Къде в Пловдив??? - 12

• 72 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Извинявайте, четах не дочетах. Може ли някой да ми кажи къде точно се намира склада за дрехи до бирената фабрика? Работно време,ако знаете..
Благодаря   bouquet

Можеше и мен да питаш  Crossing Arms

# 421
Здравейте, някой може ли да ме насочи към магазин, склад или човек, който изработва типични български предмети - килими, китеници, пана, картини или подобни, които са походящи за подарък на чужденци. Аз знам подобни в Стария град и ще ги обиколя почивните дни, но ако знаете и други, ще съм благодарна.

Килими съм виждала в магазина на Родопска тъкан( ако не бъркам името)-спирката срещу паметника на съединението-,тръгваш към подлеза на аптека Марица,преди да влезеш в безистена, преди Дом Левски има една пресечка вдясно,до ДЗИ .Там е,вдясно.Има ръчно такани неща.
 Peace

# 422
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ме насочи към магазин, склад или човек, който изработва типични български предмети - килими, китеници, пана, картини или подобни, които са походящи за подарък на чужденци. Аз знам подобни в Стария град и ще ги обиколя почивните дни, но ако знаете и други, ще съм благодарна.

Виж в магазина до Римския стадион и този в Безистена между ПИБ и Дафне на Главната.

# 423
xamelion ,предполагам,че е с предварително записване.Телефонче може ли

няма записване, аз лежах в кардиологията и се запознах на място с тях. сега се уговарям всеки път за следващият.
до миналата седмица ходих през ден- работят от 7 до 19. събота и неделя до 14
за протокол все пак само две от трите рехабилитаторки правят масаж.
най съм доволна от Роси.

ако все пак държите за телефон, в понеделник пак ще ходя и ще им поискам.

не са върнали никой до сега  bowuu

Чакаме обещаното телефонче Simple Smile

# 424
xamelion ,предполагам,че е с предварително записване.Телефонче може ли

няма записване, аз лежах в кардиологията и се запознах на място с тях. сега се уговарям всеки път за следващият.
до миналата седмица ходих през ден- работят от 7 до 19. събота и неделя до 14
за протокол все пак само две от трите рехабилитаторки правят масаж.
най съм доволна от Роси.

ако все пак държите за телефон, в понеделник пак ще ходя и ще им поискам.

не са върнали никой до сега  bowuu

Чакаме обещаното телефонче Simple Smile

# 425
  • Пловдив
Мерси на всички   bouquet- при първа възможност ще отида да ги видя тези родопски тъкани - дано открия нещо подходящо.

# 426
  • Пловдив
Мерси на всички   bouquet- при първа възможност ще отида да ги видя тези родопски тъкани - дано открия нещо подходящо.
Ето им и сайта http://rodopska-takan.dir.bg/

# 427
Момичета, търся сериозна фирма - и не много скъпа - за почистване на прозорци (в къщи). Става въпрос най-вече за неотваряемата част на прозорците.

# 428
Здравейте, искам да ви попитам къде в Пловдив правят сребърни плочки с надпис по избор(бижу имам предвид)?

# 429
  • plovdiv
Момичета, търся сериозна фирма - и не много скъпа - за почистване на прозорци (в къщи). Става въпрос най-вече за неотваряемата част на прозорците.
Мъжът ми ползват М-експрес и са доволни Peace

# 430
Здравейте,
някой знае ли къде, освен във Виталиса предлагат детски колички на ABS Design?

# 431
  • Пловдив
В "САНИ" в Тракия има магазин на вносители.Поне така ми бяха казали когато избирах количка преди да родя.Но аз като съм ходила нямат избор.Може би ги поръчват по каталог ако някой прояви интерес newsm78Всъщност магазина е за бебешки стоки, а не само за колички.

# 432
Здравейте, искам да ви попитам къде в Пловдив правят сребърни плочки с надпис по избор(бижу имам предвид)?

Ваня Андреева-0887298189

Прави бижута по поръчка,също така и сребърни плочки с надписи.
Виж й сайта: http://www.etsy.com/shop/niadesign

# 433
Здавейте момичета!За пръв път влизам в темата но спешно ми трябва велосипед за над 3г. качествен и на прилична цена.Моля помогнете! Praynig

# 434
Здавейте момичета!За пръв път влизам в темата но спешно ми трябва велосипед за над 3г. качествен и на прилична цена.Моля помогнете! Praynig
Предполагам става въпрос за 16 цола гуми - ако търсиш бюджетен вариант - виж в хипермаркетите - Практикер, Метро - около 100 лв са този размер, като качеството е горе-долу едно и също. Ако пък търсиш нещо по-добро - Драг е твоята марка, но ще ти струва почти двойно  Peace
Препоръката ми е да бъде с контра

Общи условия

Активация на акаунт