Къде в Пловдив??? - 12

• 72 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Къде има наколенки за 3 г. дете-за каране на колело и игра( не остана здраво място вече).  bouquet
Виждала съм такива в Била - каски и наколенки

# 466
Някой да разкаже за празника, че моя бебешок за съжаление се поразболя и пропуснахме.

А някой да е ходил на представянето на Хорхе Букай, яд ме е че пропуснах, споделете как беше:)

Празника  беше супер. В нашата ДГ имаше оставен флаер, без да пише къде ще се провежда. Бяхме тръгнали на " Пловдив чете' и чухме данданията, така се озовахме и на празника, моето дете рисува, гледа Мики Маус, яде торта, сложаха му татуировка, изобщо много му хареса. На всички се похвали,че е видял Цветан Цветанов ( любимец му е от новините) , накупихме си книги за него и за мен, чудесно си изкарахе.
Дано се организират повече такива мероприятия .

# 467
Къде има наколенки за 3 г. дете-за каране на колело и игра( не остана здраво място вече).  bouquet
Джъмбо - 4 лв- само черни /наколенки, налакътници плюс предпазители и за китките/

# 468
  • Пловдив
Искам да попитам като невежа - какво е това ДМ  Thinking Blush

# 469
Верига дрогерии  Simple Smile

# 470
Благодаря за насоките за наколенки! Hug

Хлябът( ръжения) в био-бутика е много вкусен,утре ще пробвам и пълнозърнестия. Peace

# 471
  • Пловдив

Ами продължавам с въпросчетата  Blush - а къде се намират и точно как се казват, защото имам чувството, че това е някакво съкращение   Thinking

# 472
  • Пловдив
Момичета, някой да е щракал снимки на килограм от детското парти вчера на ГЕРБ?
Аз забравих апарата, падна ми батерията на телефона....  ooooh!
Та да замоля ако имате снимки с общ план.... може да си открия хубостницата  Blush  Mr. Green

# 473
  • Пловдив

Ами продължавам с въпросчетата  Blush - а къде се намират и точно как се казват, защото имам чувството, че това е някакво съкращение   Thinking
Заповядай:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … ete-filialen.html

# 474
Аз пак да питам:) Някои да знае къде изпъват автомобилни /пластмасови/ брони?

Много ме е яд, че изпуснахме детския празник!

Благодаря:)))

# 475
  • Тра-ла-ла
Здравейте. Искам да попитам МОЛ Галерия напълни ли се с магазини или е все още пустеещ? Четох, че много марки са се изнесли от МОЛ Пловдив и са отишли в Галерия-та newsm78

Мерси предварително   bouquet

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 16:33 от Tanati

# 476
Моля за координати на добра маникюристка в района на Кичук Париж. Искам да си направя гел с перманентен френски маникюр, зная че не всички салони правят.
     аз ходя в х-л НОРИС на ет.2  до бирената фабрика при   ТАНЯ и съм много доволна -и цената маи беше 20лв

# 477

Та да замоля ако имате снимки с общ план.... може да си открия хубостницата  Blush  Mr. Green

има снимки, но във фейсбук и нещо не излизат
ще ги кача на профила на тон бонбон, сега го правя, и ще ти пусна линк

много се радвам, че празникът ви е харесал
ГЕРБ са железни в това отношение - има ли повод, винаги се стараят
а и Пловдив чете също е много хубава инициатива - в сряда имаше детска част от събитието - в Градската градина - детска програма от нас и подаряваха детски книжки. Дано и такива събития повече има.

# 478
Здравейте. Искам да попитам МОЛ Галерия напълни ли се с магазини или е все още пустеещ? Четох, че много марки са се изнесли от МОЛ Пловдив и са отишли в Галерия-та newsm78

Мерси предварително   bouquet

ами аз не се сещам за нито една, ако някой се сети да подскаже
единствено темпо спорт и колев и колев - но те отварят и в галерия, магазините им в мол пловдив си остават
други няма

# 479
Аз пак да питам:) Някои да знае къде изпъват автомобилни /пластмасови/ брони?

Много ме е яд, че изпуснахме детския празник!

Благодаря:)))

Понеже старата ми кола беше с пластмасови брони и направо имах абонамент в един сервиз като тръгнеш от циганската Била към Каменица завода, още преди първия светофар вдясно един гараж пише БРОНИ, много редовна бях и доволна. После се научих да карам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт