Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 759
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
Точно така. Уж красиви и млади, а недоклатени.
Искат право да решават кой да се размножава.
Едва ли има по-грозна тема от тия в някой форум изобщо.
Айдееее, още един незлоблив постинг, преливащ от оценки.
 Hug

# 211
Точно пък с недоклащане да не се обиждаме  hahaha

# 212
Темата е грозна, защото фактите са грозни, и то доста

# 213
  • София
Вълчо, не съм чак толкова наясно с медицината, но си мисля, че дори на млада жена, оперирана от такава миома не биха и разрешили инвитро с близнаци.
Не ми е за Красимира, казвам го за найсти път, яд ме е на докторите, които са я излъгали, лъжат и нас!

# 214
Ти поне си тук, можеш да отвърнеш. А Красимира е безобидно да се нарича луда, невред, баба първескиня, егоистка, родила, за да и сменят памперсите. Сякаш няма да й излизи по-евтино, ако стигне до там, да си наеме гледачка.
Сякаш някоя от вас е родила дете с тая цел. Но тая не е като вас, вие много добре знаете защо е родила.
Колко обидни постинги искаш да ти събера? Сто, двеста?

# 215
  • София
Сигурна съм, че и тази тема ще се заключи скоро като другите. Дано да се доредя да пусна постинг. Мен ме учудва и настървението, с което ръководството на форума заключва темите в подкрепа на майката. Видно е вече, че има доста потребители, които имат човешко отношение и не желаят да четат обидите.

А за неонатологията в Русе, аз пък се чудя дали тази операция и белодробния проблем не са свързани с тяхната работа. В Сф не е много обичайно дете родено в 29 седмица да има такива проблеми. Дъщеря ми беше 30 дни на апаратна вентилация, с много високи нива на кислород и също не можеше да се откачи от апарата. Но никога не чух такива грозни думи за състоянието й /каквито се пишат по вестниците, като изречени от неонатолози/. Убедена съм, че е могло бебето да се превози с хеликоптер до неонатология в Сф и да получи най-добрата грижа. Не упреквам и лекарите в Русе, неонатологиите са специализирани и те може би нямат специализация с микро бебета. Но изцяло отрицателното отношение към жената в първият месец, попречи да се направи най-доброто за детето.

И на мен повечето пожелания към бебетата ми звучат неискрени, не можеш да желаеш добро на децата и да искаш да "разкъсаш" или обиждаш  майка им.

# 216
Ти поне си тук, можеш да отвърнеш. А Красимира е безобидно да се нарича луда, невред, баба първескиня, егоистка, родила, за да и сменят памперсите. Сякаш няма да й излизи по-евтино, ако стигне до там, да си наеме гледачка.
Сякаш някоя от вас е родила дете с тая цел. Но тая не е като вас, вие много добре знаете защо е родила.
Колко обидни постинги искаш да ти събера? Сто, двеста?
Който търси, намира.
 Изопачаването на коментарите, обидите и използваните епитети не обрисуват коментираната личност, а коментаторите.    Hug

Нито едно пожелание, отправено към децата, не ми е прозвучало неискрено. Вярвам, че всички майки им желаят здраве и късмет.

# 217
Не искаме да разкъсаме майка им, страх ни е от лекарите, които влагат доста усилия да си правят експерименти, пък иначе за умиращи пациенти спят по време на смяна...
А Красимира е забременяла в Плевен, но е решила да ражда в Русе, а не в Плевен или София, явно емоционално е споделила с приятелите си-колеги и е решила да остане при тях, да, ама те не са много ентусиазирани от постъпката й, особено след като се вижда в какво състояние са бебетата и сега тя плюе по тях в национален ефир...това е много по-грозно от темите тук
Не стига че не е мислила как ще гледа децата(видно от думите й при няколко интервюта), ами и не помислила като хората за раждането, та е решила да ражда в Русе при положение че е било ясно че е с рискова бременност и други проблеми и всяка нормална болница би я пратила в МД

# 218
  • София
Не е "решила да ражда"!
Това беше секцио по спешност, поради прееклампсия!

# 219
Била е 2-3 дни в отделението преди да й направят секцио по спешност

# 220
  • София
Била е 2-3 дни в отделението преди да й направят секцио по спешност
Еми значи пак лекарите са я метнали нещо, че е най-добре да роди при тях!

# 221
Точно така. Уж красиви и млади, а недоклатени.
Много лошо нещо е недоклащането, да. 62 години недоклащане виждаме до какво водят.

# 222
От това да обижда една възрастна жена, която дори не е тук, една красавица само губи от чара си.
Това е все едно до кофата с боклук да намериш умрял питбул и да го зариташ, защото мен не ме е страх от кучета.

# 223
Добре де, а какво, да плеснем с ръце и да кажем-О, колко хубаво, прекрасната й мечта се е сбъднала! За съжаление не сме в латино (или турски ) сериал, та да живеем в измислен илюзорен свят и да се надяваме на чудеса

# 224
  • София
Аз мисля, че е редно лекарите да преценят уменията си и да я насочат към най-доброто място. Дори е могло да я транспортират с линейка. Най-редовно ни се е случвало близки лекари да ни казват идете там и там, ако могат, се обаждат за съдействие. Предполагам, че имат ехограф и приблизително определят теглото на бебетата. Аз не бях решила къде ще раждам, но лекарката ми беше казала при проблем с бремеността  в Майчин дом.

Тук се чудя и за този третиран проблем с парите. Ако влезеш в една болница, поради проблем по време на бремеността, трябва да родиш в нея ли, защото иначе ще си загубят болниците парите? Все пак не могат бремените от цялата страна при проблем да идват В СФ, но вече като се прецени, че трябва раждане, е редно да има избор и преценяване на възможностите за най-добър изход. А все пак това са й били и приятели, поне така се пише.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 09:59 от TanyaMG

Общи условия

Активация на акаунт