Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 428
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Откъде ти идва отвътре оттам се включи.  Hug

# 541
жалко че довечера няма да има епизод

# 542
Страхотни са!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 543
# 544
А този другар кой е с Ферхи? newsm78

# 545
  • Варна
А този другар кой е с Ферхи? newsm78
Не знам досега не се e появявал.

# 546
Може да е случаен рибар, който я спасява newsm78

# 547
Този не го ли дават да се ББ целува с нея в промото за 155 епизод?   newsm78

# 548
  • до една звездичка

От какво? Да не се кани да се фърга от скалата?  Cry

# 549
Аз съм тук,но не желая да споря,защото ако се хванем с рози-макси да спорим /а ние сме го правили/ и то учтиво,ще се намеси някой защитник/противник на Ферхунде дето ще мине границата и ще дойде Татти с метлата... Tired
Айде нема нужда.... Tired
И аз така Flutter Hug

От какво? Да не се кани да се фърга от скалата?  Cry
Май, май #Crazy Laughing
Този не го ли дават да се ББ целува с нея в промото за 155 епизод?   newsm78
Точно той Peace

# 550
  • Варна
Този не го ли дават да се ББ целува с нея в промото за 155 епизод?   newsm78
Да ето http://www.youtube.com/watch?v=T3jHldHUBSM но досега не са го давали  Thinking

# 551
  • София
леле уикенда не съм влизала само и вече има 37 странициии...не мога да ви смогна  Crazy
в новата анкета, предпочитам в обкръжението си да имам хора като Али Риза, Фикрет и Седеф Simple Smile
пп. Соя фен довечера ще ти пусна 154 епизод Simple Smile

# 552

От какво? Да не се кани да се фърга от скалата?  Cry

Ми отде да предположим какви дяволи й бръмкат в главата на Ферхи? Тя е непридвидима, уверихме се вече.

# 553
Като гледам подписа на Magosniwa, а май и реклама дават по БТВ ще почва някакъв нов сериал с този Мехмед от "Перла".  newsm78
Ама ако е онзи, за който разказваше Али Ръза, че бил с тъжен край аз не искам да го гледам. Предпочитам филмите с хубав край.  Crossing Arms

# 554
На Ферхунделата това й е курорният номер,да ги кара да я съжаляват,а мъжете им харесва,да се чувстват защитници(тези,които имат сериозни намерения),та и на този се жалва нещо  Laughing,а пък после си показва ноктите Mr. Green-тормозиха ме,подтискаха ме,даже се опитах да се самоубия...светата вода не напита ooooh!.И Лейля така "плени" Джан,предизвика съжаление.Ех тези мъже,уж мъже,а търсят слаби жени,та да се почувстват мъже,завалийте  Laughing.И понеже мъжете се плашат от силни жени,жените използват този номер,показват слабост,та мъжете да изпъкнат.

Мери попинс,аз гласувах за същите трима души-баща като Али Ръза,сестра като Фикрет и приятелка като Седеф.Пък за мъж не помислих  Tired Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт