Къде в Пловдив??? - 12

• 72 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
А, детски чадъри къде да намеря? Simple Smile

Джъмбо
вече трябва да ми плащат за мърчандайзер там, иначе спирам да упътвам  Joy

# 376

Джъмбо
много го мразя този магазин,обаче май там все всичко има Simple Smile

# 377

Джъмбо
Много далече. Някъде на по-централно място, дали няма? Simple Smile

# 378
  • Майничка
В книжарници "Нанси" - на центъра и на ъгъла на "Иларион Макариополски" и "Хр.Ботев", в детския магазин в "Маркет център" над "Кастело", в Гранда на първия етаж, дето има уинкс-ки джунджурии...

# 379

Джъмбо
Много далече. Някъде на по-централно място, дали няма? Simple Smile

JeniB,провери в детския магазин в ТЦ "Маркет",преди около месец имаше доста моделчета   Peace

# 380
А заедно сме писали с  gargamela и в Гранда гледах да -мисля,че ще намериш   Laughing

# 381
В '' Магията на подаръците''  на ул.''Гладстон'' отпреди имаше детски чадъри,сега незнам.

# 382
И в "Евроленд"-а има....и дъждобрани,детски-също........е,китайски са,ама и цената им е приемлива,като за такива./оня ден щото ни хвана проливен дъжд  пред "Баумакс"-а,та ме спасиха/

# 383
  • Пловдив
Момичета, кажете ми какви репеленти са подходящи за бебета? Praynig

# 384
  • Пловдив

на Чико мазилото е за бебета

# 385
И в "Евроленд"-а има....и дъждобрани,детски-също........е,китайски са,ама и цената им е приемлива,като за такива./оня ден щото ни хвана проливен дъжд  пред "Баумакс"-а,та ме спасиха/

И аз щях за там да пиша, но не ги загледах добре, та викам да не подведа някой.

# 386
  • София

на Чико мазилото е за бебета

Само на Чико съм ползвала досега, много съм доволна.

Да кажа на тези, които се интересуват от крокс - в Баумакс има всякакви номера по 5 лв чифта. Има различни цветове.

# 387
  • plovdiv
Детски чадъри има в Бонжур също

# 388
Момичета,снощи бяхме на РД на детенце на близка приятелка.Тя не пише тук,иначе сама щеше да ви разкаже-център Теди до Лаута.Пълна скръб!
Бяхме вътре,понеже преваляваше.Организация на обслуването-нула.Персонала си говореше на висок глас,като в селска кръчма.Вътре няма забавления за децата,а като отвориха детската стая-мръсотия с трохи и нагънати салфетки по пода от минали тържества.Изпочупени няколко играчки пластмасови,една кухня,за която нашите 5 дечица се караха,пяна за коса до прозореца с плюшките редом. Имаше и балони,които демонстративно бяха изнесени,щом децата се заиграха с тях( явно от страх да не ги спукат).Накрая се оказа,че трябва да доплати за тази мизерия 30 лв. отгоре  Shocked
Тоалетната-пълна гнус. Sick
Отвън не изпускайте от поглед малките деца,оградата е непълна и може да излязат.
Храната поне беше вкусна-пресни сандвичи и хапки.Казаха ми,че  собственичката е свястно момиче,но явно  не е случила на персонал.Жалко!

И да питам-обзавеждане за кукленска къща -къде и на какви цени?
  bouquet

# 389
...Казаха ми,че  собственичката е свястно момиче,но явно  не е случила на персонал.Жалко!
...

Това няма как да стане. Един свестен собственик на каквото и да е, държи нещата изкъсо и решава проблемите в зародиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт