Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Радвам се, че ви харесва новата анкета. Вашите реакции са ни най-добрата отплата за труда.  Hug
Гледаме да ги редуваме предложенията за номинациите, едната седмица да са за филма, а другата за потребителите, които пишат в тази тема. Така, че следващата ще е свързана сигурно с потребителите тук.  Peace
Тъй като възникна малко объркване при последната анкета и за това да си питам тук във форума, да кажете как да организираме по-добре нещата.  Flutter
Според вас всички ли, които са предложени трябва да отидат на номинации или само тези, които имат поне 2 гласа?  newsm78
Сега ги пуснахме всички, ама някои хора се учудиха защо Али Ръза е вътре. В анкетата е, защото е предложен от един човек. И за следващите анкети ли да пускаме всичките, както сега или да има някакъв лимит за гласове. Да е предложен поне от 2 или 3 човека.  Thinking
Понеже ние с Ледената кралица не можем да преценим кое е по-добре пък и не искаме някой да се почувства ощетен, че не му е признат гласа, за това вие кажете как да стане. Да пускаме всички предложени или да има лимит.  newsm78
Чебурашка  bouquet Преди време се говореше за анкета от типа на:
Най-добър "адвокад" на Лейля,Ферхудне,Оуз и пр.
Дали ще я осъществите и въобще какво мислите за идеята?

# 466
Тя тази за Ферхунде мина. Нали правихме за привърженик и противник на Ферхи. Това е всъщност идеята за адвоката в действие. А и за другите ще направим по-нататък.  Peace

# 467
Всички,които допуснаха грешки-Лейля,Неджля,Али Ръза,Хайрие,Джейда,Оуз,дори Джем(защото и той имаше вина Неджля да избяга с Оуз),всички те пораснаха,помъдряха,станаха по-добри,научиха много,само Ферхунделата грам не се променя,а толкова много пъти лъга и мами и я хващаха и й прощаваха и тя пак си продължава,тя е образ без развитие.Мислех си че ще се промени след боя от Оуз,така се грижиха за нея,така й съчувстваха,като на истинска дъщеря,Али Ръза я прегърна,Шефкет как я милваше и успокояваше....но не,вълкът кожата си сменя,но нравът не.Чудя се,какво трябва да се случи,какъв повратен момент трябва да преживее,че да се промени,и изобщо възможно ли е това!?

Изобщо не съм в грешка,защото гласувайки,ние изобщо няма и да разберем че са гласували за нея.
А  предният си пост го написах повечето шеговито,ама както и да е.
И да питам-ти говорител на всички фенове ли си?

newsm47Може и да стана,щом предлагаш Laughing /шегичка/

Аз не съм,ти си се самоизбрала Laughing.С шегичка вече е друго  Laughing Peace.

# 468
  • В тъмната гора.
raliko аз нямам любимец, гледам да съм обективна, та затова и номинирах членовете на сем. Текин.
Но моля те, прекалено много навираш мнението си за Ферхунде и се опитваш да подхвърляш реплики към други потребители. Обичай си я, никой не ти забранява, но не досаждай, ако обичаш.

# 469
Аз бих могла да защитавам всеки един,с изключение на....знаете на кого Mr. Green.И нея мога,ама не искам Mr. Green,ще изневеря на себе си.

# 470
Мишел_ ти очевидно не досаждаш щом на всеки пост се изказваш нелицеприятно както за Ферхунде така и за феновете и,ама моля,то аз отдавна  предложих-преименувайте си темата Анти-Ферхунде,че наистина само да четем или изобщо да не влизаме тук инакомислещите! ooooh! Сега какво,да напускам темата само защото не ви харесва Ферхунде ли?И таз добра! smile3532
Между другото така и не получих отговор на няколко въпроса-къде са приятелките на Фикрет,за  отношението към Неджля на родителите на Джем - та има и други теми за обсъждане. Peace

# 471
Всички,които допуснаха грешки-Лейля,Неджля,Али Ръза,Хайрие,Джейда,Оуз,дори Джем(защото и той имаше вина Неджля да избяга с Оуз),всички те пораснаха,помъдряха,станаха по-добри,научиха много,само Ферхунделата грам не се променя,а толкова много пъти лъга и мами и я хващаха и й прощаваха и тя пак си продължава,тя е образ без развитие.Мислех си че ще се промени след боя от Оуз,така се грижиха за нея,така й съчувстваха,като на истинска дъщеря,Али Ръза я прегърна,Шефкет как я милваше и успокояваше....но не,вълкът кожата си сменя,но нравът не.Чудя се,какво трябва да се случи,какъв повратен момент трябва да преживее,че да се промени,и изобщо възможно ли е това!?

Изобщо не съм в грешка,защото гласувайки,ние изобщо няма и да разберем че са гласували за нея.
А  предният си пост го написах повечето шеговито,ама както и да е.
И да питам-ти говорител на всички фенове ли си?

newsm47Може и да стана,щом предлагаш Laughing /шегичка/

Аз не съм,ти си се самоизбрала Laughing.С шегичка вече е друго  Laughing Peace.
С една дума Ферхунде- глупаво чудовище Sick #2gunfire #Cussing out

# 472
  • В тъмната гора.
Мишел_ ти очевидно не досаждаш щом на всеки пост се изказваш нелицеприятно както за Ферхунде така и за феновете и,ама моля,то аз отдавна  предложих-преименувайте си темата Анти-Ферхунде,че наистина само да четем или изобщо да не влизаме тук инакомислещите! ooooh! Сега какво,да напускам темата само защото не ви харесва Ферхунде ли?И таз добра! smile3532
Между другото така и не получих отговор на няколко въпроса-къде са приятелките на Фикрет,за  отношението към Неджля на родителите на Джем - та има и други теми за обсъждане. Peace

Да ти кажа честно , аз не бих писала толкова често за Ферхунде ако не бяха твоите постове, които ме предизвикват. Както виждаш ден-два нямаше полемики за любимката ти, защото и ти не пускаше хапливи коментари. Най-вече ме дразни това, че искаш да се изкараш най-права, но ако не знаеш ...всеки си има своята истина и гледа от своята камбанария. Така, че не се напъвай толкова да убеждаваш другите.

Пиши си в темата, кой те спира, но помни, че не си сама в нея.

# 473
Мишел_ ти очевидно не досаждаш щом на всеки пост се изказваш нелицеприятно както за Ферхунде така и за феновете и,ама моля,то аз отдавна  предложих-преименувайте си темата Анти-Ферхунде,че наистина само да четем или изобщо да не влизаме тук инакомислещите! ooooh! Сега какво,да напускам темата само защото не ви харесва Ферхунде ли?И таз добра! smile3532
Между другото така и не получих отговор на няколко въпроса-къде са приятелките на Фикрет,за  отношението към Неджля на родителите на Джем - та има и други теми за обсъждане. Peace

Аз съм задавала още повече въпроси от теб и на мен никой не ми е отговарял,обръщала съм се точно към феновете на Ферхунде.
За какво са й на Фикрет приятелки,ТЯ СИ ИМА СЕМЕЙСТВО,и съседи,има си и глава на раменете,която мисли достатъчно разсъдливо.Най-големият й приятел е Тахсин-добър,верен,любящ,разбиращ,помагащ,не се сещам дори за по-добър.Другите й приятелки са Нехир и Седеф,и от тях няма по-добри.
Аз също нямам много приятелки,защото имам майка,на която мога да споделя всичко!

# 474
Е нали леля Нехир и Седефче са най-добрите приятелки на Фикрет, ето че и тя си има.

# 475
  • до една звездичка
... аз отдавна  предложих-преименувайте си темата Анти-Ферхунде,че наистина само да четем или изобщо да не влизаме тук инакомислещите!

Това, че ТИ не намираш друга тема, освен Ферхунде, заради която да се ядеш, си е лично твой проблем, драга.

Темата ни вече е именувана, и няма да я променяме заради наивни прищевки и капризи. Stop

А дали ще влизаТЕ, или не инакомислещите, си е лично ваш проблем! Никой никого насила не кара! Ще преживеем и да не влизате, не бой се! Wink

# 476

Да ти кажа честно , аз не бих писала толкова често за Ферхунде ако не бяха твоите постове, които ме предизвикват. Както виждаш ден-два нямаше полемики за любимката ти, защото и ти не пускаше хапливи коментари. Най-вече ме дрази това, че искаш да се изкараш най-права, но ако незнаеш ...всеки си има своята истина и гледа от своята камбанария. Така, че не се напъвай толкова да убеждаваш другите.

Пиши си в темата, кой те спира, но помни, че не си сама в нея.

Същото се отнася в пълна сила и за останалите дето хич не са хапливи Rolling Eyes

А за приятелките не си права,семейството си е семейство,приятелките са приятелки.Човекът е социално животно и съответно се нуждае от общество и контакти,не е нормално да се общува само и единствено със семейството.А иначе нищо лошо,че споделяш с майка си,то приятелките не са само за споделяне,пък и не всичко може човек да сподели с тях.

٠•● Dega ●• Първо не съм ти "драга",запази си определенията за себе си.И второ-не се и съмнявам,че толкова нападателно отношение е именно с тази цел.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 12:44 от raliko

# 477
Мишел_ ти очевидно не досаждаш щом на всеки пост се изказваш нелицеприятно както за Ферхунде така и за феновете и,ама моля,то аз отдавна  предложих-преименувайте си темата Анти-Ферхунде,че наистина само да четем или изобщо да не влизаме тук инакомислещите! ooooh! Сега какво,да напускам темата само защото не ви харесва Ферхунде ли?И таз добра! smile3532
Между другото така и не получих отговор на няколко въпроса-къде са приятелките на Фикрет,за  отношението към Неджля на родителите на Джем - та има и други теми за обсъждане. Peace

Аз съм задавала още повече въпроси от теб и на мен никой не ми е отговарял,обръщала съм се точно към феновете на Ферхунде.
За какво са й на Фикрет приятелки,ТЯ СИ ИМА СЕМЕЙСТВО,и съседи,има си и глава на раменете,която мисли достатъчно разсъдливо.Най-големият й приятел е Тахсин-добър,верен,любящ,разбиращ,помагащ,не се сещам дори за по-добър.Другите й приятелки са Нехир и Седеф,и от тях няма по-добри.
Аз също нямам много приятелки,защото имам майка,на която мога да споделя всичко!

newsm10

А и нали се сприятели с Дениз, после с Рейхан

# 478
raliko,ти ненормална се опитваш да ме изкараш Sick Sick!?

# 479
Фикрет,Да,тя спечели Дениз,но все пак тя е дете.А Рейхан сякаш не и е  толкова близка приятелка,по-скоро добра позната.

Общи условия

Активация на акаунт