Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 808
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Ферхунде има развитие - стремежът и сега е мъж с възможности!
Вече е осъзнала,че няма нужда от сем.като Текин,опита от живота в голямата фамилия и ,че с едната гола любов не се живее./Много се съмнявам дали изобщо е обичала Шефкет/
Летвата е вдигната високо!
Ралико,права си - Фикрет е ощетена.В големите фамилии е така/при баща ми се е получило същото,като най-голям прекъсва училище и започва да работи на 16 г. за да подпомага семейството ,което е имало 4 деца и то в София!Това дава отражение на целия му живот - късно дипломиране,устройване и пр./Такава е била съдбата на първородните на Балканите,по другите географски ширини - наследяват титли и богатства.

# 496
Спомняте ли си,когато Ферхунделата се обади като "клиент" за да топи мъжа си.И това ако не е "куха лейка" здраве му кажи..........   Whistling
Рози-макси-много адекватно мнение-браво!
newsm10
Да и имам и развитието  Sick От високо ще падне (ако не е паднала вече).Оузчо пак да и тегли един бой #2gunfire Ама то оправия при това едноклетъчно няма!

# 497
Цитат
В грешка си,феновете на Ферхунде просто явно предпочитат само да четат,понеже тук ги нападат много злобно![ Naughty
Мислех да не се включвам,но не можах НИКОЙ не може да накара някой да не пише в темата посочи ми един път когато някой от нас е казал НЕ ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ В ТЕМАТА!Аз не виждам човек,които се е отказал да пише в темата само защото се е скарал с някой!

# 498
  • Пловдив
Само едно не може да ми стане ясно - защо отделни хора продължават да търсят под вола теле и чоплят стари спорове, за да подклаждат нови такива?!! newsm78 Не разбрахте ли, че сме разни хора, с разни идеали и разбирания за живота и е съвсем естествено да разбираме и тълкуваме едно и също поведение по различен начин, пречупено през собствения ни мироглед. Много грозно изглежда отстрани уж големи и умни хора да се държат като незряли и неопитни тинейджъри в изказванията и нападките си към други потребители. Разберете едно - темата е направена, за да ни зарежда с положителни емоции, достатъчно проблеми си имаме в реалния живот, та и тук да се товарим с излишни нерви. Затова най-учтиво ще ви помоля - изказвайте си мненията (независимо какви са), но моля ви не се опитвайте с грубост да се опитвате да убедите останалите пишещи и четящи тук във вашата правда. За мен е удоволствие да чета постове, в които пишещия се е аргументирал и с примери е подплатил мнението си, пък без значение дали съвпада с моето или не. Но ми става адски неприятно когато се заформят глупави спорове и хвърчат обиди и нелицеприятни определения за съфорумците.

Нека се държим на ниво, а да не изпадаме до поведението и държанието на някое тъпо селско (като манталитет, не като географско понятие) парче! Peace

# 499
Да, изнудва за все-по-големи суми,влюбва се в парите на мъжете и лъже и собствената си майка.А защо когато ние изнасяме факти,мислите,че е на скандал.Просто имайте доблестта да погледнете истината в очите..........   ooooh!

Ледената кралица- както винаги много интелигентно изказване   bouquet

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 13:28 от biskit

# 500
Мис куха лейка Хайрие - по-куха в целия сериал няма.
Мистър гола вода Шефкет - липсва му всякакъв характер.

В обкръжението си бих искала Ипек - добра приятелка,Ферхунде - харесват ми силните емоции и интригите (само да не съм на мястото Хайрие) и Джеврие - с нейните бисери всеки ден ще ми е по-забавно.

# 501
Аз бих могла да защитавам всеки един,с изключение на....знаете на кого Mr. Green.И нея мога,ама не искам Mr. Green,ще изневеря на себе си.
Кой? newsm78 Съжалявам за нахалството  Sad

# 502
Е сети се,де......../злобарът-демон "Ферхундела......"/   Mr. Green

# 503
красива белла Това е съдбата не само на първородните,но в многодетните семейства има такива отношения и знам,че няма да се промени,просто не е справедливо.И най-вече,че отговорността би трябвало да я носят родителите решили да имат толкова много деца.
 lovesik  Peace Подкрепям те,макар,че според мен  Лейля надмина майка си по простотия.А иначе за Шефкет съм напълно съгласна.

# 504

Стремеж и развитие не са ли различни понятия newsm78!?Тя и Шефкет го омая защото си мислеше ,че са заможни,и той беше шеф,така че нищо ново,няма развитие,такава си беше и в началото,но тогава се поубърка относно бившият околийски управител  Laughing

Съгласна съм,че като най-голяма от децата на Текинови,Фикрет е доста ощетена.Но си мисля,че във всяко голямо семейство е така,просто няма начин да родиш 5 деца и да не се надяваш на помощ от по-големите,невъзможно е да се справиш.Само че не мисля,че на Фикрет й беше тежко да се грижи за другите,особено за Айше,и не бих я определила като куха лейка в никакъв случай,та тя е най-здравостъпилият човек на земята от всички,затова и тя е разказвача,защото тя е най-обективна,умееща да гледа от всички страни.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:20 от rozi-maxi

# 505
Цитат
lovesik  Peace Подкрепям те,макар,че според мен  Лейля надмина майка си по простотия.А иначе за Шефкет съм напълно съгласна.
Кое и е просташкото на Лейля ти ,ако беше на мястото и не даиси боже сестра ти избяга с мъжа ти и като се върне ще я за прегръщаш ли?Много добре направи изчака време да и мине и и прости на Неджля осъзна,че и тя е постъпила неадекватно и я прегърна.

# 506
Защо си затваряте очите-по-долен персонаж няма в целия филм?Шефкет не напразно си спомни как плюеше мъж №1.Шефкет може да е наивен,но не заслужаваше такава пепелянка........Както виждате и Гюлшен я е страх от отмъстителността и .Има късмета,че попада на добри,хора,които може да манипулира.Ще видим обаче докога..........  newsm78

# 507
Пак заформи скандала тази Ферхунде  Mr. Green
Имам чувството, че ако 3 дена се забрани да се говори за Ферхунде, сигурно няма да направим и 3 страници в темата.  newsm62
Уж всички одобрявате това, което казва Ледената кралица, която всякак се опитва да ни убеди, че не трябва да се караме по този начин, защото ще ни затворят темата, пък продължавате в същия дух. Или, както е казал народа "като си пееш Пенке ли, кой ли те слуша". Проявете достатъчно увжание, както към себе си, така и към другите пишещи, а и към хората, които оформят темата. Струва ли си заради Ферхунде да ни изтрият темата?  Crossing Arms
biskit те калпавите хора все са късметлии, а добрите хора все си патят. Такава е странната логика на живота. Нечестна, ама в почти всички случаи е вярна.  ooooh!

# 508
Ми да Чеб,тя където и да се появи не носи нищо добро.........   Twisted Evil
Защо да ни трият темата-ние си коментираме героя.На който не му харесва-проблема си е негов.Зад всяка дума мога да дам и пример,така че мнението ми да е подплатено...........

# 509
Какъв скандал бе хора,няма такова нещо,мен ми е супер забавно Laughing!

Да ви припомня,кой как прие разпадането на семейството Шефкет-Ферхунде.Тя плака,милва бравата,снимките,сбогува се болезнено с къщата,която ненавиждаше,която миришеше....а той каза-отървах се от най-страшният затвор!Това говори,кой на кого е навредил,и кой на кого правеше само добро,кой на кого съсипваше животът.

Аз се агрументирам с реплики,случки,факти...винаги.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 13:55 от rozi-maxi

Общи условия

Активация на акаунт