Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 879
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Честито Ванилия75.
 Да МИ се връща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 616
Бравоо  Joy

# 617
да цитираме ли Хайриетка - да ти е честито Party

# 618

И да не са ти уроки  Whistling

# 619

И да не са ти уроки  Whistling

за това забравих newsm78, то една изцепка ли е

# 620
Къде избяга Фикрет???
 Един чай я накарах ( не  съм я молила) да ми направи , а тя само това чака да се лепне пак на телефона да говори с техните . Все едно на телефон е правена.Ако не пътува до там на телефона стои да й се не види ....

# 621
  • Пловдив
Момичета, отивам на рожден ден - вие се забавлявайте тука, ама да намеря после темата читава Mr. Green, а не Тати да премел всичко  Crazy

# 622
Имало е,1 случай.Гюлшен й е нужна,трябва да има кой да й помага в подлостите,кой да я подслони след поредното изгонване.Приятелството е помощ,споделяне,разбиране,подкрепа....взаимно задоволяване на потребности,не едностранно!Тя рискува работата на Гюлшен,карайки я да върши разни "услуги",това ми е грозно,Гюлшен е хубав човек.
Е така е, но за това не може да се вини само Ферхунде. Гюлшен да не е малоумна. Ти би ли си рискувала работата за някой, за когото не ти пука? Значи Гюлшен е видяла нещо в нашето зверче Mr. Green за да поддържа връзка с нея Peace

Гюлшен няма свой личен живот и живее живот втора ръка,този на Ферхунде.Запозната е с всички подробности,кое одобрява и кое не,не е важно,пък и никой не я пита.Това й е изгодата,като не й се случва нищо на нея,поне преживява случващото се с Ферхунде.Но поне от куртоазия,Ферхунде можеше да я пита от време на време-как си Гюлшен,добре ли си,имаш ли нужда от нещо,някой мъж няма ли около теб,все ти си ми в услуга,искам да направя и аз нещо за теб,какво ще те направи щастлива,кое ще ти донесе радост?Ферхунде е толкова заета със себе си и своите нужди,че няма време да пита как е единствената й приятелка,нито пък майка си,а ние ще чакаме да се поинтересува от Текинови,от техните потребности и чувства,ми няма да стане, вече със сигурност няма,отърваха се хората,с дългове но поне живи и здрави.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 19:56 от rozi-maxi

# 623
Браво, Алабала&Ники, удържа си обещанието! Страхотни снимки! Сигурно си имала голям успех и бурни овации на карнавала. Сигурна съм че много хора са разпознали Джаврие ханъм!  Peace
П.П. Карайте полека, имам още една нощ път, докато се добера до дома, утре сутрин съм на линия за новата тема. Hug

# 624
Браво, Алабала&Ники, удържа си обещанието! Страхотни снимки! Сигурно си имала голям успех и бурни овации на карнавала. Сигурна съм че много хора са разпознали Джаврие ханъм!  Peace
П.П. Карайте полека, имам още една нощ път, докато се добера до дома, утре сутрин съм на линия за новата тема. Hug

Лек път  Hug

# 625
Браво, Алабала&Ники, удържа си обещанието! Страхотни снимки! Сигурно си имала голям успех и бурни овации на карнавала. Сигурна съм че много хора са разпознали Джаврие ханъм!  Peace

Благодаря . Ама ми става лошо по пътищата , а снахата не ми дава торбичка да си видя стоплена сутрешната закуска втора употреба Simple Smile

Лек път! Чакаме те с нетърпение Simple Smile

# 626
Алабала&Ники  Браво! Оправи настроението тази вечер!   bouquet
Разкажи ходи ли на карнавала или само в къщи се маскира?

# 627
 soya-fen, да пратим ли Тахсин да те чака с колата на гарата?

# 628
Алабала&Ники  Браво! Оправи настроението тази вечер!   bouquet
Разкажи ходи ли на карнавала или само в къщи се маскира?

Как да не съм ходила??? Съмняваш ли се в мен? Ако не ме бият много мога да ви покажа и сина ми маскиран като костенурка нинджа.Ама мисля, че не е тук мястото и темата затова се въздържах.
 Плаших децата и им се карах качествено  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 629
soya-fen, да пратим ли Тахсин да те чака с колата на гарата?

hahaha hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт