Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 848
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Таксин - Мамо,не така мамо!Една дума не ти е казала накриво!

# 646
Джавке, ти си като по-бетер от Чърчил, само команди издаваш #Crazy

Ами тя г-жа Джеврие може да прави само още две други работи- да плюе и ...(онова, за което й трябват пампесите)

Е сега вече ме ядоса и ще намеря на Таксин по-хубава и по-читава жена. Ще ти изправя косата така да знаеш, че с тези къдрици ... Апчих!!! ... Памперсаааааааааааааааааааа
Ти за какво даде онези пари на Таксим май не да покрие загубите,а да ти купува памперси  newsm30

P.S
Представете си да има алергия от Фикрет само ще киха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 647
и както в момента цъфтят тополите, майко мила, не ми се мисли hahaha
моят малкия син я нарича - Джибрие ханъм Joy

# 648

Остави я скъпи, не виждаш ли, че не се влияе от нищо

# 649
и както в момента цъфтят тополите, майко мила, не ми се мисли hahaha
моят малкия син я нарича - Джибрие ханъм Joy

На мен ли го казваш  Grinning  Sick

# 650

Само с добро, покажете й че я обичате, като ви охули, вие и отговорете с любов

# 651
tzarina, ти си като една истинска Рейхан  Hug

# 652
Не се бъзикайте с баба ви Джеврие, че ще ви зарине с пари ако реши ахахах Ще ви купи и продаде по два пъти Simple Smile

# 653

Само с добро, покажете й че я обичате, като ви охули, вие и отговорете с любов

Опитвам се, ти знаеш, че спрямо г-жа Джеврие се водя само от тази " философия", но и аз не съм желязна

# 654
Добре, че не киха като мен ... с тази сенна хрема поне още месец ще се влача като смачкан трактор ...
 Фризер защо  не ме изми като ми смени памперса а? До кога трябва да те уча кое как се прави?

# 655
tzarina, ти си като една истинска Рейхан  Hug

Ама да знаеш, че кръвно не мога да меря Naughty, и моето свеки ме е карало, но не, не умея. Виж обаче подаръци мога да купувам и то с или без повод Peace

# 656
Не се бъзикайте с баба ви Джеврие, че ще ви зарине с пари ако реши ахахах Ще ви купи и продаде по два пъти Simple Smile
Ама то не остана вече нищо за продаване newsm78, ако е свила некоя бродерийка на фикрет...

# 657
tzarina, ти си като една истинска Рейхан  Hug

Ама да знаеш, че кръвно не мога да меря Naughty, и моето свеки ме е карало, но не, не умея. Виж обаче подаръци мога да купувам и то с или без повод Peace

В такъв случай само милата г-жа е ощетена  Laughing Ще трябва да търси друга жертва, с която да сватоса Тахсин

# 658
Те пък защото се прескачат за него на вратника й Joy

-да не вземем да изпишем темата, че кой ще ни пуска нова newsm78, а и за останалите няма да остане място

# 659
Те пък защото се прескачат за него на вратника й Joy

-да не вземем да изпишем темата, че кой ще ни пуска нова newsm78, а и за останалите няма да остане място
Laughing

О.К. спираме

Общи условия

Активация на акаунт