Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 789
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
Добре де, а какво, да плеснем с ръце и да кажем-О, колко хубаво, прекрасната й мечта се е сбъднала! За съжаление не сме в латино (или турски ) сериал, та да живеем в измислен илюзорен свят и да се надяваме на чудеса
Ето, това е негативна енергия. Децата имат нужда от позитивна. Защо да не вярваме, че ще пораснат?
Не пляскайте с ръце.
Не пренасяйте спор от заключена тема в друга. Това е модераторунеугодно дело.

# 226
  • София
Докато не вземат парите от пътеката, няма да мирясат и няма да пуснат децата!
Кой знае какви фермани ще изпишат в епикризите!
Нали пишеше някъде, че си чакали паричките сега, юни.
Вероятно и парите по пътеката със секциото не са взели още.
И плачат, че е много скъпо лечението!

# 227
Хора четохте ли интервюто с плевенската неантоложка?Спрете с глупостите си и измишльотините!
TanyaMG няма нужда ти да мислиш транспортирането на децата би могло да е с цената на живота им недей предполага и недей мисли за неща ,за които си има специалисти.
Това ,че Емин и тази Конова искат децата да идат в Плевен не означава ,че и Плевенската неантология е на това мнение.

# 228
  • на брега на морето
Точно така. Уж красиви и млади, а недоклатени.
Много лошо нещо е недоклащането, да. 62 години недоклащане виждаме до какво водят.

Свежо, много свежо. Но КД си остава недоклатена все пак.

Питам се д-р Мазнейкова как се е чувствала, убивайки ембрион, не, оформено дете, право в мънинкото сърчице. Леле, сигурно яде и пие.

# 229

Това бяха форумски предположения .
Там където си прочела за парите пише и мнението на плевенска неантология дали го прочете?

# 230
  • София

Това бяха форумски предположения .
Там където си прочела за парите пише и мнението на плевенска неантология дали го прочете?

А между другото, и аз мисля, че децата не трябва да се местят.

# 231
  • София
Сега пък според Емин е имала 3 неуспешни ин витро преди тази бременност.  Rolling Eyes

# 232
[Това бяха форумски предположения .

Искам само да кажа, че д-р Радосвета Росманова - шефката на неонатологията в Плевен, е категорично ПРОТИВ това да се транспортират децата от Русе до Плевен. Имайки предвид, че това е един много добър и уважаван специалист, със сигурност не става въпрос САМО за пари, а и за доста други неща. За мен в случая Конова и Емин ми идват малко като... лешояди... Пир и слава да има, на всяка цена  Tired
Говори се, из средите, че имат някакви притеснения от ДНК анализи на бебетата... Нямам представа за какво точно става въпрос, но доста хора от средите са озадачени от цялото развитие на случая... И повечето са на страната на Русенските си колеги.

# 233

Децата са в такова състояние,че едното умира по 2 пъти на ден
Как да ги пуснат ?  при това става въпрос за 150 километра
Наистина не вярвам ,че ги държат само заради парите

# 234

Ако влезеш в една болница с проблем, по време на бременността ще платят клинична пътека на отделение Патологична бременност. Можеш да родиш където си искаш. Клиничната пътека за раждане я взима Родилното и пр.

Вероятно, но така или иначе малко са тези, които са чак толкова луди, че да им се налага да лежят където работят. Mr. Green
Майка ми е на 63 г, и изглежда адекватно за възрастта си. Не знам защо реши, че визирам опъната кожа и холивудкси блясък. Но да изглежда на 62 като Мортиша Адамс... newsm78

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 11:00 от Raffaella Sanzio

# 235
Зависи. Да осинови кърмаче - за мен не е редно. Да осинови голямо дете, на което да даде топлота, опора и мъдрост, без да се налага да се грижи пряко сили за физическото му оцеляване и без да има претенциите да му е майка - да.
Това е и моето мнение.

# 236
  • София
Сега и да ги пуснат няма да има голяма полза, вече след 20 дни... Преместването е трябвало да стане веднага и признавам че не съм специалист.

Но за мен най-голямата грешка на приятелите й от русенската болница е, че не са я транспортирали в добра неонатология в София, преди да роди. Все пак 3-4 дни са следели състоянието. Толкова ли е трудно да се организира една линейка или дори хеликоптер за родилка.

А Красимира е била сама и е разчитала приятелите й да вземат най-доброто решение.

И се чудя и тези национални консултанти, защо не отидат на място да дадат съвет? Въобще това в БГ не се ли прави лекар да се командирова за 2-3 дни при тежък случай, неподлежащ на транспортиране. Ако трябва по-модерен кувьоз или специални лекарства? Оставили са жената сама и си броят парите. Не е причината само от Русе, а такава ни е системата. Сигурно в Русе, ако надвишат пътеката, министърката на здравеопазването ще ги даде на прокурор за корупция.

# 237
  • София
А за неонатологията в Русе, аз пък се чудя дали тази операция и белодробния проблем не са свързани с тяхната работа. В Сф не е много обичайно дете родено в 29 седмица да има такива проблеми.

ти нали прочете, че Жаклин е родена 500 грама? това не е обичайно тегло на плод в 29-та седмица! не ти ли направи впечатление най-напред, че тя е толкова малка и второ, че сестра й е била почти 2 пъти по-тежка от нея? Имелда Маркос го написа това още в началото на дискусиите - очевидно тези бебета са страдали вътреутробно от недохранване. затова са толкова дребни и затова е тази огромна разлика между двата плода.

абсурдно е да сравняваш механично с други деца, родени 29-та седмица.

и изобщо, много специалист тук, много нещо.  и по клинични пътеки, и по болнично финансиране, и по неонатология...

# 238
  • София
Ако влезеш в една болница с проблем, по време на бременността ще платят клинична пътека на отделение Патологична бременност. Можеш да родиш където си искаш. Клиничната пътека за раждане я взима Родилното и пр.

Това, което го пишеш може да стане, ако на своя глава родилката се самоизпише от отделението и отиде в друга болница. Тук става въпрос за преценка на състоянието. Красимира не е могла да си събере багажа с кръвно 200 и да иска изписване от Русе и отиване в Сф. Русенската клиника трябва да е тази, която си преценява силите и насочва към преместване рискова родилка. Или иска национален консултант да присъства /ако това въобще се прави за пациентите тук/.

# 239
  • София
Виждали ли сте въпросните кукли? Ако не се лъжа и тази жена бяхте оплюли преди време.  Ама колко от вас могат да родят такива красавици?  Mr. Green

че те не са нейно производство? похвали донорката и донора, не сурогатната матка.

Общи условия

Активация на акаунт