111та италианска тема

• 43 624
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Italia
Не само,4е е като повлекан ,но и останах много неприятно изненадана какво Шкембе е пуснал. ooooh! Много запуснат ми се видя и не мисля,4е това е заради сценария. Tired
То4но сноЩи си говорехме с майка ми по телефона за актьорската игра и за младите актьори,които излизат от ВИТИЗ....пълна скръб с може би много малки изклЮ4ения. Confused

# 646
Остави как изглежда самият той, но начинът по който го обличат е безумен. Разкопчаното сако, провисналите ръкави... Безумна коса, забравен 'катинар'...Не отива  на образа на бизнесменът с мозък бръснач ... Гледа като махмурлия, както каза едно момиче в темата:)
http://images4.btv.bg/2010/02/25/4325/460x690.JPG
това му е 'официалната' снимка ..
Аз имам един 'чичо' от подобен калибър, като героя - всеки следобяд е на голф, тенис, на тази възраст ( около 60..) по-скоро се е стреснал, че няма да е вечен и много се старае да се поддържа.

# 647
Здравейте скъпи мами! Не знам , дали е подходящо да пиша тук , но надявам се да получа съвет от вас Simple Smile Запознах се с италианец , тук в Бг ( на морето) и прекарахме 10 страхотни дена заедно , месец след това поддържаме контакт онлайн.. Другия месец ме кани на гости при него , предполагам ,че е добро момче , имам чувства , той също казва ,че има.., но всичките ми приятели са на мнението , че е рисковано и не го познавам добре.. Не знам какво да правя ,искам да отида.. Как бихте постъпили?

# 648
  • UK
Точно днес започнах да гледам 'Стъклен дом' и вие точно за него говорите!!! Стефан Данаилов е станал абсолютно прасе, ужасно му се тресе шкембето...точно изгледах втората серия от първия сезон и кой знае довечера докъде ще я докарам, но съм вече зарибена! Хич не харесвам Яна Маринова, а Елена Петрова е толкова красива, че дори някой път като не играе добре мога да и го простя. Юлиян Вергов ми е страшно симпатичен, всъщност харесвам почти всички без Луиза Григорова...Иначе ми харесват диалозите, естествени са, не звучат надуто и като на театрална постановка. Бе радвам се и гледам с кеф!

# 649
Цуцка89, не знам какво да те посъветвам честно казано. Има всякакви случаи..

Льоли, на мен ми идва малко дървена играта.
Тази година гледам освен Стъклен дом и Weeds и MadMen
И двата горещо ги препоръчвам, нищо общо със сериалите на abc

# 650
Здравейте скъпи мами! Не знам , дали е подходящо да пиша тук , но надявам се да получа съвет от вас Simple Smile Запознах се с италианец , тук в Бг ( на морето) и прекарахме 10 страхотни дена заедно , месец след това поддържаме контакт онлайн.. Другия месец ме кани на гости при него , предполагам ,че е добро момче , имам чувства , той също казва ,че има.., но всичките ми приятели са на мнението , че е рисковано и не го познавам добре.. Не знам какво да правя ,искам да отида.. Как бихте постъпили?
Какъв е що е ??Десет дни заедно е супер , но е твърде кратко време за да се грабнеш да му отидеш на гости.
Ама ако съм на 20 - 25 може и аз да хукна , знам ли ?? newsm78
Отстрани трудно някой може да ти даде най правилния съвет .. незнам момичетата може да ти дадат по добър съвет.
За мен с две думи прибързваш.

# 651
  • UK
Аз едно време хукнах презглава и то първа, без никога да съм го виждала- доврих се на инстинкта си, а и много млада бях (на 23) и прекарах невероятна история (близо четири години)-и сигурно повече такава любов няма никога да изпитам към никого. Аз съм за Simple Smile

# 652
Не разбрах в къщата си ли те кани? Би могла да отидеш, но отседни в хотел и така ще можеш да си осигуриш желаните от теб независимост и сигурност.

# 653
Аз съм на 21 години , той също (студент е). Бих отседнала в хотел , но не знам дали ще мога да си го позволя (в Рим)..  Вярно е ,че е прибързано и т.н. , но дори и той да дойде при мен , след това пак аз ще съм "на ход" да му отида на гости , проблема е , че винаги някой може да се представя за такъв , какъвто не е. Съмнявам се той да е "лош" , при положение , че 1 месец си пишем и дори се караме , не е всичко перфектно , ноо може и това да е любовта на живота ми , не знам..   П.С. Благодаря ви , за изказаните мнения Simple Smile

# 654
Гери, не знам вече..
Нашият казус е, че в помещението няма телефон, т.е АДСЛ, така че трябва да дойде кабел, и после да има и интернет. В момента нали има намаление 50% на как се казваше тази оферта на Водафон, забравих -исках нея. Но момичето каза, че Телеком трябва да прекарат кабел първо. Обадихме се на зеления телефон и обяснихме какво искаме, а те ни казаха, че ще ни прекарат кабел, ако после имаме техен телефон и интернет:–) След което мъжът ми пак ходи до Водафон и са му казали, че и те могат да прекарат кабел, трябва да се направи рикиеста при тях и готово. Възможно е те после да контактуват с Телеком, да.
  Точно така е!  Wink

Аз съм на 21 години , той също (студент е).  Съмнявам се той да е "лош" , при положение , че 1 месец си пишем и дори се караме , не е всичко перфектно , ноо може и това да е любовта на живота ми , не знам..

Като майка на дъщеря на твоята възраст, която е отраснала , живее и учи в Италия, не бих се хвърляла веднага.  Peace
     От момчетата тук можеш много лесно да чуеш всякакви суперлативи и обещания.  Peace

# 655
Гери, не знам вече..
Нашият казус е, че в помещението няма телефон, т.е АДСЛ, така че трябва да дойде кабел, и после да има и интернет. В момента нали има намаление 50% на как се казваше тази оферта на Водафон, забравих -исках нея. Но момичето каза, че Телеком трябва да прекарат кабел първо. Обадихме се на зеления телефон и обяснихме какво искаме, а те ни казаха, че ще ни прекарат кабел, ако после имаме техен телефон и интернет:–) След което мъжът ми пак ходи до Водафон и са му казали, че и те могат да прекарат кабел, трябва да се направи рикиеста при тях и готово. Възможно е те после да контактуват с Телеком, да.
  Точно така е!  Wink

Аз съм на 21 години , той също (студент е).  Съмнявам се той да е "лош" , при положение , че 1 месец си пишем и дори се караме , не е всичко перфектно , ноо може и това да е любовта на живота ми , не знам..

Като майка на дъщеря на твоята възраст, която е отраснала , живее и учи в Италия, не бих се хвърляла веднага.  Peace
     От момчетата тук можеш много лесно да чуеш всякакви суперлативи и обещания.  Peace

От българските пък и това няма да чуеш ..  Joy

# 656
Здравейте момичета   bouquet
С риск да ми се смеете - ама има ли някъде в нета информация, желателно на български, за видовете сирена тук? Всеки път като застана пред щанда за млечни продукти в супермаркета и се шашкам какво да избера  Shocked Joy

Cucka89, моят съвет е да отидеш - от страх спомени няма  hahaha  А и ти идваш на гости, не да се омъжваш  Simple Smile   Но! Подсигури се предварително в джиесема си да имаш адреса и телефоните на посолството ни в Рим и на няколко приятели тук. Ако искаш мога да ти пратя на лични моя номер, но аз съм далече, в Неапол. Да не се налага да звъниш за помощ, но все пак да имаш повече варианти. И остави на приятелките си в България повече твои координати тук - адрес където ще си, телефони твои и на приятеля ти.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 12:36 от wei xi

# 657
  • UK
Аз съм на 21 години , той също (студент е). Бих отседнала в хотел , но не знам дали ще мога да си го позволя (в Рим)..  Вярно е ,че е прибързано и т.н. , но дори и той да дойде при мен , след това пак аз ще съм "на ход" да му отида на гости , проблема е , че винаги някой може да се представя за такъв , какъвто не е. Съмнявам се той да е "лош" , при положение , че 1 месец си пишем и дори се караме , не е всичко перфектно , ноо може и това да е любовта на живота ми , не знам..   П.С. Благодаря ви , за изказаните мнения Simple Smile

Абсолютно си вземи хотел- аз така направих. Ако нищо не излезе, поне ще видиш Рим, пък и си независима и ще се чувстваш най-удобно. Хотелите не са чак толкова скъпи- ако си се навила да ходиш, по-добре изхарчи някое и друго евро повече, но не се отказвай от душевния мир, който ще си осигуриш.

# 658
Здравейте момичета   bouquet
С риск да ми се смеете - ама има ли някъде в нета информация, желателно на български, за видовете сирена тук? Всеки път като застана пред щанда за млечни продукти в супермаркета и се шашкам какво да избера  Shocked Joy

Cucka89, моят съвет е да отидеш - от страх спомени няма  hahaha  А и ти идваш на гости, не да се омъжваш  Simple Smile   Но! Подсигури се предварително в джиесема си да имаш адреса и телефоните на посолството ни в Рим и на няколко приятели тук. Ако искаш мога да ти пратя на лични моя номер, но аз съм далече, в Неапол. Да не се налага да звъниш за помощ, но все пак да имаш повече варианти. И остави на приятелките си в България повече твои координати тук - адрес където ще си, телефони твои и на приятеля ти.
Аууу наскоро отворих такава страница на която пишеш в кой райно какви сирена се произвеждат , за различни страни ставаше дума.
Ако се сетя ще ти пиша.
Бях написала в гугъл сирена или нещо такова и така попаднах на тази страница.Не е това което търсих , но карай да върви.
http://it.wikipedia.org/wiki/Formaggio#Tipi_di_formaggi_italiani
Eй сега открих още един сайт , даже е и с картинки / за по нагледна орентация / ... ха ха . Wink Simple Smile
http://www.muraro.com/it/pdf/for_italiani32_37.pdf

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 13:38 от Markrit

# 659
  • la Città Eterna
Що бе,Лени,и аз успях да си взема заветното Е стоинезнамсиколко и вътре си имаШе изброено мо та мо, дата по дата и година по година от кого ,как и тн съм била осигурявана.Липсваха ми само '98 и '99 година,когато бях студентка ама за този период турнах удостоверение от Уни_то и смятам това да им е достатъ4но . newsm78

mcdirock, дай съвет как се казва офиса, откъдето си се сдобила с прословутия документ. С моя мъж къде ли не обиколхме, какви ли документи не ми извади, дето в България не важат, само прословутите Е-та ни ги отказват, защото съм на негова издръжка, т.е. не работя и нямало как да ми  издадат...

Общи условия

Активация на акаунт