SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 247
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • В средата на времето
Дейна, метни и нещо за хубави сънища на мажоретки мараканкови Grinning Wink

П.П...много е хубава песента на Depeche Heart Eyes Клипа и е много подобен с този тук, на любимите ми Coldplay Simple Smile

# 646
Fairy Simple Smile тази снимка ми напомня само за една голяма Баня Simple Smile

Дейна Simple Smile няма да се сърдим ако омилостивяваш всички ни така Simple Smile

# 647
Дейна, метни и нещо за хубави сънища на мажоретки мараканкови Grinning Wink
Веднага, богиньо, вашите желания са закон за скромната ми шпионска натура  bowuu- За (не)спокойни сънища на Маракана Макар че снимката май си струва да се публикува като снимка, а не просто като линкче, припадам при този задълбочен поглед.....  smile3544

П.П...много е хубава песента на Depeche Heart Eyes Клипа и е много подобен с този тук, на любимите ми Coldplay Simple Smile
Ъхъ, много ме кефи този техен клип от последния им албум. Depeche са ми стара любов - много стара ученическа любов, но винаги ще си ги слушам с огромно удоволствие. А клипа на Wrong е просто.... не знам - толкова "wrong", че чак е страхотен без да мога да обясня какво толкова ме привлича в него. Много е нестандартен Wink

Ауу, колко я харесвам тази песен на Coldplay - ще я приема като личен поздрав за лека нощ. Wink

# 648
  • В средата на времето

smile3544 Вече мога да умра...пардон, заспя...неспокойно Grinning Wink Благодаря Ви много АППДС (агент под прикритие Дейна Скъли Wink ) Hug Щом харесвате Coldplay и тази песен, нека е специален поздрав тогава Grinning

# 649

smile3544 Вече мога да умра...пардон, заспя...неспокойно Grinning Wink Благодаря Ви много АППДС (агент под прикритие Дейна Скъли Wink ) Hug Щом харесвате Coldplay и тази песен, нека е специален поздрав тогава Grinning

Покорно благодаря за поздрава People Bow и (зло)радостно потривам ръчички с демоническа усмивчица, задето съм разстроила съня на още една мараканка тази вечер Wink  smile3530

To малко късничко стана за алкохолни поздрави, но попаднах на едно забавно бирено клипче и не мога да не споделя: http://www.youtube.com/watch?v=pr_C68sxq9k&feature=player_embedded#! Grinning Наздраве Simple Smile)

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 00:14 от Dana_Scully

# 650
Амиииии   newsm56 аз може ли да си взема лопатчицата и кофичката и да дойда в градината на техни Градинарски височества ........  newsm56 ..... само за малко ........ и Ще ви се отблагодаря най заслужено ....
Дейна, бивали така. Това си е равносилно на грях . После Що и Луцифер бил толкова хубав ........... И тя стана еднааааааааа .
И за да не стане така, че съм невъзпитана ви пожелавам и аз Лека НоЩ с един млад Дженсън
Нека да е цялата страница. Заповядайте  Hug

П.П. Поднасям ви и кафето (нема да изтине) и ви поздравявам с това парче (вече знаете от къде е) Лек ден ви желая   bouquet

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 01:51 от bicho malo

# 651
Радвам се, че ви е харесало клипчето. Дълго се чудих дали изобщо да ви го предложа, защото по принцип не одобрявам Wincest-a, както сигурно всички вие. Въпреки това съм изгледала 20-тина такива клипчета в YT. Има наистина добре направени – с чувство за хумор или от типа 'гледам двама, но ‘виждам’ трима' (познайте коя е третия Embarassed ), – но има и откровено отвратителни, твърде ‘реалистични’.

kiora,
Добре дошла и от мен! Ето ти едно маУко, скромно подаръче, съобразено с твоите апетити. Които впрочем са най-правилните, според мен. Така си на 50% в моя отбор – на ненаситниците, където аз съм от най-опасния подвид ‘хищни’ (тази много точна квалификация ми я ‘лепна’ Злата с метлата Heart Eyes ), т.е. такива, които не биха 'простили' на никого от двама-тримата Уинчестър... .... Я! Май видях дребен гризач с алуминиево фолио да ми попива клавиатурата!!!

Поздрав – Rue du Soleil - Dreaming Of

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 03:13 от Impala

# 652
Здравейте!
Последните няколко дни се включвам късно по нощите и пропускам цялото забавление, а като гледам вие наистина добре се забавлявяте. Сега ще изкоментирам набързо, сакън да не мине нещо без моето скъпоценно мнение  Mr. Green

Блягодаря на всички за чудесните малки, големи и грамадни снимки на момчетата, повечето от тях ме оставиха без дъх  Heart Eyes. Голяма  Hug за Дейна - този Джак Джонсън много ми допадна. Клипчето на Импала със Уинсеста ме срути от смях  Joy Joy Joy JoyЧак на третото гледане осъзнах, че на горкичкия Дийн пак му се падна черната работа да върши и този път. Готов е на всичко за Самито и това си е  Mr. Green. Биреното клипче на Дейна също ведага влиза в супернатуралната плейлиста  Heart Eyes.

За по-пълна информация на Киора ще допълня Дейна, че към фенките на Сам е и Стела Уинчестър. Фенки на Кас са Аркади и половината на Дестиел  Grinning. Другата й половинка е първа на Маракана. Какво да ви кажа - момичето е способно и може да тъче на два стана  Wink

Я! Май видях дребен гризач с алуминиево фолио да ми попива клавиатурата!!!
hahaha Ееех, Импалке, Импалке, хищнице такава, заливам се от смях на всеки твой пост  Laughing Така като гледам отбора на ненаситниците ще да дойде най-многочисления  Wink

# 653
hahaha Ееех, Импалке, Импалке, хищнице такава, заливам се от смях на всеки твой пост  Laughing Така като гледам отбора на ненаситниците ще да дойде най-многочисления  Wink
Смей се ти, ама милото ако ме 'надуши'...
PS. Всъщност Дийн не беше много склонен на второ дете, но Сами... с неговите мускули... на стената...

# 654
PS. Всъщност Дийн не беше много склонен на второ дете, но Сами... с неговите мускули... на стената...
Хм, как да ти кажа......Сами с неговите мускули на стената може и мен да ме вкара в приключение без хич да се дърпам  Mr. Green

За добро утро няколко снимки на Джаред с негови приятели:

Не го знам кога и къде е бил, когато са го снимали, но явно е доста преди сватбата като гледам как го е награбила тази мома  Mr. Green. Другото, за което си мислех, докато гледах тези снимки е как обикновените хора изглеждат смачкани и невзрачни застанали до Джаред. Тооолкова е хубав, че чак нереален. Трябва предимно с Дженсън да се снима, за да има кой да засенчва хубостта му от време на време  Mr. Green.
 hahaha Я как са се гушнали Ангелчо и Демончо . По тертипа наложен от Джаред и Дженсън, това не били J2, а М2  Laughing

# 655
Хм, как да ти кажа......Сами с неговите мускули на стената може и мен да ме вкара в приключение без хич да се дърпам  Mr. Green
Да-ам... Аз пък мога да се подърпам ма-а-лко, ей така - за запазване на реномето... С тази мисъл отивам да спя, най-накрая. Сладки сънища и на теб  Hug !

# 656
Да-ам... Аз пък мога да се подърпам ма-а-лко, ей така - за запазване на реномето... С тази мисъл отивам да спя, най-накрая. Сладки сънища и на теб  Hug !
Laughing Същинска последователка на Леля Ог, която на млади години все се чудела дали не бяга много бързо от момците и гледал по-скоричко да намери корен, в който да се спъне  hahaha
Благодаря! Лека и на теб!  Hug

Аз пък докато вие спите ще ви подбера малко снимки на супернатуралните момичета извън сериала. Да не са само снимки на мъже в темата  Mr. Green.
Ще започнем с Adriana Paliki - едно, две, три.
Страстната Emmanuelle Vaugier - едно, две, три
Ангелската Julie McNiven - едно, две.
Ето я и нежната Alona Tal - едно, две, три.

Оф, то станало много късно, бе  ooooh!! То си е направо рано  Mr. Green. Ще продължа утре.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 04:18 от Злата с метлата

# 657
  • # супернатурална #
Добро уртро!

Да пием кафе, м?

Пич, виж дали идват!

# 658
 Joy hahaha
Добро утро тук съм ! И лелееее каква усмивка само Simple Smile се подава из зад микрофона !

# 659
Добро утро,

Общи условия

Активация на акаунт