111та италианска тема

• 43 612
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Здравей Milittana,

Голямо е мом4ето ти, студент е ве4е, остави го да се равива  Wink Ще порови сайта на Водафон, Ще пита другите студенти и Ще се оправи.  Peace

А за него - след като вече си е взел рикарикабиле на водафон, което е по-добрият вариант, може да си активира тарифния план Vodafone One Nation 10, който предвижда 10 чент. на митута към избрана страна, до 500 минути на месец.

за 4ести разговори с Бг този план е 4удесен и аз съм с него
спокойно може да си сменя тарифните планове дирекно он лайн в сайта на водафон

Благодаря за подкрепата. Да, прави сте - вече е голям и ще трябва да се съобразявам с това. А се оказа, че точно тази тарифа са му препоръчали и в момента е на Vodafone One Nation 10! Останалите подробности - ще си ги види на сайта им.

# 631
Аз предполагам, че самите служители на Водафон  са го насочили към някакъв такъв тарифен план, щом са разбрали, че е чужденец.

Магазините на Водафон, както и на всички други оператори са на франчайзинг, т.е. не са директни служители на Водафон.  Peace

И някои от тях не са наясно. Преди 3 седмици едно момиче ни изпрати за зелен хайвер, изпращайки ни в Телеком с твърдението, че само те на света прекарват телефонни кабели, което се оказа невярно, Водафон също можели да го правят. За офертите също не са много надежден източник на информация, най-добре е да се гледа в сайта. Явно са малко бърн аут от толкова оферти, планове, тарифи ...

# 632
  • Italia
Уфффф,успях да си подам докуметите за подновяване на ли4ната карта в Консулството,една грижа по-малко. Казаха ми " Ще се 4уем през януари " ,което разбира се ниЩо не зна4и,но поне го отметнах в графата " свърШено". Twisted Evil
Би трябвало и с книжката ми вси4ко да е ок,оставих на баЩа ми пълномоЩно да я полу4и вместо мен,дано само успее да намери малко свободно време и да отиде все пак. Mr. Green
Останаха ми само здравните осигуровки за доизкусуряване ,бях събрала необходимите бумаги но не ми остана време физи4ески да стигна до гиШето та Ще видим кога и как и това Ще успея да свърШа и Ще мога да въздъхна облек4ено,4е съм ок с бг.документите поне за следваЩите 10 години. Blush

# 633
Уфффф,успях да си подам докуметите за подновяване на ли4ната карта в Консулството,една грижа по-малко. Казаха ми " Ще се 4уем през януари " ,което разбира се ниЩо не зна4и,но поне го отметнах в графата " свърШено". Twisted Evil
Би трябвало и с книжката ми вси4ко да е ок,оставих на баЩа ми пълномоЩно да я полу4и вместо мен,дано само успее да намери малко свободно време и да отиде все пак. Mr. Green
Останаха ми само здравните осигуровки за доизкусуряване ,бях събрала необходимите бумаги но не ми остана време физи4ески да стигна до гиШето та Ще видим кога и как и това Ще успея да свърШа и Ще мога да въздъхна облек4ено,4е съм ок с бг.документите поне за следваЩите 10 години. Blush

4акай малко, ако не се лъжа от 2010 ве4е нямаме право да притежаваме книжки на 2 страни от ЕУ. Не ти ли казаха неЩо по въпроса при поддаването на документите  newsm78

# 634
Здравейте!
Бих искал да ви помоля за малко помощ-моя близка живее  в Италия и иска да си свали от някъде детски филмчета на италиански.Бихте ли ми казали от къде могат да се свалят ?
Благодаря   bouquet

# 635
Астреа , тази година на Пловдивския панаир  ще ходиш ли ?

Нямаме работа на този панаир, защото няма нищо от нашия сектор.  Peace

Преди 3 седмици едно момиче ни изпрати за зелен хайвер, изпращайки ни в Телеком с твърдението, че само те на света прекарват телефонни кабели, което се оказа невярно, Водафон също можели да го правят.

Де факто не грешат, защото наистина техници на Телеком са единствените които имат право да го правят, макар да е от името на други компании, включително и Водафон.  Wink

# 636
  • Italia

4акай малко, ако не се лъжа от 2010 ве4е нямаме право да притежаваме книжки на 2 страни от ЕУ. Не ти ли казаха неЩо по въпроса при поддаването на документите  newsm78

Нито неЩо ме питаха,нито неЩо ми казаха. Аз отидох с баЩа ми и един негов познат директно в кабинета на Шефа на КАТ и цялата работа ми отне около 30 мин. Сега 4акам баЩа ми да ходи да ми полу4и книжката.Като я вземе Ще се от4ета. Wink

# 637

Нито неЩо ме питаха,нито неЩо ми казаха. Аз отидох с баЩа ми и един негов познат директно в кабинета на Шефа на КАТ и цялата работа ми отне около 30 мин. Сега 4акам баЩа ми да ходи да ми полу4и книжката.Като я вземе Ще се от4ета. Wink

4удесно, явно съм се заблудила, аз мисля да не я подновявам моята като изте4е, само да им я върна и толкова

# 638
Гери, не знам вече..
Нашият казус е, че в помещението няма телефон, т.е АДСЛ, така че трябва да дойде кабел, и после да има и интернет. В момента нали има намаление 50% на как се казваше тази оферта на Водафон, забравих -исках нея. Но момичето каза, че Телеком трябва да прекарат кабел първо. Обадихме се на зеления телефон и обяснихме какво искаме, а те ни казаха, че ще ни прекарат кабел, ако после имаме техен телефон и интернет:–) След което мъжът ми пак ходи до Водафон и са му казали, че и те могат да прекарат кабел, трябва да се направи рикиеста при тях и готово. Възможно е те после да контактуват с Телеком, да.

Здравните съм ги 'докарала' до въпросният сертификат Е104 ако не се лъжа, който е безумен и няма нищо общо с исканата информация ( за здравноосигурените периоди), но поне успях да го получа и да си напиша собственоръчно откога имам резиденца, което се счита датата от която съм здравноосигурена+да се надявам, че служителят в НОИ ще го приеме така.
Това нещо го хвърлих в София и се надявам да няма давност, защото последният път нямах време да се занимавам с този в-с.

# 639
  • Italia
Що бе,Лени,и аз успях да си взема заветното Е стоинезнамсиколко и вътре си имаШе изброено мо та мо, дата по дата и година по година от кого ,как и тн съм била осигурявана.Липсваха ми само '98 и '99 година,когато бях студентка ама за този период турнах удостоверение от Уни_то и смятам това да им е достатъ4но . newsm78

# 640
Не знам,  на мен ми го дадоха това нещо във вида, в който ти казвам.
Сигурно, защото не съм започнала да работя от първия ден нямам такива периоди по дати и години. Имам дата на получаване на местожителство, аз нали в началото бях на карико на мъжа ми. До днес.

# 641
  • Italia
Лелеее,4ак не мога да повярвам,4е така успях да се зарибя с този Стъклен дом... Embarassed

# 642
Лелеее,4ак не мога да повярвам,4е така успях да се зарибя с този Стъклен дом... Embarassed

хахахах, и аз го гледам:–) какво мислиш?

# 643
  • Italia

хахахах, и аз го гледам:–) какво мислиш?

4е са дървенки в играта си актьорите спор няма,но някак си са ми мили4ки  Rolling Eyes Ставреви са много колоритни   bouquet Юлиян Вергов ми харесва.Историята ми е интересна.С три думи: за мен бива.  Peace
Държа да отбележа,4е това е първото неЩо,по което се запалвам от доста години насам.  Rolling Eyes Първият сезон го изгледах за три дни в Ю туба киби4ейки ве4ер до сред ноЩите  Embarassed

# 644
Е нищо де, то не  е срамно  Grinning
И на мен Ставреви са ми любими, особено съпругата Ваня ( много хубаво я обличат, обърни внимание) и Христо.   Те са ми най-естествени, но като цяло играта е много странна. Странна актьорска школа.  Харесва ми Бахаров, но аз съм пристрастна там, защото сме близки със сем. им.  Стефан Данаилов е като повлекан, точно четох в темата че не съм единствената забелязала го. Confused

Общи условия

Активация на акаунт