SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 29 976
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • # супернатурална #
Айде и аз се обзаведох
И за щерката една, че ще се сърди Laughing
Благодаря, WomanitKa,  възползвах се, усещам, че това ще е новата ми занимавка Laughing

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 00:57 от galina76

# 526
galina страхотни са Simple Smile
За да ги из4истиш горе има едно за наместване на цветовете Simple Smile Мисля, че е до бутоните за въртене на снимката.
Малко играчка е ама понякога става като истинска снимка Simple Smile Наистина е зарибявка Simple Smile На моя мъж му бях пратила една с моята глава ама тяло на силиконка по бански  Joy Joy Joy Незнам дали заради снимката или така се е получило, но вечерта имах изненада стегнат багаж и уикенд на морето Simple Smile

# 527
Ето за "добро съботно утро" с morning нещо смешно, на което попаднах Simple Smile

"Такааа, ... да видм направихте ли утринната гимнастика. На бегом, която още не е, че ще се наказваме - хванал ви е мързела май."

- ей, това мръсното подсъзнание на фенките е последното, което ще умре при евентуален Апокалипсис Twisted Evil Innocent

- "Вечер, когато Торбалан си ляга да спи, проверява в гардероба за Дийн Уинчестър" Grinning

- "И да се криеш, прецакана е работата - войнството от фенки може да те надуши отдалеч".

- различните настроения на Дийн Уинчестър / Дженсън Екълс

- no comment Twisted Evil

- хахаха - на това се смях много Simple Smile

- Дийн е единствения, който може да каже: "Не се гъбаркайте със Сами" без всъщност да казва нищо. Simple Smile

- Последното нещо, което ми идва наум за него, като го видя е това, дето са го написали под снимката Simple Smile))

- Живото доказателство, че бог ни обича и иска да сме щастливи... под "нас" имаме предвид "фенките". Wink

"Посмяхте ли се на мой гръб, мараканки?"

Ето и една от онази серия с плюшеното нещо, аз лично не я бях виждала:

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 02:31 от Dana_Scully

# 528
Ето за "добро съботно утро" с morning нещо смешно, на което попаднах Simple Smile

И оЩе как  Joy Joy Joy Дейна развесели ми ноЩа  smile3525 newsm20

# 529

И още как  Joy Joy Joy Дейна развесели ми ноЩа  smile3525 newsm20

"bicho_malo, това е само едно от многото неща, на които Дейна е способна, повярвай ми Wink

"Погрижил съм се лично да проверя.... Simple Smile"

# 530
Хайде да ви приготвя нещо за добро утро  Wink

Първо още малко сватбени снимки

След това малко гифчета за развеселяване  Joy

Едно интервю с Джим Бийвър - http://www.wpix.com/videobeta/5cd73532-7267-42cc-92c7-a7fa92d387 … t/Jim-Beaver-LIVE

И за финал още нещо забавно - http://www.youtube.com/watch?v=Ro0piH4d_d8&feature=player_embedded

Дейна, страхотни снимки си постнала!   bouquet
Най ми хареса това

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 02:56 от Злата с метлата

# 531
Злата, слънце, и ти ли не спиш Simple Smile Приготвям ви и аз забавления за утре, явно сме две "безсъниците". Wink
мерси за снимковия материал и за гифчетата - на това, дето Миша е с една черна пелерина и я отваря, а отдолу е с балеринска пачка, направо щях да падна от дивана - събудих домочадието от смях hahaha

Изумявам се колко още снимки от "The Сватбата" ще видим - това папараците вярно нямат спирка, щом чак Джен бяха издебнали... А на второто фото от публикуваните от теб, гледам и The Ringbearer Джаред се е изтипосал на ключова позиция да чака пристигането на булката. Как не можа да загуби пръстените този саскуоч... Grinning

Поздрав за ранобудните с Who is Hotter? Jared or Jensen

# 532
  • # супернатурална #
Я, нощната смяна добре е поработила. Много се смях на гифчетата, а плакатите са суууупер. Дейна, нали знаеш, че въпросът "J or J" изобщо не стои . Това е като "на предния капак на Импалата" или "на задната седалка". Нали знаеш, няма "Или" - "И", винаги "И" Laughing

# 533
Това е като "на предния капак на Импалата" или "на задната седалка". Нали знаеш, няма "Или" - "И", винаги "И" Laughing
Интересно какво ли мисли самата Импалка по този въпрос?  Wink

# 534
Това е като "на предния капак на Импалата" или "на задната седалка". Нали знаеш, няма "Или" - "И", винаги "И" Laughing
Интересно какво ли мисли самата Импалка по този въпрос?  Wink

Тя ще е пристрастна по въпроса и ще се съгласи с Галчето, така както ми се струва Grinning Иначе и аз съм за "и", със съвсееем лек превес на предпочитанието "задната седалка", ако ме разбирате.... Wink

# 535
  • # супернатурална #

Ок, чакам те.
Ще видиш звезди посред бял ден Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 14:18 от galina76

# 536

Ок, чакам те.
Ще видиш звезди посред бял ден Joy

Хахах- "Куче със салам ще плашиш". Simple Smile Grinning Нека ми падне той + свободна задна седалка на автомобил (даже не държа да е Импалата, макар че признавам - удобно широка е за целта.) Просто не знае какво ще му се случи. Wink

# 537
  • # супернатурална #
Ох, разкажи, моля те, ще го включим в " Еротчни фен-фикшъни", глава втора, озаглавена "Може в Импалата да е тясно, но звездите се виждат отвсякъде"
P.S. Тази снимка просто ме подлудява Rolling Eyes

# 538
Ох, разкажи, моля те, ще го включим в " Еротчни фен-фикшъни", глава втора, озаглавена "Може в Импалата да е тясно, но звездите се виждат отвсякъде"
P.S. Тази снимка просто ме подлудява Rolling Eyes

People Angel Що? Бори се момчето да докопа антената на полицейския автомобил - аз нищо нередно не виждам в тази снимка Twisted Evil, а ти? Grinning Grinning Това мръсното подсъзнание е много мръсна работа.... :angel2:

# 539
  • # супернатурална #
 Laughing Не измествай темата, чакаме подробно описание на действията, предприети с цел пълноценно използване на автомобилните дадености на шевролет'67. То моето подсъзнание, да не кажа и съзнание-ясно. Дай да видим твоето Joy

Общи условия

Активация на акаунт