Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 817
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
Да, извинявам се, за инвитрото идеше реч. Благодаря за пояснението MTV.

# 121
Темата без друго е за ОСИНОВЯВАНЕ.

# 122
Понеже другите теми са заключени, пиша тук, че малкото бебе хич не е добре. Получило е белодробен кръвоизлив. Информацията е от вчера.

# 123
  • гр. Шумен
Понеже другите теми са заключени, пиша тук, че малкото бебе хич не е добре. Получило е белодробен кръвоизлив. Информацията е от вчера.
Ами това е! Каквото и да ми пишат феминистките и радетелките на неограничените права, мераците на Красимира са си чиста проба безотговорност. Горкото бебенце, едва ли някой разбира какво страдание е животът му в момента!
А има и последователи .- вчера в дир-а пишеше, че 65-годишна бургазлийка искала да ражда, защото дъщеря й починала от рак (тъжно!), а внучката й не я поглеждала твърде. СИгурно и за нея ще се намерят лекари-мераклии за слава.
Май наистина по-добре да й бяха разрешили на Красимира да си осинови дете.

# 124
  • На морето!
Ами това е! Каквото и да ми пишат феминистките и радетелките на неограничените права, мераците на Красимира са си чиста проба безотговорност. Горкото бебенце, едва ли някой разбира какво страдание е животът му в момента!
А има и последователи .- вчера в дир-а пишеше, че 65-годишна бургазлийка искала да ражда, защото дъщеря й починала от рак (тъжно!), а внучката й не я поглеждала твърде. СИгурно и за нея ще се намерят лекари-мераклии за слава.
Май наистина по-добре да й бяха разрешили на Красимира да си осинови дете.
Не мога дори да си представя колко болезнен е животът на това малко човече!

# 125
Ии все пак да с епомолим за мъничката душичка, все още има надежда  Cry

# 126
Това официална информация ли е? Защото случая сякаш се потули. От тогава все търся някаква информация в нета, но не намирам. Всички угодно мълчат за състоянието на Жаклин. Confused
Дано намери сили и да се пребори, малката душица! Praynig Sad

# 127
Наистина да се помолим, за мъничките душички.
                 Незнам дали наистина точно тук е темата/защото другите бяха закрити, а тази е за ОСИНОВЯВАНЕТО/, но току що с голяма доза възмущение от моя страна  пред бля,бля брътвежите в Сблъсък, д-р Емин каза, че майка Красимира искала да бъдат преместени дечицата в Университетска болница Плевен, защото не била доволна от грижите на неонтолозите в Русе, но оттам и било отказано  Shocked,
                всеки да си го изтълкува както иска.
                          И наистина да се помолим, за детските душички  Praynig

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 11:26 от dunavska baba

# 128
Красимира не е мислила навремето, сега се е присетила! Confused
Да беше помислила, преди да роди! Да беше родила в Плевен, София... Confused
Плевенските неонатолози са много добри. За да откажат прием на децата, със сигурност имат основателна причина.
Не съм убедена, че състоянието на Жаклин позволява да се мести.
И друго - Конова винаги може да издейства преместване на децата в Плевен. И тук следва въпроса - защо не го прави? Confused

# 129
Малко уточнение, че явно не съм се изразила както трябва,
           Не Плевен отказва,
           Русе-Неонтологията отказва. Красимира от тях не е доволна /това е според думите на д-р Емин/.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 12:11 от dunavska baba

# 130
От какво не е доволна, че са й родили бебе 500 грама ли  Tired или че ще трябва да им поправя грешките?! А тя защо роди там, а не в Плевен...

# 131
  • София
А самата Красимира дали е била осиновена?
Иначе не ми се връзва - да се отдаде на родителите до смъртта им и да няма личен живот.
А и имам наблюдения над осиновители - направо задължават децата/вече големи/ да са им благодарни и да ги гледат до гроб.
Дано се стабилизират близначките.

# 132
Тatti като затвори една от предните теми каза, че може да се пусне отделна тема в случай, че има информация за състоянието на децата  Peace

И мен ми се струва, че умишлено пуснаха информационна завеса над случая...Лекарите може да имат обективни причини децата да не бъдат местени, иначе не знам дали имат право да откажат на Красимира да лекува децата си, в която клиника поиска, освен ако не е подписала някакъв договор , нали те осигуряват отглеждането им до първата година  newsm78

# 133
Нормално, как няма да спуснат "завеса"?  Tired
Очакваха да бъдат бурно аплодирани, а вместо това ги оплюха, както си им се полагаше де.
И за да не берат повече срам, сега опитват да потулят всичко, свързано със случая.

# 134
Не редно жени с психически отклонения т.е. олигофренки да раждат и осиновяват деца!Това се отнася за 13,14,20 и т.н. годишни.Докторите направили това малоумие,че да станат известни са си за Сьд.Домовете в Бьлгария са достатьчно препьлнени с деца с аномалии.Тази 62 годишна "откачалка" ще допьлни броят на изоставените с още 2,ако оцелеят след експеримента smile3513

Общи условия

Активация на акаунт