Къде в Пловдив??? - 12

• 72 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Аз пратих моя мъж с детето на празника, но той каза, че било много топло и имало много хора, и я завел в градската градинка Simple Smile

Преди време някой питаше за сервиз на Лумине или нещо подобно се казваше. В мол Галерия е отворил един голям магазин за домашни потреби и имаше доста серивизи на въпросната марка.
Преди 2 седмици като ходих бяха отворили нов магазин за спортни стоки, мъжка мода Теодор (те май имаха и в другия мол магазин), имаше и един зареден магазин с дамски неща, но още не рабоше. Днес, ако навия мъжа ми да ходим да се парзаляме, ще разгледам дали има нещо ново Simple Smile

В Маркет центъра на Кап. Райчо, май ще отварят магазин на ДМ. Правят ремонт в момента и по витрините са разлепили плакати на ДМ. Освен това и в Галерия имат залепени билбордове на един от магазините.

# 481
  • Пловдив
Знаете ли дали в Пловдив има склад - аутлет на Аргос?

# 482
Искам препоръки за фирма за вьншни щори, моля .
Без ал мода- не съм доволна от тях.

# 483
  • Пловдив
Искам препоръки за фирма за вьншни щори, моля .
Без ал мода- не съм доволна от тях.

ние сме доволни от Теолинопласт
за сметка на това на Солис са пълна скръб

# 484
  • Пловдив

Та да замоля ако имате снимки с общ план.... може да си открия хубостницата  Blush  Mr. Green

има снимки, но във фейсбук и нещо не излизат
ще ги кача на профила на тон бонбон, сега го правя, и ще ти пусна линк

много се радвам, че празникът ви е харесал
ГЕРБ са железни в това отношение - има ли повод, винаги се стараят
а и Пловдив чете също е много хубава инициатива - в сряда имаше детска част от събитието - в Градската градина - детска програма от нас и подаряваха детски книжки. Дано и такива събития повече има.
Къде да ги търся в сайта на бонбона, при другите снимки ли?
Ако искаш прати ми линк към ФБ на лични, ако ти е достъпен албума, разбира се  Peace Blush

# 485
мъжка мода Теодор (те май имаха и в другия мол магазин), имаше и един зареден магазин с дамски неща, но още не рабоше.

няма такъв филм - такъв магазин в другия мол няма, за пръв път я чувам тази марка

снимките са в някакъв албум, който трябва да е навързан, не му разбирам много на този фейсбук, но сега тези дни ще направя профил на тон бонбон във фейсбук и ще ги сложа там и тогава ще ти пратя линк на ЛС. бива ли?

# 486
  • Пловдив
Каспърче, аз няколко пъти проверявам дали тонбонбон има профил във ФБ  Mr. Green ама явно съм избързала  Mr. Green
ще чакам  Peace

# 487
  • София
Тези Теодор нямат и никога не са имали магазин в стария мол, имаха в една пресечка на главната, но много бързо го закриха, сега явно отново ще се опитват да пробиват на хловдивска територия.

Миналия ден бях в Ния и Дорадо в аутлета им и продавачката им вика, ние сме пловдивска фирма и само в пловдив нямаме магазин, имаме навсякъде в по-големите градове на България. Това за мен е срамно и още веднъж доказва, що за покупателна възможност притежава нашия град.

# 488

Миналия ден бях в Ния и Дорадо в аутлета им и продавачката им вика, ние сме пловдивска фирма и само в пловдив нямаме магазин, имаме навсякъде в по-големите градове на България. Това за мен е срамно и още веднъж доказва, що за покупателна възможност притежава нашия град.

ами то покупателна способност извън София не съществува, мит е един вид да се каже, но явно се продължава с напъните да обърнат нещата, което е похвално
ния и дорадо имаха поне 3 години магазин на главната, не е като да не опитаха....

# 489
  • Пловдив

а къде е аутлета

# 490
  • София
Аутлета е до гробищата на Полиграфията, има една уличка, която е отбивката вдясно веднага след Вис Виталис на 6-ти септември 200 м след това от десния край се намира фабриката им и отдолу е магазина. Има някаква складова база там, но дали това са търговиите Ритон не съм много сигурна Thinking Работи само в делничните дни без събота и неделя. Работно време - не си спомням, имаше обаче обедна почивка.

# 491
На мен ми прави впечатление пък от много време, че пловдивчани обичат да пазаруват от София защото е по-престижно и все си е друго да кажеш "Качих се на колата и си купих нещо от Витошка" . А софиянци пък много пазаруват от Пловдив през уикендите, защото бягат от шума и мръсотията и защото предлагането тук винаги е било по-различно от това в София.
Пловдивския пазар винаги е бил по-различен от този в София, Варна, Ст. Загора и пр. и винаги се е определял от тенденциите, които налагат тук шепа парвенюта. Искам да кажа, че даден магазин или заведение са вървяли не заради стоката или нещо друго, а заради предпочитанията на "елита на града". Гледайте какво става сега с индийските магазини?!

ами то покупателна способност извън София не съществува, мит е един вид да се каже, но явно се продължава с напъните да обърнат нещата, което е похвално
ния и дорадо имаха поне 3 години магазин на главната, не е като да не опитаха....

# 492
На мен ми прави впечатление пък от много време, че пловдивчани обичат да пазаруват от София защото е по-престижно и все си е друго да кажеш "Качих се на колата и си купих нещо от Витошка" . А софиянци пък много пазаруват от Пловдив през уикендите, защото бягат от шума и мръсотията и защото предлагането тук винаги е било по-различно от това в София.
Пловдивския пазар винаги е бил по-различен от този в София, Варна, Ст. Загора и пр. и винаги се е определял от тенденциите, които налагат тук шепа парвенюта. Искам да кажа, че даден магазин или заведение са вървяли не заради стоката или нещо друго, а заради предпочитанията на "елита на града". Гледайте какво става сега с индийските магазини?!

аз лично пазарувам от софия не за друго, а защото разнообразието е много по-голямо
много пъти съм чувала от търговци, че проблемът на пловдив е, че е много близо до софия

иначе за другото си напълно права, но това си има и хубавите страни.
какво става с индийските магазини - никога не съм била в такъв

# 493
Аз пък гледам, че са затворили 1-2 индийски магазина Simple Smile

# 494
 Thinking Ако имаш предвид този на Главната, него само го преместиха през 10-ина метра в по-голямо помещение, а този пък на "Гладстон" съвсем наскоро го ремонтираха и лъснаха (той е единствения магазин на Гладстон, който изобщо върви). Може и да греша, но за мен тези магазини станаха странно елитарни, а и напоследък много посещавани. Доста са вдигнали цените на парцалките, за разлика от всякъде другаде където падат. Нека им върви на хората, де, това се иска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт