Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Здравейте на всички бъдещи мами, аз още не знам пола на моето бебче, но се надявам че в началото на юни като ходя на преглед ще се разбере. Искам да ви питам дали някой има впечатления за клиниките в стара загора и какви са те? Благодаря ви предварително ако някой ми отговори. Приятен ден и само хубави новини!!!
Чувала съм за" Ниамед" само добри отзиви. Моя позната ражда там при Христов много е доволна,а друга сега ходи на консултации там и също ще ражда там Peace
Здравей!Аз съм от Ст.Загора и ходя в НиаМед. Три мои познати раждаха там и са много доволни. Аз лично ходя при д-р Виолета Иванова.Много е внимателна, доволна съм и ми обяснява всичко, за което я питам.Наложи ми се на 2 пъти да я безпокоя, когато тя беше в отпуск и нямаше никакъв проблем.Много подробно ми обясни по телефона всичко, което ме притесняваше и се отнесе много добре с мен. Peace

# 391
DSS (Данимира) ,а дали имат отделение за недоносени бебета

# 392
Бебз тя е.Много е симпатична и работи сега при Марков  Simple Smile Ако съм знаела,че ти трябва щях да взема нейна визитка,имаше там.

# 393
  • Стара Загора
Не съм се интересувала за това, но в сайта им намерих:

Цитат
Отделението за новородени деца разполага с 20 легла и отговаря на всички европейски изисквания. То е оборудвано с апаратура, необходима за интензивна терапия и отглеждане на недоносени деца – кувьози, респиратори, лампа за фототерапия; мониториране на жизнените функции.

Самият сайт е : http://www.niamed.com/home.php

Иначе, който е от Ст.Загора може да провери и в бившата Трета поликлиника (Св.Иван Рилски), но за там не съм чула отзиви и от моите познати никоя не е раждала там.По тази причина се насочих към НиаМед (въпреки, че живея почти до "Св.Иван Рилски")  Peace

# 394
Pashik, това кремче не го продават в Premaman, ако правилно съм те разбрала. Веднага звъннах на моята дружка, която е управителка там и тя каза, че от откриването на магазина такова нещо не са имали.

Правилно си ме разбрала,от там взех тестера като пазарувах дрехи за бременни!Преди малко бях в магазина имаха цял стелаж с марката Sanosan,крема за стрии го купих беше 9,90(аз имам карта от магазина им и платих 9,40).Имаха също олио за бременни,крем за краката и подплънки за   кърма.Хубава ми се стори и много разнообразна серията за бебета!Това ,че е немска марката ме грабна!Едвали в София няма да ги има  newsm78

Също в гугъл ако погледниш,има ги май и в аптечната мрежа и в онлайн бебешките магазини!

# 395
Мирче, а за Марков какво ти казаха, от кога няма да е там?И аз коя дата ти дават най-рано час? Иначе нямам идея за тази лекарка, не съм я чувала.

# 396
Аз се върнах от ЖК. Не ме гледаха на ехограф, но и аз не настоях, защото преди 6 дни бях на ФМ, та няма смисъл толкова често да ме гледат.
Трябва утре сутринта да ходя да давам кръв, урина и вл. секрет.

Ради, то мързел-мързел, ама я се включвай по-често, че много ни липсваш. Бива ли така, амаа-ха.  Twisted Evil  И при моята лекарка кантара е като при твоята.  ooooh!

Наде, аз мисля чак кум 7 месец да се запиша за предродилна консултация и след тпва да ходя 1-2 пъти, колкот да се опознаем с лекарката и да обсъдим раждането. Според мен няма смисъл по-често да ходя там, а и от самата болница така препоръчват. Има свободни часове за раждане, хахахха, няма за прегледи.  Mr. Green

# 397
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Чак сега успявам да се включа, докато Ви изчета.... ooooh! много бързо пишете. Сигурно има зависимост от времето, ужасно студено е!  Crazy
А за съотношението между цифрите и раждането, просто нямам коментар. Вместо да те поощряват, те те ограничават!  Crossing Arms
tsvelichkova, можеш ли да споделиш повечко информация за Шейново? За самото раждане и условия? Предварително ти благодаря! Flutter
pashic, какво представлява, като продукт, това кремче, което си си купила? Доволна ли си от ползването му и какъв е резултата?

# 398
  • София
Мерси слънчица, много бързо се отзовахте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря на всички!
Записах си час при д-р Павлова за 11 юни, а двата часа при Димитрова ще ги откажа.
Бебз, ще ти взема визитка, ако някой не ти е взел дотогава.
mama Ma, Марков щял да отсъства от 15 юни за 10 дни. Не ми предложиха часове за него, за да не изпусна точната седмица.
pashic, ние с теб добре сме се разбрали - ти ми говориш за Premaman - Бургас, а аз за Premaman - София  Mr. Green
daila777, и Димитрова и при Марков ми предложиха дати за 21 г.с., но периодът е 18 - 23 г.с. Мисля, че не си закъсняла, спокойно!

# 399
Мирче,благодаря ти за инфото, аз се обаждах преди малко при Марков да питам дали ще е там ,че има час за 16 юни и ми казаха,че не го е задраскал часа ми ,занчи щял да дойде, ама ми е малко странно...като няма да го има, как ще дойде?Притеснявам се да не се окаже че чакам толкова време за това ФМ и накрая да няма кой да ме прегледа Sad

# 400
daila777, 22 г.с. е перфектно,тогава се оглежда сърцето,тогава вече е оформено окончателно.А Томова е специалист кардиалог ,та мисля че всичко е идеално !

Арим,за ФМ -ако не успееш при Марков ,записвай се или при Димитрова ,или при Томова!Ти в коя седмица ще правиш трета ФМ,Марков ще е тук от 19.06 (женат апо тел ми каза,но сигурно до края на юни вече няма часове) !

Mishana13,крем е това ,което взех ,ползвах тези дни само тестера и ми хареса.Но аз съм ползвала доста продукти и имам наблюдения,за да сравня !За този Саносан мисля ,че е добър.Иначе мога да споделя и др продукти ,от които съм била доволна ,но са доста по-скъпи.Но не препоръчвам Мустела ,ужасен е !

За болниците в Стара Загора -моя приетялка,живееща там роди на 1.05 в Иван Рилски(новата ,която е частна)и беше много доволна от отношение ,от раждането ,от всичко!

Арим ,нали са верига как ще имат различни стоки ,нещо не ми е ясно.Така или иначе марката май я има и в аптечната мрежа.

mamma Ma,aз също звънях,обясниха ми ,че от 18.06 ще отсъства.Моя час е за 14.06 и си остава.А и нали записват мобилните ни номера,ако има нещо ще предупредят ,е дано не е в последния момент когато не можем да запишем другаде!

# 401
  • София
mama Ma, на мен администраторката при Марков ми каза, че до 15 юни са му нафрашкани часовете, явно е решил да замине ден по-късно. Мисля, че и да не е там, ще те пратят при Павлова например, но няма да те върнат (ще ти вземат паричките)  Mr. Green Не се притеснявай, няма да ти пропадне прегледа  Hug

pashic, точно от Димитрова се отказвам, а Томова ми е много далеч. Марков е близо до офиса, затова записах час там. Димитрова ми прави ФМ в  12 г.с. и в 16 г.с., сега ме вика пак в 21 г.с., а също и за фетална ехокардиография - без да се налага, по моя преценка. Сигурна съм, че ще ме извика после за четвърта ФМ и за амниоцентеза. Просто смятам, че ми предлага всички видоде прегледи, без значение кой ми е нужен и кой не. Затова не искам повече да ходя там  Simple Smile

# 402
Честитито на узналите пола!
Ние днес бяхме на преглед, но не се показахме Simple Smile. Важното е, че днес си ни изкараха големи и хубави, напълно отговарящи си на седмиците Heart Eyes, а не като предния път да ни правят на по- малки и да ме притесняват... Бебчо беше зает да си пипа крачетата, многооо хубави крачета Simple Smile Много сме щастливи!
Пола вече се надявам да се види при Балев, когато успея да се вредя за час.
И тази среща във Варна ще изпусна, но скоро се завръщам и съм на линия за следващата!
Хубав ден ви желая! Днес времето тук най-накрая се оправи и е само за разходки...

# 403
pashic, благодаря ти за информацията, ще се надявам че Марков ще си ме гледа на 16 юни тогава... Hug

# 404
  • София
Еее, чак сега си изпих първото шише от 0,5 л вода, ами кога ще стигна до 1,5 л поне?  ooooh! Днес е студено и...
Ама голям зор с тази вода, да ви кажа! Аман вече!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт