Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 850
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Само да не спука гума по пътя - Таксин Simple Smile

# 631
А Фикрет какво да ти приготви? (освен памперси де) Laughing

# 632
липов чай

# 633
Айде, и докато си дойдеш Рейхан ще те чака да ти мерне кръвното

# 634
Тук съм, тук съм Ето ви чая!

Не можете без да притеснявате Рейхан поне един ден!Оставете я да си почине от вас момичето

# 635
Само да не спука гума по пътя - Таксин Simple Smile

Да не ви чуе дяволът!!!

# 636
ми да викнем Нуниш тогава, важното е да става калабалък у Джавка Peace

# 637
Мерси за чая. Ама сега огладнях искам една доматена супа, печен боб и баклава. И по-бързо без да се хващаш пак за телефона.Ако не знаеш рецептата няма да питаш мамаХайрие ами тичай до магазина.

# 638

Нуниш я пратих в Истанбул да научи някоя нова ключа, че подочух, че са пуснали Шефкет от затвора, а оная обладаната от духове си хванала любовник (подслушвах Фикрет и Таксин) и веднага пратих вестоносеца Нуниш да разбере какво става.

# 639
Джавке, ти си като по-бетер от Чърчил, само команди издаваш #Crazy

# 640
Г-жо сготвила съм вече, не съм длъжна да готва персонално за вас!

Нуниш я пратих в Истанбул да научи някоя нова ключа, че подочух, че са пуснали Шефкет от затвора, а оная обладаната от духове си хванала любовник (подслушвах Фикрет и Таксин) и веднага пратих вестоносеца Нуниш да разбере какво става.

Пак се бъркате в чуждите работи, какво ви засяга- Да оттървахме се от онази жена, не искам да чувам името й вече

# 641

Ами тя г-жа Джеврие може да прави само още две други работи- да плюе и ...(онова, за което й трябват пампесите)

# 642
Хей днес е много забавно при вас newsm62

# 643

Ами тя г-жа Джеврие може да прави само още две други работи- да плюе и ...(онова, за което й трябват пампесите)

Е сега вече ме ядоса и ще намеря на Таксин по-хубава и по-читава жена. Ще ти изправя косата така да знаеш, че с тези къдрици ... Апчих!!! ... Памперсаааааааааааааааааааа

# 644
Пак си болна легнала, мари, Джеврие ханъм, къде ще я търсиш тази, новата? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт