Анатемосаха и AC/DC

• 4 709
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Не ви ли е страх? Поне малко ...

Не ме е страх. Срам ме е.
От стотиците пияни попове, които правят кръщенета на конвейр, и дори не си правят труда да обяснят на родителите какъв е смисълът на тайнството, но които те гледат в ръцете със страстта на наркоман, като зашумят банкноти.
От оялите се номенклатурчици в СС, за които най-важното нещо е редовната събираемост на наемите за църковните имоти (за справка на незнаещите - цели карета в идеалния център).
От срамните взаимоотношения между дъртите "братя" и младите семинаристи...
От това, че се взимат някакви смешни отношения по маловажни въпроси, а не се работи това, което е основна задача на църквата...

Срам ме е и заради свестните хора в прослойката, които обаче са толкова малко...

yes Angry

# 31
АЗ пък анатемосвам Лили Иванова. Моля да отворите тема по въпроса.

И аз анатемосвам Лили Иванова!И аз моля да отворите тема!

# 32
  • София

На мене лично ми е твърде смешно, жалко и....несериозно.
Анатема? Запазете душите си?
Че като какъв се изживява въпросният? Един е Съдникът, другите се опитват да са му преводачи. Понякога -твърде нескопосано. Tired

Страх ли? Ти се шегуваш, може би? Какво общо имат тези "свещеници" с онези, които са водили и вдъхновявали на борба? Да, сигурно може и да има 1,2,5, които да си вършат работата, но точно такива така и не видяхме. Междуособици, разпри, разколи, материално блажене и превземане на български светини за меркантилни цели, плюс всичко, което се каза - тесногръдие, тъповатост, нечувствителност и гнусно посегателство на децата ни в училище. Марш бе!

Теб трябва да те е страх от твоята си доверчивост. Заради тази доверчивост допуснахме и ББ и разпада на държавата.

# 33

Ако това писание бе плод на не много здрав мозък на някой гей (това е само за примера), дали щеше
да последва този порой от квалификации, една от друга по-негативни, спрямо гейвете? Съмнявам се.

А за страха да поясня - мен ме е страх да си плюем в историята, душите, вярата в името на ...? На какво?
Спрямо онези пастори, дето унищожиха в сектите не един живот, сме толерантни. Но спрямо нашите
свещеници ...

Моля те,не драматизирай и хипербулизирай така.Кой плюе в историята,ясно е ,че всички имаме предвид моментното състояние на Православната ни църква.Казваш за пасторите,които привлякли хората?Е,как са ги привлякли,защо са ги привлякли?Защо толкова млади хора,отидоха в сектите ,а не в Православната ни църква?И ако ти си привлечен от някого,не е ли точно защото преди това си бил отблъснат и отвратен   от някой друг?

# 34
  • гр. Шумен

А що първо  не анатемосате Азис?
Аз лично анатемосвам всички силиокнови некадърни митюпайнерки. После БАй Брадър и турските сериали. Чак тогава може да помисля за Лили Иванова Laughing Laughing Laughing
Обаче както винаги поповете си мълчат, когато по Планета се вихрят чалга-проституесите, но МАдона и А-Це-то ги проклеха веднага. Утре ще вземе да стане някоя катастрофа и дядо НИколай ще обясни дълбокомъдрено, че Ангъс и компания са виновни, щото разгневили господа.
Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно.
Всъщност шоуто със сигурност ще има продължение, когато след месец тук дойдат Rammstein!

# 35

Аз лично анатемосвам всички силиокнови некадърни митюпайнерки. После БАй Брадър и турските сериали. Чак тогава може да помисля за Лили Иванова Laughing Laughing Laughing
Обаче както винаги поповете си мълчат, когато по Планета се вихрят чалга-проституесите, но МАдона и А-Це-то ги проклеха веднага. Утре ще вземе да стане някоя катастрофа и дядо НИколай ще обясни дълбокомъдрено, че Ангъс и компания са виновни, щото разгневили господа.

А,сакън,Азис ми свърши една услуга веднъж,ни моа.Анатема за охраната на концерта!Простаци!

# 36
Всъщност шоуто със сигурност ще има продължение, когато след месец тук дойдат Rammstein!

Сесили, напълно съм съгласна с теб. Снощи бях на концерта, изживяването беше страхотно, несравнимо. Явно съм обсебена хахахахаха. Сега чакам с нетърпение и другите концерти!!!

# 37
Чакайте да анатемосам и музикалните редактори в БНР,които днес не се явиха на работа!Анатема!Анатема и за полицай Кючуков,който вчера не оказа никакво съдействие на опитващите се със зъби и нокти да се доберат до сградата-идиотче,ситуирана на адрес "Драган Цанков"4.Анатема!

# 38
  • София
Аз прочетох и цялата статия. Имаше такива отвратителни, гнусни клетви по адрес на всеки, дръзнал да отиде  Sick Не ми звучи мнпого християнско, да ви кажа Wink

# 39
  • София
Аз прочетох и цялата статия. Имаше такива отвратителни, гнусни клетви по адрес на всеки, дръзнал да отиде  Sick Не ми звучи мнпого християнско, да ви кажа Wink
Много ме е яд , че не можах да отида. Дали на Рамщайм ще има Анатема, че съм там Joy
п.с. любопитно ми е поименно ли анатемосват Joy

# 40
Анатема и за Рамщайн!На ви...просите си го. Joy Joy Joy

# 41
Не считам за нормално, етично, възпитано по едно писание на един богослов, да се излива тази помия
в тази тема.

Хайде сега да отвориш линка и да прочетеш всичко, което този "богослов" е написал. Помията е в написаното от него, което е толкова гнусно, грозно и отвратително, че няма на къде повече.
И не, не смятам за ненормално, неетично и невъзпитано да реагирам на подобни безумици.

# 42
НЕнормални фанатици има навсякъде Whistling Whistling Whistling или по точно гъзоблизци Mr. Green

# 43
А концертите на Пайнер що не анатемосват бе, ай сиктир hahaha

# 44
Анатема и за Пайнер!...Днес замествам богослова,изпълнявам поръчки всякакви. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт