Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 859
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Зависи какво ще види - змийче (червейче) или чудовище (гигант)  Joy

# 691
при всички случаи ще е пакет, но какъв newsm78

# 692
Хахахахах Започвам да си мисля дали пък... Джем и Левент няма да чакат да порасне Айше и да я поискат за жена. Ще се карат за нея Grinning

Аз мисля, че мойта седмица тръгна добре... днес два освободени предмета и то с 6 Simple Smile Май ще е лека сесията.

# 693
да ти е честито, пък и на всички ни  bouquet

# 694
Дам, дано и на Ивона и върви така на 6-ци тая седмица.
А пакета ще да е чудовищен Stuck Out Tongue

# 695
А пакета ще да е чудовищен Stuck Out Tongue

амиии, май  smile3521

# 696
След тея пакети никой нищо не смее да напише хахаха
Аз ще лягам. Утре да ми разкажете филма, че ще съм на работа и няма да мога да гледам Simple Smile

# 697
и от мене лека нощ  smile3524

# 698
Дано  Peace Да ти е честито   bouquet Лека нощ и от мен  newsm46

# 699
Снежката ха отречи?!
Не виждам лошо в корекциите.Доколкото знам е една?
Нищо не отричам, ама поне прилича на себе си. А за корекциите, дали са една или няколко, само "Лейля" знае.  Wink

Лека и от мен на всички!
P.S.: алабала&Ники, видях снимките за фестивала. Направо умрях от смях. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 23:46 от Snejkata

# 700
Лека нощ и от мен ... сънувайте щастие!

# 701
  • У ДОМА
този подпис съм го направил за Ферхупочитатели-който си го хареса да го взима!!!

# 702
  • Велико Търново
Tired дайте някаква лесна програма за колажи
и да може повече от една снимка да се качва
Бих ти препоръчала Photo Collage Studio

алабала&Ники, страхотно превъплъщение! thumbsup Дори и само на снимки да си го показала Wink
Много ти "тичат" белите чорапки и галошките. А за елечето - думи нямам  Joy  Joy  Joy

Днес съм забравила включен компа и аз вътре в темата, ама всъщност никаква ме няма. Сигурно сте си мислили, тая какво се дуе, че само чете, а не пише newsm78
Спокойно, ако страницата не се рефрешва, форумът по някое време спира да отчита "онлайн" присъствие Wink
Само не знам в тия форуми след колко минути "бездействие" става това.

КОЯ ПОДРЕД БЕШЕ СЕЛИЯТА В ПЕТЪК  newsm78
145-та

И нещо, за което предварително се извинявам на тези, които биха го счели за "размахване на пръст" Wink
Момичета, разбирам, че тук сме едно голямо листопадско семейство, но не смятате ли, че с постове от рода на "здравейте", "добър вечер", "лека нощ", "добро утро" и т.н.... само се пълнят страници?
Вярно - хората, които правят темите, твърдят, че им е приятно да създават нещо, което да ни радва, но пък... нужно ли е на два дена да се пуска нова тема? При това - просто защото се изписват сума ти страници с "нищо".
Да, знам, че поздравите не са точно "нищо", защото показват някаква близост и уважение, но... фактически пък изобщо нямат връзка със сериала. Т.е. - от друга страна те съвсем не са признак за уважение и ценене на труда и времето на Соя фен, на Али Ръза, на Ледената кралица...
Същото важи и за "запис"-ите. Разбирам и те защо са, но... не може ли просто да се използва възможността на браузъра за т.нар. "фаворити", "отметки", "bookmarks"... Мисля, че не е чак толкова сложно и неизпълнимо.
Съжалявам, ако тези мои думи обиждат някого, но... дайте да мислим повече и за "създателите", а?  Hug

Пък постовете, в които се чете повече лично (при това - негативно) отношение към някой съфорумец, отколкото да е изразено отношение към филма... въобще не искам да ги коментирам. Достатъчно вече беше написано по въпроса.
А и самите постове достатъчно "говорят" за авторите си.

И накрая - още веднъж -  БЛАГОДАРЯ на всички, които полагат усилия темите за "Листопад" да имат вида, в който са. Чудесни сте!   thumbsup

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:13 от DamaPika

# 703
  • У ДОМА
DamaPika  Напълно подкрепям мнението ти !!!Откога мисля да кажа това което си написала -
Наистина темите напоследък се пълнят с излишни спорове,глупави букетчета,сутрешни закуски,кафенца.сокчета,почерпки и тем подобни ненужни глупости с които се пълнят темите!!!
На моменти форума заприличва на искрено и лично а едва ли е нужно!!!
Еми хубаво -похвалете се че имате празник примерно ама после половината тема се пълни с букетчета,тортички и розички!!!
Прави ми впечатление че доста често се правят по 2 и повече последователни поста!- за какво мислите че има бутон [редактирай]?????!!!!Излишния спам трябва да се изнесе на ЛС!
Все пак уважавайте труда на тези които правят темите и не ги пълнете с глупости.Моля най учтиво потребителите да се съобразят с гореказаното!

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 03:41 от АЛИ РЪЗА

# 704
Aз също подкрепям   DamaPika  и  АЛИ РЪЗА .(Излишен пълнеж на темите, без да сме наясно колко може да продължи това.)
Снощи се опитах да спра младоците, които обсъждаха общо взето лични вълнения, и макар, че Grozdanka съвсем намясто искаше да заформи веселба с въображението си относно Джаврие, за съжаление не се получи.
Следващата 30-та  тема е юбилейна, нека си я направим такава!! :hug
Забелязах, че темите се пълнят с излишни и повтарящи се неща, когато няма излъчване на сериала и това си е съвсем нормално. Иска ни се да коментираме, а се повтаряме по липса на информация.
Това, разбира се не е по наша вина. Три дни без любимия филм са наистина твърде много.
Дано се вземе в ръце БТВ,  да ни съжали  и в понеделник да върне поне една серия!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт