Къде в Пловдив??? - 12

• 72 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здавейте момичета!За пръв път влизам в темата но спешно ми трябва велосипед за над 3г. качествен и на прилична цена.Моля помогнете! Praynig
Предполагам става въпрос за 16 цола гуми - ако търсиш бюджетен вариант - виж в хипермаркетите - Практикер, Метро - около 100 лв са този размер, като качеството е горе-долу едно и също. Ако пък търсиш нещо по-добро - Драг е твоята марка, но ще ти струва почти двойно  Peace
Препоръката ми е да бъде с контра

Абсолютно подкрепям написаното! Peace

# 436
Здравейте! Знаете ли дали има в аптеките вече Пентаксим? Спомням си, че преди имаше коментари тук, дали вече са доставили и къде?

# 437
  • Пловдив
Милена, виждам че синът ти и дъщеря ми са родени с един ден разлика LaughingНа нас личният лекар каза, че няма да го плащаме този път Пентаксима newsm78Пълна обърквация е с тези ваксини.Аз няма да я купувам и ако все пак се окаже, че не е безплатна, тогава ще търся варианти как да постъпя.

# 438
Милена, виждам че синът ти и дъщеря ми са родени с един ден разлика LaughingНа нас личният лекар каза, че няма да го плащаме този път Пентаксима newsm78Пълна обърквация е с тези ваксини.Аз няма да я купувам и ако все пак се окаже, че не е безплатна, тогава ще търся варианти как да постъпя.
Да, наистина е голяма каша, нашият личен лекар ни каза, че за родените през 2009 г. ваксината е безплатна, а за останалите не и трябва да си я купуваме, но я нямало в аптеките. Днес ще поразпитам в някои аптеки, да видим.

# 439
Момичета,да ви питам как са цените в Пикадили/че не съм ходила никога/.

Интересува ме дали има памперси Джъмбо пак на промоции като в Кауфланд например?

И дали има сирене Елена/и ако не там,то къде го има това сирене по големите вериги  newsm78 /

# 440
  • Пловдив
Днес нямаше ли да има продължение на детското парти?
Има ли някаква нова информация - кога, къде...

# 441
Бени, Каспър беше писала, че е днес в 17:30 пак пред пощата на центъра:)

Аз да питам друго-къде водите децата си-някъде на сянка, да е сравнително спокойно, да има тревичка?
Че се моторизирах и си имам две малки момчета за забавляване, ще ми се да има някакво разнообразие.
Та да питам мамите от тазлични квартали къде ходите с децата?

Може и да е заведение, ако ви харесва...

Мерси:)

# 442
  • Пловдив
Някой възполозвал ли се е от услугите на фирми за дограма Алупласт БГ / срещу военна болница/ и ли Профилукс груп , пак на булевард "Христо Ботев". Интересувам се по-точно от PVC  дограма.
Мерси   bouquet

# 443
  • Пловдив
MiaMIa,  Hug Благодаря!
Аз си питам за по сигурно, да не се окаже, че само ще навъртам километраж Simple Smile
 Mr. Green

# 444
  • Пловдив

Интересува ме дали има памперси Джъмбо пак на промоции като в Кауфланд например?

И дали има сирене Елена/и ако не там,то къде го има това сирене по големите вериги  newsm78 /

В Пикадили цените са височки. Не могат да се сравняват с Кауфланд. Нито като цени, нито като асортимент.
Памперсите  не зная как вървят , затото не ме е вълнувало.

Сирене Елена има в Билла със сигурност  Peace

# 445

В Пикадили цените са височки. Не могат да се сравняват с Кауфланд. Нито като цени, нито като асортимент.
Памперсите  не зная как вървят , затото не ме е вълнувало.

Сирене Елена има в Билла със сигурност  Peace

Много ти благодаря!!!  Hug

# 446
  • Пловдив
Някой възполозвал ли се е от услугите на фирми за дограма Алупласт БГ / срещу военна болница/ и ли Профилукс груп , пак на булевард "Христо Ботев". Интересувам се по-точно от PVC  дограма.
Мерси   bouquet

Профилукс груп.  Peace Правили са нашата. PVC -5 камерно, цветно,...Доволна съм.
Ако те интересува още нещо, кажи.

Алупласт само съм ги чувала...

От опит: сравни офертите на двете фирми, виж и с каква  дограма точно работят...

# 447
  • София
Аз съм една от редовните клиентки на Пикадили, щото ми е най-близо. Няма място за сравнение в нито едно отношение с Кауфланд. Сирене Елена има със сигурност, помперси купувам от ДМ и не мога да кажа как е като цени, но имайки предвид останалите стоки, със сигурност няма да са по-евтини. Сиренето го има и в Санитата.

# 448
Аз съм една от редовните клиентки на Пикадили, щото ми е най-близо. Няма място за сравнение в нито едно отношение с Кауфланд. Сирене Елена има със сигурност, помперси купувам от ДМ и не мога да кажа как е като цени, но имайки предвид останалите стоки, със сигурност няма да са по-евтини. Сиренето го има и в Санитата.

bouquet А по колко са памперсите в ДМ?

# 449
  • Пловдив
...И дали има сирене Елена/и ако не там,то къде го има това сирене по големите вериги  newsm78 /
Купувам го от Метро. Досега винаги е имало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт