Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 573
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Ааааааа, в истерия ще ми изпадаш-като те лепна с чехъла ще видиш ти!Да не искаш пак пари за лечение да давам?!!Не стига ,че си продадох къщата и ни къща,нито пари-разорихте ме!Един памперс няма с какво да си купя.....АПЧИХ!!!  Joy Joy hahaha
Представете си баба ви Джефрие да има алергия от нещо hahaha...Всичките пари от къщата ще идат за памперси  hahaha

# 241
Рози-макси и аз така мисля.Ето защо не се впечатлявам толкова от Левент-чо.Има нещо тъпашко и в поведението му и в походката му ако щеш.Един стабилен бизнесмен не се държи като новобогаташ и мутра и не преспива с всяка срещната фльорца,макар и дошла на крака в домът му.  ooooh!

# 242
Хайде сега се посмейте за моя сметка това е първото ми творение прeз живота.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 17:16 от Ивона1

# 243
Той бизнеса на Левент не е ли наследствен.  newsm78
Той е получил всичко наготово. Не се е борил за да се утвърди в бизнеса и за това на мен не ми се връзва това "стабилен бизнесмен" с Левент.  Thinking
Супер е Ивона. Лейлята е много хубава. Браво справила си се много добре.  smile3501 newsm51

# 244
Рози-макси и аз така мисля.Ето защо не се впечатлявам толкова от Левент-чо.Има нещо тъпашко и в поведението му и в походката му ако щеш.Един стабилен бизнесмен не се държи като новобогаташ и мутра и не преспива с всяка срещната фльорца,макар и дошла на крака в домът му.  ooooh!

Точно така,май само Яман се държи на положение,въпреки,че след опитът на Ферхунде и него да изнудва,си помислих ,че ще я отреже завинаги,а той пак я представя като приятелка,навярно заради интереса си.Ферхунде работи 2 седмици при Левент и  успя да го убеди,да работи с Яман.Егати професионалистите,егати бизнесмените,слушат и приемат съвети от една никаквица-измамница.Ние като професионалист не я познаваме,знаем я само каква е като жена,съпруга,снаха,приятелка,и бих се учудила,такъв човек да е коректен в работата си.Човек какъвто е у дома,такъв е и на работа.

# 245
Той бизнеса на Левент не е ли наследствен.  newsm78
Той е получил всичко наготово. Не се е борил за да се утвърди в бизнеса и за това на мен не ми се връзва това "стабилен бизнесмен" с Левент.  Thinking
Супер е Ивона. Лейлята е много хубава. Браво справила си се много добре.  smile3501 newsm51
Благодаря ти много Чеб   bouquet Hug  bouquet

# 246
  • до една звездичка
а защо пита за нея,защо се интересува,щом тя не го интригува,освен физически!?Според мен,един умен човек,които работи с много хора,които познава жените,не ходи да разпитва за даден човек,а разчита на собствената си преценка.такива хора познават и владеят добре езикът на тялото,това е много важно.Хората,заемащи такива високи постове,имащи успешен бизнес,имат нюх,умеят да преценяват хората,и преценките им са правилни,в противен случай не биха имали успешен бизнес.А той тръгнал да пита непознат за непозната,това ми е несериозно,не ми говори добре за него,като за човек,които има самочувствието за познавач на жените,със слава на женкар Naughty.Просто очаквах повече от него.

Първо, неговият бизнес е наследствен. Дали има нюх и познава езика на тялото, или е прост като цървул, в случая няма особено значение, защото работи в холдинга на Фамилията.

А по втория ти довод - пита, за да разбере с какъв човек си има работа.

Ама айде стига вече сме спорили за това. Времето ще покаже какви са му намеренията спрямо нея. Stop

# 247
Покрай тези теми на Листопад много работи ще научим.  Mr. Green
И аз имам на компютъра вкъщи Фотошоп, трябва да взема да го връткам и аз, че човек не знае къде може да му потрябва. Ама трябва да потърся първо книжки или уроци в нета, че съвсем нищо не разбирам от програмката.  Mr. Green
Грешка, знам как да си смаля изображение, за да си го сложа на телефона. Ама само толкова.  Blush

# 248
Ивонка, и на мен ми харесва Лейля, аз й се ядосвам понякога, но я и харесвам в същото време. Питала съм често ако аз съм на нейно място дали ще мога да простя. Но познавайки себе си - мисля, че не. Нито на сестра си /принципно, защото нямам/, нито на мъжа си.

# 249

Пита напълно непознат за почти непозната жена,странно  newsm78!Егати бизнесмена!

# 250
Ивона 1,защо да се смеем ,справила си се страхотно.   PartyТакива лаици като нас могат само да ти дишат прахта..........  Rolling Eyes

# 251
Покрай тези теми на Листопад много работи ще научим.  Mr. Green
И аз имам на компютъра вкъщи Фотошоп, трябва да взема да го връткам и аз, че човек не знае къде може да му потрябва. Ама трябва да потърся първо книжки или уроци в нета, че съвсем нищо не разбирам от програмката.  Mr. Green
Грешка, знам как да си смаля изображение, за да си го сложа на телефона. Ама само толкова.  Blush
Аз не можах да инсталирам програмата и използвах онлайн версията на фото-шоп..

# 252
  • до една звездичка
Пита напълно непознат за почти непозната жена,странно  newsm78!Егати бизнесмена!

Ми нали и аз това казвам - че не е кой знае какъв бизнесмен, защото бизнеса е на татенцето.  Wink

# 253
Покрай тези теми на Листопад много работи ще научим.  Mr. Green
И аз имам на компютъра вкъщи Фотошоп, трябва да взема да го връткам и аз, че човек не знае къде може да му потрябва. Ама трябва да потърся първо книжки или уроци в нета, че съвсем нищо не разбирам от програмката.  Mr. Green
Грешка, знам как да си смаля изображение, за да си го сложа на телефона. Ама само толкова.  Blush
Аз не можах да инсталирам програмата и използвах онлайн версията на фото-шоп..

Защо не можа да я качиш?  newsm78

# 254
Ивона 1,защо да се смеем ,справила си се страхотно.   PartyТакива лаици като нас могат само да ти дишат прахта..........  Rolling Eyes
А,аз съм такъв индианец но след много бърникане всичко става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт