Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 821
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Ивона1 само шестици да ни донесеш тази седмица ... в петък вечер ще ти проверя бележника. Искам го преди вечеря на масата!  Joy
Слушам,че ако има нещо различно от 6 ще ти сменям памперсите цяла седмица  hahaha Joy hahaha

Благодаря на Бога, че си тук Ивона!!!

# 676
Ивона1 само шестици да ни донесеш тази седмица ... в петък вечер ще ти проверя бележника. Искам го преди вечеря на масата!  Joy
Слушам,че ако има нещо различно от 6 ще ти сменям памперсите цяла седмица  hahaha Joy hahaha

Ти ще ги сменяш ама аз ще ям само круши така да знаеш  hahaha

# 677
Стига лан-лан,
 ами дайте идея за следващата анкета, че то дойде новата тема. Няма само двама-трима да се грижат за нас- нека си понапънем и ние мозъците!!! newsm78 newsm78

# 678
Идея:
 Коя героиня от сериала най-подхожда на Джеврие за снаха
 Отговори:
 Фикрет
Ферхунде
Седеф
Неджля
Лейля
Рейхан
Джейда
Гюлшен

# 679
Стига лан-лан,
 ами дайте идея за следващата анкета, че то дойде новата тема. Няма само двама-трима да се грижат за нас- нека си понапънем и ние мозъците!!! newsm78 newsm78
Кой ще сменя памперсите на баба Джафрие  newsm78 hahaha

# 680
Идея:
 Отговори:
 Фикрет
Ферхунде
Седеф
Неджля
Лейля
Рейхан
Джейда
Гюлен
newsm10
ама моята е по- добра  hahaha

# 681
Идея:
 Отговори:
 Фикрет
Ферхунде
Седеф
Неджля
Лейля
Рейхан
Джейда
Гюлен

даа, и аз подозирам коя ще води в класацията

# 682
Идея:
 Отговори:
 Фикрет
Ферхунде
Седеф
Неджля
Лейля
Рейхан
Джейда
Гюлен

даа, и аз подозирам коя ще води в класацията
Аз не бих гласувала за Фикрет Naughty

# 683
# 684
Ивона1 само шестици да ни донесеш тази седмица ... в петък вечер ще ти проверя бележника. Искам го преди вечеря на масата!  Joy

Благодаря на Бога, че си тук Ивона!!!
Защо за да сменям пампер си ли ?  hahaha  bouquet

P.S
КОЯ ПОДРЕД БЕШЕ СЕЛИЯТА В ПЕТЪК  newsm78

# 685
Да не е заключена темата, че спряхте да пишете?

# 686
Да не е заключена темата, че спряхте да пишете?

вероятно, защото остана малко местенце вече

# 687
Я стига!!!!
 Баба ви Джаврие хваща Левент за гадже и става богата предприемачка, чак Нуниш  да й завиди. Ферхунде почва да омайва тогава Таксин ама нали баба Джавки е умна й секва мераците още в зародиш. Али Реза идва до вратата й да се моли за някой кредит да покрие разноските по делата на Шефкет. Хайрие плете интриги на  Нехир и има любовна авантюра с Ахмет.  Седеф печели от лотарията и заминава на почивка на Бахамските острови и взема с нея си Неджля и Лейля с тайната надежда да ги продаде там като бели робини ... следва продължение ...

Уууууу  smile3512 Левент не го давам.
Но пък защо не: като правят секс и Джафки ще получи инфаркт  smile3532
Само че после ще трябва да се отрека от него...

# 688
Грознадка само от секса с него се откажи. Джцафки скоро няма да я тръшне чумата. Проклетите и господ не ги иска при себе си и ги оставя да се мъчат на земята.
 Левентв 158665 серия ще го докара до просешка тояга и ще ходи да рови в контейнерите за коричка хляб. (майтап)  hahaha hahaha hahaha

# 689
Аз не мисля, че въобще ще стигнат до секс. Подозирам, че Джавка още щом го види гол, ще пукне от инфаркт. Като се има предвид кога за последно е държана за ръката hahaha

Общи условия

Активация на акаунт