Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
lovesik  Peace Подкрепям те,макар,че според мен  Лейля надмина майка си по простотия.А иначе за Шефкет съм напълно съгласна.
Кое и е просташкото на Лейля ти ,ако беше на мястото и не даиси боже сестра ти избяга с мъжа ти и като се върне ще я за прегръщаш ли?Много добре направи изчака време да и мине и и прости на Неджля осъзна,че и тя е постъпила неадекватно и я прегърна.
Е Ивона нали се сещаш,че все някой трябва да е черната овца.И да неправилно обвинявате Лейля!
Струва ли си заради Ферхунде да ни изтрият темата?  Crossing Arms
Точно за това си говорихме с Ивона на ЛС...
Ми да Чеб,тя където ида се появи не носи нищо добро.........   Twisted Evil
Като миксер е - само интриги забърква! Mr. Green
Интересно сега къде са всички защитница на ПЕРКУ?!Е да освен Ралико (или както там се пишеше).
Какъв скандал бе хора,няма такова нещо,мен ми е супер забавно Laughing!
Няма да ни е особено забавно ако ни изтрият темата и бъдещи такива Sad Wink

# 511
Защо да ни трият бе хора?Който не спазва добрия тон да си понася последствията.Да го баннат-ли или как там се казва.Това,че някой приема заслужените квалификации към героя за отправени към него си е негова работа.Дай сега заради такива и да не пишем........   ooooh!
Ванилия,поздрави за аватарчето.......  Heart Eyes

# 512
Днес и другия понеделник няма да има Листопад нали, от 31 май отново ще има в понеделник?

# 513
Защо да ни трият бе хора?Който не спазва добрия тон да си понася последствията.Да го баннат-ли или как там се казва.Това,че някой приема заслужените квалификации към героя за отправени към него си е негова работа.Дай сега заради такива и да не пишем........   ooooh!
Ванилия,поздрави за аватарчето.......  Heart Eyes
Благодаря Hug
Просто Татти ни е предупреждавал (всички) няколко пъти Peace Та да не стане после... ooooh!

Дайте да влизаме в роля,че ще изтрещеем!

# 514
Защо да ни трият бе хора?Който не спазва добрия тон да си понася последствията.Да го баннат-ли или как там се казва.Това,че някой приема заслужените квалификации към героя за отправени към него си е негова работа.Дай сега заради такива и да не пишем........   ooooh!
Защото вместо да разпускаме в темата се караме!И то за глупости!Винаги сам го казвала,но ще повторя който не може да обеди някои с мирен тон започва с лични обиди,нападки и п.р Не мисля,че тук има мазохист на който да му е приятно всичко това!

# 515
Да влиза ме ли в роли?

# 516
Да почваме с ролите.  Mr. Green
Виртуален Листопад 1246 серия, сцена 21, първи дубъл. На сцената е Лейля....
 hahaha Joy Joy Joy

# 517
  • В тъмната гора.
Едно предложение за анкета

за НАЙ-ЛЮТ ФЕН

ще я чакаме с нетърпение

# 518
Да почваме с ролите.  Mr. Green
Виртуален Листопад 1246 серия, сцена 21, първи дубъл. На сцената е Лейля....
 hahaha Joy Joy Joy

Джан защо не вдигаш!? Mr. Green

# 519
  • до една звездичка

за НАЙ-ЛЮТ ФЕН

ще я чакаме с нетърпение

Мисля, че е наложително много добре да конкретизираш какво точно се има предвид под "лют".

# 520
Како трябва да ти кажа нещо искам да поговорим не обичам Джам ама съм влюбена в него  Mr. Green

# 521
Лейля,изпи ли си лекарството,миличка.?.......Али Ръза,миличък,ходи ли до банката?Фикрет,сипи чай на баща си....Ооооох!Гърбът ме боли от тази машина!Утре да си вземем паричките с Нехир за поръчките....ОХ!Дайте одеколона,че и главата ме заболя....Лягам си!Всичко ме заболя!Ох!Намерих си под дивана 1 лира-мина ми !

# 522

за НАЙ-ЛЮТ ФЕН

ще я чакаме с нетърпение

Нали направихме за фен и антифен на Ферхунде.  newsm78
Или ти искаш по принцип. Макар, че като се замисля тези лютите са все покрай Ферхундето.  Thinking

# 523
  • Пловдив

Мисля, че е наложително много добре да конкретизираш какво точно се има предвид под "лют".
Изял най-много чесън, лук, черен пипер и къри наведнъж и влязъл да пише в темата Joy Joy Joy.... Ох, извинете ме за простотията, но някак си ми дойде музата изведнъж bowuu.... Сега се махам, че се заринах със служебни дела, а все ви чета и не ми се подхващат бумагите Crazy Mr. Green Laughing

# 524

за НАЙ-ЛЮТ ФЕН

ще я чакаме с нетърпение

Нали направихме за фен и антифен на Ферхунде.  newsm78
Или ти искаш по принцип. Макар, че като се замисля тези лютите са все покрай Ферхундето.  Thinking
Не мисля,че трябва да правим такива анкето (от този тип).Подклаждат спорове.Лично мнение.

Изял най-много чесън, лук, черен пипер и къри наведнъж и влязъл да пише в темата Joy Joy Joy.... Ох, извинете ме за простотията, но някак си ми дойде музата изведнъж bowuu.... Сега се махам, че се заринах със служебни дела, а все ви чета и не ми се подхващат бумагите Crazy Mr. Green Laughing
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт