Къде в Пловдив??? - 12

• 72 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Дали няма да отменят празника на площада за друг ден? Или въпреки времето ще има нещо Thinking

Ние ходихме по обяд в детския център при Карфур и пишеше, че от 5 или 6 ще има някаква програма. Хич не запомних точния час Rolling Eyes

Happy land ли?
Ако така се казва този в мол Галерия, да  Simple Smile

Дъждът май спря..

# 361
Празникът на  ГЕРБ на площада на Главната се мести за 10 юни, четвъртък.
Ще бъде още по-весело тогава! Simple Smile

# 362
Супер! Пак от толкова часа ли?

# 363
Това според прогнозата на времето ли е? Гледам, че до тогава все дъждовно го дават  Laughing

# 364
Това според прогнозата на времето ли е? Гледам, че до тогава все дъждовно го дават  Laughing

ами не, всъщност не е това причината
времето се оправя още от утре
да е точно тази дата си има причина, но ще се обяви от организаторите от ГЕРБ.
нито е първият, нито последният първи юни, който дъждът обърка
жалко, че в Мола беше претъпкано с деца, а празнествата минаха събота и неделя

какво е станало във Форум Тракия? някой знае ли? дочух нещо, но в този момент бях много заета и не разбрах с точност, а не ми се иска да пускам дезинформация.

# 365

какво е станало във Форум Тракия? някой знае ли? дочух нещо, но в този момент бях много заета и не разбрах с точност, а не ми се иска да пускам дезинформация.

Пожар, нещо с ел.инсталацията. Нямало пострадали, даже не са евакуирали хората. Но е останало без ток.

# 366
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да си купя уред за правене на точки за маникюр?   newsm78

# 367

Whistling Whistling Whistling Супер, мерси много за инфото!!!

# 368
Толкова съжалявахме /и аз и малкият/ за вчерашния провален празник, но тази новина ни оправи настроението. От 10 часа ли ще е?

# 369
Мами знае ли някой къде мога да намеря ключодържател с малката русалка Ариел?Моля ви ако някой някъде е виждал да ми каже защото племенницата ми е обезумяла!

# 370
Мами знае ли някой къде мога да намеря ключодържател с малката русалка Ариел?Моля ви ако някой някъде е виждал да ми каже защото племенницата ми е обезумяла!

ако не намериш - трябва да търсиш в джъмбо, другаде няма шанс,
си направи - купи празен и сложи вътре картинка на русалката

за партито на 10ти все още нямам час уточнен - утре, почти съм сигурна, че ще е като вчерашното 17:30, но все пак трябва да излезне официално

# 371
  • Пловдив
И аз се включвам с идея къде можещ да поръчаш ключодържател  Peace
В Кичука на кръстовището на кино Въстанник и ул. Пере Тошев има под кооперацията магазини. Там е и м-н Зара за бои. Та едно магазинче през него е книжарница Евелин. В нея правят много видове ключодържатели. Аз миналата година поръчах за един абитуриент, които свири в група и ми направиха със знака на групата им  Peace По 2.50 някъде на бр. ми излезе  Peace

# 372
  • Пловдив
Някой знае ли къде се поправят чадъри, ако може и да е на лесно място?!мерсииии

# 373
А, детски чадъри къде да намеря? Simple Smile

# 374
Някой знае ли къде се поправят чадъри, ако може и да е на лесно място?!мерсииии

Пресечката до бившите хали в Кичука.

А тези удобни ли са и вършат ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт