Отговори
# 75
Кло,моите мадами са да  Peace Аз все ще те питам,във Фейса нещо не виждам твоите  newsm78  Зяпах веднъж,дваж и не можах да ги видя,ама аз и рядко влизам там.
Малкоядче,честито ви зъбче,сега трябва да мислиш кога да вкараш пържолата.... Joy
А попарата можеш да я даваш както е предложила Янечек следобед,но и аз като Яничка мисля,че си е баш за сутрешна закуска,но си права по този начин малко ще намалиш приема на мляко.
Злитова и моята коса още доста пада,макар че доста я намалих. Sad
Кантарини,успокой се,разбира се,че нашите емоции влияят на кърмата.Изнервя се и бебето,колкото и трудно да е понякога трябва да се държим заради тях.  Hug
Моите гърди предимно сутрин стават на камък,но скоро не са ставали,а Анджи се буди всеки път по едно и също време  newsm78
Аз да ви питам,дечковците виждат ли зор като акат?
Мале мойто все едно ражда горкото  Rolling Eyes Баща и даже я снима,то пънене,то зачервяване!Като си прехвърля клипчето от неговия телефон ще го кача във Фейса,хем ми е смешно,хем ми се плаче като я гледам как се мъчи.Ама така е,вече е по-твърдо НЕЩОТО и иска повече сили  за да излезе Mr. Green
Хайде лека и мека от мен!  Hug

# 76
Здравейте мами, и аз се присъединявам към вашата тема, моето детенце - Никола е роден на 06.11.2009 г. Ние се захранваме, но с много бавни темпове, за сега съм му давала само зеленчукови пюренца, но мисля вече да включа каша и после плодовел. По колко мляко пият шесмесечните бебета, ние пием 160 - 170 АМ, като все още се кърмим и дохранваме до това количество. За днес стига, то май си стана полунощ, лека нощ

# 77

ХАЙДЕ ДА ВИ ОПРАВЯ ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ ОТ МРАЧНОТО ВРЕМЕ НАВЪН - ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ СКОРО  ЗАКУСКА НА ЖИВО

# 78
Добро утро!!!
[/i]

Синческа: това е голямата ми дъщеря :http://www.facebook.com/photo.php?pid=246038&l=48be9c3c83&id=1709559671
А малката също е там но трябва да разгледаш снимките че нещо фейса не ми дава код за снимката. Simple Smile
Имам и още снимки но не съм ги качила във фейса.  Peace

Приятен ден от нас макар и дъждовен   bouquet

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 07:20 от klodia

# 79
Опа Мария ме е изпреварила със сервирането  Mr. Green Mr. Green Mr. Green е ще се задоволите с две закуски заради лошото време на вън  Wink

# 80
  • в ябълковата градина
добро утро и от мен!
Малко гадче, честито зъбче!
Нашият режим е като вашия, но само зеленчукови и плодови
пюрета засега съм въвела.

Клодия, много голяма дъщеря имаш.
Браво!

# 81
Добро утро!!!

Чинно ви изчетох  Wink,ама мн. мнения няма да давам  Embarassed

Аз имах кошмарни 3 дни....  Бяхме с вирус с разтройство и температура 40 град. Две ревящи бебета дрискащи през половин час с ужасно червени дупета и температура. Кошмар  Shocked Shocked Два пъти бяхме в спешното... По едно време и аз се присъединих към тях с реването,че не знаех кое да направя по напред.... 40 пампа не ни стигаха на ден. Добре,че мъжа ми в най тежкия ден събота вечерта не отиде на работа,че не знам....

Яни какво да ти кажа за свеки... Даже в случая с вируса не благоволи да се появи да помогне.Заяви ми по телефона,че е болна от синузит и тва е. Като съм си правила деца, с две думи сега да си ги гледам....
Миме много са хубави снимките!!

Ще ходим сега при педи за контрола,тъй че ви оставям. После ще се отчитам!

# 82
Добро утро на всички мами и сладки бебчета Simple Smile
Благодаря за закуската,аз ще опитам само от сокчето Simple Smile
Май неспането на дечицата ни ни е обхванало почти всички-и Ани от 3 вечери само се върти,буди,проплаква на сън.Мисля че са зъбките,защото и педи каза миналата седмица,че и отгоре са тръгнали.
maria.krumova -прекрасни снимки,но то и изкарването е било таков!
sin4eska и ние го имаме този проблем,откакто захраних.Дори когато давам тиква или круша положението е същото.
Ани за сега яде през 3 часа-давам зеленчуково и плодово пюре, останалите 4,5 хранения е на мляко-вече е 7,400кг и 72см newsm53
Някой питаше за Аптамил в картонена кутия-ние сме от третия месец на него.Наистина много пяна остава в бутилкат,но не ми е направило впечатление до сега.
Аз мисля да изчакам още с въвеждането на месото,глутена и попара,макар че педиатърката каза до края на месеца и месо да въведа.
vess_82-и ние имахме такива премеждия с бебефона,но нашия е само с 2 честоти.И на двете чувах всичко друго,но не и моето бебе,затова сега е прибран и го ползвам само като пътуваме.
Вчера не излизахме,но незнам дали и днес ще издържим вътре.Искаме си хубавото време...... Weary

# 83
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile Гледам вече всички се вълнуваме от захранването май. И ние с Емо сме в групата. Още сме твърде в началото, само тиква картоф и морков е опитвал, плюс круша, ама тя е с разхлабваща цел. Има дни в които яде повече, други когато ръмжи и не иска. Така че имаме среден успех в захранването.
Гърдите ми рядко стават твърди както по преди, но и човека вече е по голям, не мисля че това е проблем.
Имаме цели два долни зъба  newsm44.
И другите явно имате проблем с по гъстото НЕЩО. То едно напъване, чудо. Дано свикнат по бързо с новата ситуация бебчетата. Има дни в които прескача да свърши работата дори.
Вечер и ние сме от будещите се, от 1 до ен пъти  ooooh!. Понякога като ставам в просъница ми се губи бройката. Вече съм се примирила, с вода и др подобни не мога да го залъжа. Вода пие от чаша с накрайник, най обикновена чаша или с лъжичка, според зависи. Всъщност вода много и не пие, основно я плюе.
Крумова страхотни снимки, много красиво е явно там. И на мен ми се приходи  Blush
Болните близначета и другите бебоци да се оправят бързо  Hug
И накрая ама не на последно място, пфу да се оправя това време  #Cussing out

# 84
Добро утро,
благодаря за темичката и за чудесните колажи.
И ние имахме период на често събуждане през ноща, но отмина , а иначе в момента сме с възпалени ушички и разтройство плюс температура, абе купона е пълен.
Хайде да не ви досаждам.
Лек ден.

# 85
Привет мривет и от нас

Ако сте ни забравили ние сме Мишонкови  Mr. Green

Елистче съжалявам че сте преживяли това,дано вече сте по добре а съвсем скоро да забравите че сте били болни. Hug Hug Hug

Мимеее страхотна почивчица сте имали.А стаята лелееее каква романтика какво нещо.Ох а зоологическата мога да живея там на полянките. Ами така де каква чистота какво нещо...Надявам се добре ти се е отразила почивката. Hug

ооохооо Васито пак щях да те издирвам с интерпол.. Grinning Липсваме ти??!! бреййй брей отпускаш се ти такива либиФни признания рядко е имало от твоя страна   Mr. Green

Синческа аватара ти е суперски дуперски Hug Веднага си пуснах една песничка,че ми стана много кеф като влязхох в темата и ти видях аватарчето.

Янечек охххх милото дете какви са тези колики брееее Shocked хайде да се махат егасимус егасимусаааа

Такааа малко за нас и нещата около нас ако ви интересува.
Захранване - хапваме -тиква,морков,картоф и ябълка,но от както опита тиква+нещо...или ябълка +нещо само това иска т.е. да хапва сладко.Лелеее егасимус на татоко си се е метнал той е по сладкото.Ама как ще хапва другите неща-броколи,спанак,тиквички..и др. незная. ooooh! Дошано приготвено например - морков с картоф не иска,а на Хип например хапва ама то като го опитам е сладникаво..е ко му турят newsm78 А иначе се чудя дали по натам зависи от това как върви захранването но да го запиша на детска кухня?Много ми се иска аз да си му приготвям папането,ама дали ще мога да му приготвям всеки ден разнообразна храна и при това-първо ,второ и трето.И да не се въртя в кухнята сто часа че да може да излизаме и на вън,а и да му обръщам внимание.

Обръщането- все още само от гръб по корем.И като се търкулне по корем почва да се мъчи да пълзи но само повига дупе и се сърди.

Пишлето - дърпам кожичката ама стига до едно определено положение и повече немога.И ме е страх да не го заголят като при Емо на Яничка.

Зъбите - мъчат го много особенно последните няколко дни.През деня почти се носиме когато не спи.А нощно време се буди по няколко пъти. Tired
От петък започна да се прави че кашля и да прави разни муцки много е смешен.Успях само да снимам на клипче как уж кашля,но муцунките неуспявам.

Колажите са сложени но нямах възможност да направя по хубави,другия път.А и съм ги качила от снимка.бг а този смотан сахт защо ги размазва така незнам.Но мисля да направя нови когато имам възможност а и инфото на първа трябва някое да се изтрие и да се добави ново.

И такааа друго не се сещам отивам да хапна нещо и да се поопъна малко че като се събуди малчо ще се понесем пак на ръце.
Хубав и умихнат ден,вече малчовците са толкова сладки и всеки ден могат да ни изненадат с нещо...така чееее им се радвайте пък времето навън неможем да го прменим и да се ядосвате тъй че усмиФкиииии

# 86
Добрютро мами и бебета! Не знам за вашите, но моето е телеман и компютъроман така че и тях поздравявам току виж някое ми отговорило Wink Joy
Аз вчера като истински герой цял ден седях на пазара да продавам реколтата и сега елате ме вижте, не съм мигнала цяла вечер тресе ме, едвам дишам и ме боли глава, абе с две думи БОЛНА съм #Cussing out, а на всичкото отгоре ще ми идва и е пълен ужасон. А принцеса Габриела се е научила да реве като мечка и сега издава едни гърлени звуци , дано не я заболи гърлото Thinking
Благодаря за съветите с попарата. Мисля другата седмица да я пробвам. Какво ще кажете ако и дам сиренце в някое пюре , че нали до сега не е яла и изведнъж сухар и сирене ? ooooh!
Мияза домашните пюрета и беба беше така, но открих че май слагам повече картоф отколкото трябва и пюрето става едно гъсто и лепкаво, а с повече морков или тиква го яде. Пробвах да го разредя с кърма но резултата беше пагубен въобще не го накуси и имаше рев рев рев. Преди 2 дни готвих по рецептите от блога. С кантарче тегля меря и станаха нещата, е не яде с охота както от купешките ,нооооо криза е трябва да се правят икономии Simple Smile
Болните да се оправят, че да не изпуснат хубавото време като се оправи Simple Smile
Мария Крумова страшни снимки чак благородно завидях Simple Smile Blush
Айде лек ден аз отивам да пазя леглото Simple Smile

# 87
  • София
Добър ден и от мен!

откакто си купих новите сандали само вкъщи си ги разхождам! #Cussing out

Мия, тенкю мацко, за колажа!  bouquet

Мерси за закуските! Кло, щерка ти прилича на теб, голямата имам предвид, че други снимки не можах да видя! скрила си ги нещо, но мафията ще те излови  Laughing
Миме, Дарето е голяма чаровница!

Малкогадче, честито зъбче и да се оправяш бързо! Честити зъбчета и на Betelgeize!
Елистче, оздравявайте, леле не ти е лесно на тебе!!!! твоето свеки е за  #2gunfire

Никита 2009, добре дошла при нас!

хубав ден от мен!

Кикче, изпра ли петното от морков?
 newsm78, абе имаше една Стелка тука, нещо се е скрила напоследък, и телефон не вдига..... Laughing

# 88
  • Пловдив
Явно нарушения нощен сън е заразен при бебетата. И аз си мислих, че е недохранено детето, но явно е от възрастта. Имаше период, в който се будеше точно на 2 часа по часовник, дори седмица след това започнах да се будя минути преди него. Вече се събужда чак към 4 което си е направо постижение.
Не знам за другите кърмачки останали във форума, но съвет като този да си нахраня детето с АМ, за да спи цяла нощ не приемам. Не са един примерите на деца на АМ, които също са развалили удобния режим и също се будят. Ноооо всеки си знае!

# 89
Привет и от мен .

Благодаря за закуските, а тази на брега ми навява спомени и мечти хахаха  Laughing

За кашите, преди дадох оризова на Хип, но един път хапна , на др ден не иска, при положение, че добавям плодово пюре. Ще пробвам Слънчо мисля имаше банан и бисквити. Иначе давам каши на Хип , но готови в бурканчета,млечни с нещо си и оризова с нещо си...много ги харесва. Сега разбрах, че милото като не е искало да хапва както преди е било защото не му е добре, а не, че не ги харесва/ е то и сме си капризни де  Embarassed /
Глутена съм го въвела с пюре, 2 пъти съм давала, добре го понесе.
За Аптамила, мисля да си взимам Комфорт, нещо тоя в Картонената  newsm78 , ами не знам , но май е по-добър за изнежени стомахчета.
Елист, дано бързо се оправите, ужасно е това.И ние мислихме, че се разболява, но се разминахме поне за сега  Praynig
За неспокойния сън при бебето да отговоря , давам Ам /не само преди да си легне/, бибата, давала съм и Панадол / Нурофена ми каза педи, че е за мн висока температура и е по-добре Панадол в този случай/ , но в повечето случаи си е неспокойна, а зазъбките ние ги чакаме от 2 месеца са тръгнали  Shocked Crazy , но то си е индивидуално....
Честити зъбчета на Betelgeize и malkogad4e
Приятен ден /макар, че не е мн приятен с това гадно време /  Tired

Общи условия

Активация на акаунт