SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 652
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
И на мен в началото прическата на Патрона ми навяваше същите подбуди като на WomanitKa да ида и да го разроша, но после се сетих, че на последния кънвеншън в Рим Дженсън каза, че всячески се стреми в частния си живот да бяга от образа на Дийн (Сякаш може да избягаш от нещо толкова хубаво като неговите си собствени очи, устни, ръце и т.н.), та затова когато не е Дийн се стремял косата му да изглежда по друг начин, пускал си брада и т.н. - напразни усилия да се загрози, според мен, ама какво да го правиш... Heart Eyes

Иначе след снимката, на която щастливо се усмихва, прехапал долната устна в очакване на въпроса за 1 милион долара, Mr. Green аз също никак не забелязвам каква му е косата - не мога да отделя поглед от лицето му, а като го виждам, че той е щастлив и аз съм щастлива! Heart Eyes

# 226
Прекрасен е Simple Smile
Ама вече женен подяволите Simple Smile Още немога да се настроя да гледам финалния епизод Simple Smile УЖАС !

# 227
Мдааа, човек и добре да живее се жени (или нещо подобно беше)  Laughing

Да са живи и здрави, желая им всичкото щастие и любов на света. Много са сладки.

Дейна благодаря за снимките  bouquet

Злата, мерси за снимките на булката Миша, попиках се от смях  Joy

# 228
Благодаря за снимките на всички Wink
Прическата найстина е  #Crazy
А Данийл като цяло ми харесва Wink Нека бъдат щастливи дълго заедно.

Искам повече снимки на Джаред от сватбата  #2gunfire Mr. Green

Ето ви една снимчица, надявам се да не сте я виждали  / не е от сватбата/ Grinning /Нека бъдат повече/  
Цък
Цък
Цък   
Цък   
Цък 
Цък
Цък

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:38 от Stella Winchester.

# 229
Stella, благодаря за плакатчетата, страхотни са, това второто силно започва да се бори за призовото място да ми стане десктоп уолпейпър и ако не успея да намеря Дженсън с китарата в голяма резолюция, който Злата вчера благоволи да ми внесе в полезрението, ще си сложа тях двамката.... "Двама женени мъже" - така трябва да мислим вече за тях.... божичко.... Heart Eyes

# 230
О, аз викам да се правим, че незнаем за часта с женитбите  Mr. Green

Иначе при мен се борят втората и третата за desktop  newsm78

Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:51 от Stella Winchester.

# 231
Добро утро!
Момичета, спрете се! От сутринта не мога да наваксам да ви изчета и сега докато си напиша всичко, което искам да кажа сугуро ще минете на следващата страница  Wink, ама нищо - аз ще си кажа.
Първо - огромно благодря на Дейна за снимките!  newsm51 Агент Скъли отново не ни разочарова!
Това ще дойде най-най-най-най любимата ми снимка от събитието  Heart Eyes

Просто не мога да му се нарадвам на Дженсън на това фото  Heart Eyes

Виждам и разликите в двете сватби. Тази на г-н и г-жа Паделеки и г-н и г-жа Екълс. Докато първата имаше веселяшки, кънтри и топъл привкус, тук виждаме отново много изявен стремеж към нещо по-хай Laughing Crazy Г-жа Екълс, да ни е жива и здрава, си е една фръцка и туй то Crazy[
Сега няма да се съглася с Изи, защото като като изключим снимките на булката с шаферките ми изглежда една съвсем нормална сватба. Ето за сравнение със сватбата на Джаред и Джен

А не знам дали си спомняте снимките на Дженсън от сватбета на Тай Вон, но там имаше подабна фотосесия, само че с шаферите. Така че това май си е модерно по даласките краища да се правят подобни сватбени фотосесии и не мисля, че трябва да държим отговорна Данийл за това.
Пак няма да се съглася с Изи и за потника под ризката, според мен щеше да е по-зле. И съм съгласна със Соня, че стайлинга на Данийл беше супер. На мен също обеците ми се връзваха с роклята.
За голямото количество снимки, появили се в нета също не би трябвало да държим отговорни младоженците, това са снимки снимани от гостите на сватбата и също така качвани от тях. Радвам се, че не излязохме прави за "едната-единствена сватбена снимка"  Laughing
За друго за сега не се сещам, освен - надявам се да видим повече от Джаред  Praynig

А, да, сетих се! Не може само да сипя суперлатива за тържеството и тъй като няма за какво да се заям с младоженците, ще нападна гостите  Mr. Green
От коя стана ли са тези? Нито булката, нито младоженеца заслужават да имат такива роднини  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 11:19 от Злата с метлата

# 232
Ох не бях виждала снимки от на Джаред сватбата.
О боже моййй това е РУБИ нали ?
Поразрових се в гугъл и има една снимка на която Джаред така покровителствено я е прегърнал, че ми топи сърцето.
ох ама кога е станало да не са се залюбили по време на снимките на сериала ?

# 233
Стела, снимчиците са превъзходни!  newsm51
Всичките са като за десктоп.

# 234
Дийн пък тайно го желаеше, въпреки, че дълго време го прикриваше, а и леко завиждаше на брат си, затова, че беше успял макар и временно да се откъсне от Уинчестъровия живот...
Извинявам се, че се намесвам късно, но още не съм прочела напълно темата Wink
Искам да кажа, че Сам само си е мислел, че се е откъснал и след като разбра как са контролирали живота му, дори когато уж е живял свой собствен, го съкруши още повече. Всички са били в играта и са били част от един по-голям план.

WomanitKa: Гаранция... са се залюбили по време на секс сцената в сериала  Laughing Я покажи снимчицата, която имаш  Mr. Green

Злата с метлата: Радвам се, че ти харесват  Hug

# 235
Злате, ще ме умориш Joy Joy Joy по повод - цитат "От коя стана ли са тези? Нито булката, нито младоженец заслужават да имат такива роднини" Mr. Green
Правилно, тези гости сигурно са натрапници  Mr. Green
А първите два плаката на Стела не ги бях виждала Crazy Страхотни са! Благодаря!

# 236
А ето и първите снимки на новото семейство след сватбата.
http://justjared.buzznet.com/2010/05/17/jensen-ackles-danneel-ha … -apple-newlyweds/
Милата Данийл, никаква почивка не са й дали  Sad Ама пък работна жена си е взел Дженсън  Wink

# 237
Ето тази Simple Smile

# 238
Още едни хубави младоженци!  Heart Eyes

От buddy tv са се погрижили да се запознаем с живота и кариерата на Данийл, да не се чудим коя е тая, дето отмъкна Убавото момче  Laughing - http://www.buddytv.com//slideshows/supernatural/the-future-mrs-j … harris-63406.aspx

# 239
  • София
хахаха, злата и аз я загледах таз снимка с гостите...мъжът...хахаха.....представям си го замаян в ъгъла на някоя тексака кръчма с цялата осанка на пропаднал каубой...
обаче там зад булката с Дженсън май е Джаред Wink или ми се привижда нещо....чак сега го забелязах...наистина вече си бях помислила, че не е присъствал по някаква причина...

Общи условия

Активация на акаунт