Къде в Пловдив??? - 12

• 72 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Бени, Каспър беше писала, че е днес в 17:30 пак пред пощата на центъра:)

Аз да питам друго-къде водите децата си-някъде на сянка, да е сравнително спокойно, да има тревичка?
Че се моторизирах и си имам две малки момчета за забавляване, ще ми се да има някакво разнообразие.
Та да питам мамите от тазлични квартали къде ходите с децата?

Може и да е заведение, ако ви харесва...

Мерси:)

Някой наскоро беше препоръчал по някакъв повод ресторант Пикник. Местенцето е страхотно, ако си с дете  Peace
Площадката е хубава, прохладно е и не ставаш разноглед, че детето ти може да изкочи на улицата.

# 451
...И дали има сирене Елена/и ако не там,то къде го има това сирене по големите вериги  newsm78 /
Купувам го от Метро. Досега винаги е имало  Peace

Чудесно   bouquet

Взех си днес от Кауфланд.Там има и от тенекия и вакумирано.Наистина е много хубаво.Само веднъж съм попадала на такова.Беше някакво габровско ,вакумирано от Метро със зеленикав етикет  ,около 5 лв беше Peace

# 452

В Пикадили цените са височки. Не могат да се сравняват с Кауфланд. Нито като цени, нито като асортимент.
Памперсите  не зная как вървят , затото не ме е вълнувало.

Така си е, само по качество могат да се сравняват Laughing

# 453
Някой да разкаже за празника, че моя бебешок за съжаление се поразболя и пропуснахме.

А някой да е ходил на представянето на Хорхе Букай, яд ме е че пропуснах, споделете как беше:)

# 454
  • до Пловдив
Милена, виждам че синът ти и дъщеря ми са родени с един ден разлика LaughingНа нас личният лекар каза, че няма да го плащаме този път Пентаксима newsm78Пълна обърквация е с тези ваксини.Аз няма да я купувам и ако все пак се окаже, че не е безплатна, тогава ще търся варианти как да постъпя.
Да, наистина е голяма каша, нашият личен лекар ни каза, че за родените през 2009 г. ваксината е безплатна, а за останалите не и трябва да си я купуваме, но я нямало в аптеките. Днес ще поразпитам в някои аптеки, да видим.

мога да ви кажа само да си търсите правата относно ваксината ПЕНТАКСИМ
и на нас наща педка ни каза че трябва да си я купуваме но никъде не я открих и миналата седмица ми звънна и ми каза да отидем да ни я поставят БЕЗПЛАТНО родени сме октомври 2008  така че и за вас трябва да е безплатна

# 455
  • до Пловдив
Някой да разкаже за празника, че моя бебешок за съжаление се поразболя и пропуснахме.

ние посетихме празника които ГЕРБ организираха пред пощата беше много интересно и забавно
имаше батут,  програма организирана от тон бонбон  бяха направили специални места за рисуване под едни шатри, имаше торта за децата, пуканки, бонбонки, захарен памук всичко това безплатно имаше много хора

# 456
  • Пловдив
MilenaD  ,ваксината Пентаксим е безплатна за всички деца,без оглед на това коя година са родени.
И точно заради това вече не би трябвало да я има в аптечната мрежа-кой ще купува нещо безплатно.
Имаше истерия докато педита получат ваксината,но вече я имат

# 457
ако някой трябва да купува пентаксим, аз имам 2 бр държани стриктно в хладилник за моето бебе, а на нас ни се полага безплатно вече, плюс че тя е с някакви алергични или кой ги знае какви /може би от нещо вирусно/ спазми и скоро ваксина няма да видим, така че ако някой има нужда да свирка. Simple Smile

# 458
  • в обкръжаващия ме хаос
Бени, Каспър беше писала, че е днес в 17:30 пак пред пощата на центъра:)

Аз да питам друго-къде водите децата си-някъде на сянка, да е сравнително спокойно, да има тревичка?
Че се моторизирах и си имам две малки момчета за забавляване, ще ми се да има някакво разнообразие.
Та да питам мамите от тазлични квартали къде ходите с децата?

Може и да е заведение, ако ви харесва...

Мерси:)

Някой наскоро беше препоръчал по някакъв повод ресторант Пикник. Местенцето е страхотно, ако си с дете  Peace
Площадката е хубава, прохладно е и не ставаш разноглед, че детето ти може да изкочи на улицата.

Но ако децата са водомани като моите, ставаш разноглед да не се изкъпят в студената рекичка, минаваща край площадката  #Crazy За това ние ходим на съседното, в дясно от пътя не му помня името, че да ни е мирна главата.

# 459
  • Пловдив

А някой да е ходил на представянето на Хорхе Букай, яд ме е че пропуснах, споделете как беше:)

Вчера беше блъсканица , но днес ще успея да се добера до него.

# 460
  • София
Аз съм една от редовните клиентки на Пикадили, щото ми е най-близо. Няма място за сравнение в нито едно отношение с Кауфланд. Сирене Елена има със сигурност, помперси купувам от ДМ и не мога да кажа как е като цени, но имайки предвид останалите стоки, със сигурност няма да са по-евтини. Сиренето го има и в Санитата.

bouquet А по колко са памперсите в ДМ?

Аз вземам памперс-гащи Babylove - това е марката на ДМ и струват 10,47 лв.

Вчерашният празник беше страхотен. Peace

# 461
На мен ми трябваха 2 колела и затова търсих нещо на прилична цена. Взех ги по 65лв с контра- 14 цола от един магазин на Гладстон. Намира се в ляво като се качваш на надлеза към пощата (към Верди). На един ъгъл е и колелата са изкарани отвън. По принцип всички играчки са на по-ниски цени от другите магазини. Има и 16 цолови- цената мисля че беше същата.

За площадка:  Ние ходим на новотела, но там е слънце. Сянка е на отрезвителя на гребната. За закрито предлагам стената за катерене в новия мол.

# 462
  • Пловдив
"Представяне" е силна дума. Имаше много хора, едва се добрахме, даваше само автографи. След това е имало коктейл, но само за поканени. Довечера ще има лекция в Санкт Петербург, но отново е само с покани. Иначе впечатлението ми е, че е много усмихнат и позитивен човек Simple Smile

# 463
Да се похваля. Може да ви интересува.
Пуснахме хляб с квас (не с мая), ръжен и пълнозърнест и вече има много почитатели.
Ръжения е 80% ръж (брашно и трици), семена от лен и слънчоглед. Пълнозърнестия е 30% ръж, пшенично брашно, грахам и трици. От вчера вече имаме и ръжени бейгъли със семена и овесени ядки.
Магазина е "Био Бутик" в Капана, зад халите, от дясно на стария железарски магазин.

# 464
Къде има наколенки за 3 г. дете-за каране на колело и игра( не остана здраво място вече).  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт