple Smile
Като го открих бях тотално зарибена Simple Smile Научих се даже да режа и да си правя аз макети Simple Smile Как не ме уволниха незнам Simple Smile две седмици бях като побъркана Simple Smile
Ох Дейна виновна си Simple Smile почвам и аз ... много готини макети ей сега ще ги понапълня.

Уморих се и полегнах Simple Smile разбира се защото имаше кой да ме хване  Joy

И последна и се спирам Simple Smile Лека нощ момичета аз съм подготвила Падналие ангели и сезон 2 на братята Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 22:19 от WomanitKa

# 523
Лека и приятно забавление с втори сезон. И последната ти снимка "я имам". Simple Smile Даже известно време ми беше в подписа Simple Smile

Да ви пожелая и аз "лека нощ" с едни огромни снимки на патроните Simple Smile

# 524
Хе-хе-хе! Голямо гушкане е паднало с Патрона, голямо нещо  Laughing
Дейна, много ми хареса Dean is a Real Good Man  Heart Eyes Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт