SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 445
  • 732
  •   1
Отговори
# 585

Дейна, невероятно е.  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Останах без думи .........

Е те това е заслужена награда   bouquet
А ако изкара и от сватбата на Джейсън незнам каква трябва да й даваме Simple Smile

# 586

Дейна, невероятно е.  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Останах без думи .........

Мерси, закачам си грамотата на почетно място веднага! Simple Smile  bowuu И се надявам и завбъдеще да не разочаровам очакванията ви и да ви снабдявам с интересни информации и снимки.

А ако изкара и от сватбата на Джейсън незнам каква трябва да й даваме Simple Smile

Ами... аз съм скромна, нищо прекалено голямо няма да искам... само ми дайте Дженсън за малко, ако може  Peace

Хм, от личен опит да споделя, колкото повече го гледа човек това, толкова повече му се приисква да се омъжи, пък било то и само, за да има толкова готини снимки от сватбата... много странни мисли ме спохождат Simple Smile Направо съм за лудницата....  doctor

# 587
  • В средата на времето
Хм, от личен опит да споделя, колкото повече го гледа човек това, толкова повече му се приисква да се омъжи, пък било то и само, за да има толкова готини снимки от сватбата... много странни мисли ме спохождат Simple Smile Направо съм за лудницата....  doctor

На мен ми се прииска направо за втори път да се омъжа пък ти Crazy Laughing Аз съм за лудницата, не ти Joy

Бе аз докато го гледах така мило ми стана, че аха-аха да се просълзя Laughing...нещо фазата на луната май е крива, че съм такваз чуФствителна Crazy

# 588
На мен ми се прииска направо за втори път да се омъжа пък ти Crazy Laughing Аз съм за лудницата, не ти Joy

Бе аз докато го гледах така мило ми стана, че аха-аха да се просълзя Laughing...нещо фазата на луната май е крива, че съм такваз чуФствителна Crazy

Ех, успокоих се, че не съм само аз луда. Изи, дружно ще си ходим на лечение в Asilium- a. Dr. Elicott само за нас пита. Simple Smile Не е от фазите на луната май на всички тези снимки им действат умиляващо. Grinning

Само се чудя Злата и Фейчето как още не са се появили да си кажат вещото мнение. На мен лично пак сватбата на Падалекови започва лееекичко повече да ми харесва от тази на Екълсови, макар че от втората видяхме далеч повече снимки, отколкото на Джаред-Дженс-ката. Simple Smile

# 589

Фазата, фазата Ще да е . И мен ме налегнаха такива желания (да се омъжа за втори път), ама за .......  Embarassed

# 590
Simple Smile Я признайте бързо Simple Smile Сватбата ли ви блазни или първата брачна нощ  Crazy Blush Mr. Green

# 591
Днес явно ми е ден за откриване на разни интересни неща.
Вижте например на какво попаднах: http://thetvaddict.com/2008/10/24/a-very-special-message-from-su … nner-eric-kripke/ Ерик Крипке през 2008 година за пръв и единствен път се е обърнал пряко към феновете със съобщение, касаещо многото въпроси и негативни мнения след излъчването на епизода с Жълтата треска (Season 4, Yellow Fever) или по-познат като епизодът, в който Дийн го беше страх и пищя на котката в гардероба. Та Крипке е получил доста гневни имейло от фенове, които са се възмутили, че сценаристите представили Дийн като "страхливец" (техните думи буквално са "Dean is a dick", ама няма нужда да ви го превеждам буквално на български, сещайте се). Та Крипке счел за нужно да успокои развълнуваното фенско множество, като обясни, че съвсем не смята Дийн за страхливец, ами напротив - той е герой. Брей, този Крипке, дали да не го попритиснем да обясни и за финала на Сезон 5?  newsm78

Освен това попаднах и на мнението на един силно запален по хорър-жанра фен, който е озаглавил статията си: "Защо Мразя Supernatural" (За сефте попадам на някой, който да мрази шоуто, за мен беше истински потрес). И въпреки, че донякъде съм съгласна с аргументите на пишуещия, че първоначално са ни обещавали "мини-хорър филм всяка седмица" и си спазваха обещанието, а впоследствие поизместиха фокуса върху други работи, все пак силно се разграничавам от мнението му, че сериалът "не струва", защото не е страшен. Все пак в СПН страшното е само част от цялата чаровност на сериала. Ето по-подробно ако искате да се запознаете и с аргументите: http://thetvaddict.com/2007/11/29/why-i-hate-supernatural/ Два пъти по-интересни от мнението са обаче коментарите, публикувани от фенове непосредствено под него.
Наистина Supernatural има най-верните и последователни фенове на света. Позабавлявах се да почета с какъв спокоен и уравновесен тон запалени фенки се опитват да обяснят на пишещия статията, че не е разбрал идеята на сериала. Браво! Гордея се с момичетата, които запазват самообладание, когато са засегнали любимият им сериал. Simple Smile  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 22:49 от Dana_Scully

# 592
Simple Smile Я признайте бързо Simple Smile Сватбата ли ви блазни или първата брачна нощ  Crazy Blush Mr. Green

И двете и двете .........
А за Жълтата треска (Season 4, Yellow Fever), незнам какво толкова са се гневили тез фенове. Аз специално никога не съм си и помисляла, че Дийн е "страхливец". В този епизод (м/у другото ми е единот любимите заради песента, и ..... всичко) се забавлявах истински. Смяла съм се със сълзи ..........
Луда работа са това феновете.
А и скуката е неЩо убийствено, ето пример за това .....
Така е като вас ви няма и се чудя какво да правя  newsm78

# 593
bicho_malo и аз се чудя къде ли са се покрили всички. Много хубав Чичо Сам си намерила/направила, който задава съвсем резонния въпрос, "Гледате ли Supernatural"? Иначе и на мен Жълтата треска ми е един от любимите епизоди и въобще не мисля, че Дийн се е показал като страхливец там - обяснението на Крипке беше, че заразата с болестта на страха го е хванала не защото е страхливец, ами защото пазел страшна тайна. Simple Smile Такива ми ти работи... Simple Smile)

# 594
Мили ми Градинарки и кандидат-мотики, на бас на каквото кажете, че това не сте го виждали: http://www.ksweddings.com/data/web/fred_ginger/ После пак разправяйте, че нямало снимки от сватбата на Джаред и Джен Wink направено е страхотно, между другото, много, много, ми хареса Simple Smile  Heart Eyes Гледам го вече за четвърти път и не мога да се спра. Simple Smile
Дейна, момиче мило, ти си адската хрътка пред която се прекланям и на която смирено се опитвам да подражавам!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Невероятно е! Тооооолкова много ми хареса! Даже понавлажних очите на някои моменти.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А ако намериш подобни снимки сватбата на Дженсън и Данийл директно хващам влака за Пловдив да те нацелувам едно хубаво  Mr. Green
Тук са направо като от някоя приказка  Heart Eyes

Много вълнения бяха за тази вечер, а сега за успокояване ще го видя Крипки какви ги приказва. Дейна,   bouquet и за това!

Галя, тази снимка не я бях виждала, а тя се оказа, че ми е от любимата фотосесия с караванката. Благодаря!   bouquet

# 595
Мили ми Градинарки и кандидат-мотики, на бас на каквото кажете, че това не сте го виждали: http://www.ksweddings.com/data/web/fred_ginger/ После пак разправяйте, че нямало снимки от сватбата на Джаред и Джен Wink направено е страхотно, между другото, много, много, ми хареса Simple Smile  Heart Eyes Гледам го вече за четвърти път и не мога да се спра. Simple Smile

Dana_Scully,
Благодаря omm bouquet Hug ... Наистина много мило и трогателно. Може да прозвучи сладникаво, но отвсякъде струят любов, щастие и радост. Напълни ми душата. Хареса ми и то много, въпреки че по начало съм 'оперирана' от планове и дори мисли за сватба. Специално са теб - цък (Фнимателно, както обикновено се прави с моите подаръчета).

# 596
  • В средата на времето
Специално са теб - цък (Фнимателно, както обикновено се прави с моите подаръчета).

Тези снимки с тази резолюция са направо унищожителни... smile3544 Всеки път като ги отворя и направо ми спира дишането за секунди Crazy   bouquet за Импала. You just made my day! Grinning

Добро утро от мен  bouquet

# 597

Злата, има ли ги останалите снимки на снимки, метни един линк, ако си ги срещала. Grinning

# 598
Злата, има ли ги останалите снимки на снимки, метни един линк, ако си ги срещала. Grinning
И аз искам линк, ако има, със снимките от сватбата.

# 599
Impala, благодаря за поздрава, получих малък сърдечен разрив като я отворих тази снимка!   bouquet smile3544 Трябва официално да се забрани да ги снимат в такава голяма резолюция, защото предполагам има още фенки като мен, които а-ха и са на умиране при всеки следващ подобен кадър. Simple Smile (Impala, мерси още веднъж, нямаш представа колко по-усмихнат направи деня ми!   bouquet )

Финалната снимка от слайдшоуто, която Злата е постнала, бе основния мотив и аз да искам такава сватбена фотосесия пък! Не знам за вас омъжените и готови да се врекат втори път само и само заради снимките, ама аз сериозно в момента искам сватба само и само заради подобно снимково слайдшоу. Невероятно е. Simple Smile

Злата моля да не преувеличава, далеч не съм адска хрътка като нея, но иначе бих се радвала да ми гостува в Пловдив, тъй че започвам активно да издирвам сайта със сватбените снимки на Данийл и Дженсън.  smile3530

Това не знаех, че е същата фотосесия на Джаред с караванката - като се загледах му разпознах скъсаните дънки, но ако не бяхте казали, нямаше да забележа! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт