SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 212
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Да, определено поздравления за Дейна  bouquet Чудесно оформление, съпоставката млад-зрял при снимките много ми допадна!

А относно Адам, не вярвам Бог да го съживи (все пак - Dead should stay dead). Определено го е измъкнал от ямата, заедно със Сам, обаче после най-вероятно го е пуснал в Рая с майка му, нали такова беше най-голямото желание на Адам към ангелите при сделката.

Съжалявам, че съм на работа, защото умът ми е още в снощната серия, ако бях вкъщи пак щях да я гледам.
Изи, и на мен много ми харесаха моментите с колата и малките момчета Heart Eyes

P.S. Фейче, отдавна сме я преглътнали новината Simple Smile Да са здрави и щастливи и да се обичат много!

# 46
Мили ми мараканки, докато се захласвате по финалния епизод, най-вероятно патронът ви днес ще каже заветното Да Laughing
Слуховете твърдят, че днес е денят на сватбата на Дженсън, а в един форум един потребител казваше, че когато на един кънвеншън е взимал автограф от него и го е попитал кога е сватбата, Дженсън му е отговорил - на 15.05. Така че съберете сили да преглътнете евентуалната новина Laughing

# 47
  • София
Според мен това не беше САМ накрая.... дали е призрак...или кой знае какво...но не е Сам...лампата нямаше да примигва и гасне от човек....

А Чък...абсолютно той беше Господ според мен...

Izida - и на мен Лиса грам не ми харесва...и някак не мога да го възприма Дийн с нея...никак....

redsonja
Dead should stay dead...ееее айде сега...а Кас и Боби Simple Smile

# 48
Ангелче, все пак там беше решение на Кас да върне Боби към живота, и то много правилно решение Simple Smile А Кас явно е любимецът на Господ, пък и е ангел, не просто човек.

# 49
Искам само да спомена, че искането на Сам към Дийн да не се опитва да го спасява, беше много подло и гадно. И откъде накъде ще иска такова нещо при положение, че ако Дийн поиска от него същото щеше да опищи света Crossing Arms

# 50
  • София
Гадно беше.... ама нали уж, за да оставят непокътната "клетката" на Лу-то....

# 51
Dead should stay dead - тук много не важи това правило  Laughing
Обаче останах втрещена колко подли и злобни са всъщност добрите ангели  Confused Не зачитат нищо човешко, намират хората за жалки и нищожни, не им дреме, че ще затрият света заради "едното им его" ... Чудя се Ватикана как не е възстанала срущу филма все още  Wink

# 52
И аз съм съгласна със Соня, че няма да го върнат Адам към живота. Не мога да посоча конкретна причина, просто такова усещане имам.

Мили ми мараканки, докато се захласвате по финалния епизод, най-вероятно патронът ви днес ще каже заветното Да Laughing
Слуховете твърдят, че днес е денят на сватбата на Дженсън, а в един форум един потребител казваше, че когато на един кънвеншън е взимал автограф от него и го е попитал кога е сватбата, Дженсън му е отговорил - на 15.05. Така че съберете сили да преглътнете евентуалната новина Laughing
Това е една чудесна новина! Ще си имаме сватба днес! Чудя се само дали ще видим снимки в близките дни?

Искам само да спомена, че искането на Сам към Дийн да не се опитва да го спасява, беше много подло и гадно. И откъде накъде ще иска такова нещо при положение, че ако Дийн поиска от него същото щеше да опищи света Crossing Arms
Е какво да му каже Сам - Дийн, аз сега ще се жертвам да спася света, ама щам свърша работата почвай да работиш по въпроса да ме измъкнеш, нищо че може пак да пуснем Луцифер на свобода. Хич не се връзва с благородната саможертва.

# 53
  • В средата на времето
Искам само да спомена, че искането на Сам към Дийн да не се опитва да го спасява, беше много подло и гадно.

И Дийн се съгласи, обаче само привидно според мен.  Laughing Или поне, когато каза "Добре" в колата може и да си е повярвал, че ще удържи обещанието, но много скоро в сезон 6 ще започне да се размисля. Надявам се Grinning

А Кас явно е любимецът на Господ...

...ми другите му Синове кат са такива льохмани всичките Laughing Всеки си хванал шапката и си прави каквот си иска Laughing Ама и на Кас му пораснА работата.  Mr. Green Дали ще го има в сезон 6?

Обаче останах втрещена колко подли и злобни са всъщност добрите ангели  Confused

Ми те Архангелите се изживяваха като разглезени престолонаследници.  Crazy Само те се държаха отвратно. "тате обича хората повече" newsm45  Crazy
Държаха се с хората, точно както Смърт описа на Дийн какво придставлява Дийн в очите на Смърт. Ама ако на Смърт и е простено да говори и да се държи така, онез глезльовци от чист келешлък се изживяваха като отритнати от татко им Crossing Arms

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:02 от Izida

# 54
  • София
mamakaty
ами...Ватикана би следвало да застанат срещу почти всички филми за ангели в такъв случай.... те навсякъде са точно така показани....
Къде бяха казали...на ангелите едното им крило винаги е обляно в кръв...нещо в този дух...

Обаче индийците бяха засегнати от епизода с боговете и искаха официално извинение за опозоряването на боговете и религията им Simple Smile))

# 55
Докато пусна отговор и трябва да го поправям, че не се връзва  Mr. Green

Гадно беше искането на Сами, но съм съгласна със Злата, не може да каже "Брато, непременно да ме измъкнеш" Laughing
Аз пък все очаквах новият ми любимец Кроули да се появи накрая да поздрави Дийн, че го оттърваха от Лу.

Кас като "the new sheriff in town" Wink е много добра идея!!!!

# 56
  • София
Аз всъщност не виждам защо Лу да може да се измъкне отново всъщност ако извадят Сам...

# 57
Аз всъщност не виждам защо Лу да може да се измъкне отново всъщност....

А, да. И Михаел и братски да се прегърнат и да последват примера н Сам и Дийн  Laughing Представяш ли си - нашите момчета за чудо и приказ да станат образец н ангелите. И после "И бидеха ангели по наш образ и подобие..."

Лу трябва да си седи в пъкъла - там си е цар и господар.

# 58
Ми те Архангелите се изживяваха като разглезени престолонаследници.  Crazy Само те се държаха отвратно. "тате обича хората повече" newsm45  Crazy
Еее, не всички ангели бяха такива.

Обаче индийците бяха засегнати от епизода с боговете и искаха официално извинение за опозоряването на боговете и религията им Simple Smile))
Ха, това не го знаех!  Shocked

Соня, и аз очаквах Краули да се мерне в последния сезон.

Ето ви и малко прекрасни, угрижени Сам и Дийн  Heart Eyes

# 59
  • София
mamakaty
???
Имах предвид с какво би помогнало на Лу да излезе , ако измъкнат Сам Simple Smile

Злата
Hindus upset over trivialization of their gods in an Hollywood TV episode
ето я статията http://news.oneindia.in/2010/04/24/hindusupset-over-trivializati … s-in-anholly.html

Общи условия

Активация на акаунт