Къде в Пловдив??? - 12

• 72 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Всъщност търсим някакви маратонки на малчо,не от тези модели от преди 100 години,а от тези на равна подметка,повече като тип гуменка или кец,ако се сещате,но все си харесвам по 75-80 лв. и се надявахме да намерим нещо на по-добра цена.Някой ,ако има идея къде можем да намерим,да свирка Praynig

Вчера гледах такива в Дайхман. Ако не държиш на марка. По-евтини са и има номера. Но като качество не знам, никога не съм купувала от там.

# 571
Момичета, да ви питам лятото има ли уроци по плуване в Тримонциум при Раденкова?

# 572
Момичета, да ви питам лятото има ли уроци по плуване в Тримонциум при Раденкова?

пак аз да се изкажа, на всяка манджа мерудия  Joy
до края на юни 100% са в тримонциум, има стандартни групи от 17 часа и инцидентни от 15 часа
може юли, август да са гребната басейна, може и не, за най-сигурно се обади по тел

# 573
Интересувам се от ресторант Аржентина, дали някой го е посещавал? Намира се на Васил Априлов, в кино Гео Милев. Кухнята наистина ли е аржентинска и как са цените?

не знам, но там винаги ми е било като коридор - дълго и тясно
колкото пъти мина от там, винаги е абсолютно празно
дано новите собственици имат повече шанс

# 574
  • Пловдив
Момичета, дали някой знае къде мога да купя шнорхел, плавници и очила за плуване за големия ми син, не професионални, а такива да си играе с тях на морето. Благодаря предварително.  bouquet

# 575
  • Пловдив
Момичета, дали някой знае къде мога да купя шнорхел, плавници и очила за плуване за големия ми син, не професионални, а такива да си играе с тях на морето. Благодаря предварително.  bouquet

Днес купих  на малкия от Джъмбо, там има най-голям избор, но има и в Метро, Хиполенд, а и във всички по-големи хипермаркети Peace

# 576
Каспър, благодаря за инфото!

# 577
  • Пловдив

Днес купих  на малкия от Джъмбо, там има най-голям избор, но има и в Метро, Хиполенд, а и във всички по-големи хипермаркети Peace
Благодаря ти много!  bouquet

# 578
  • София / Пловдив
Хари Потър е затворен от 2 месеца
последва съдбата на Приятели, Мечо Пух, Шампиони, доколкото знам и Роял Кидс не работи.....

Малееее, даже не ги знам къде са били тези  Crazy За някои от тях едва сега чувам...

# 579
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде да продават такива уреди за кълнове
http://4.bp.blogspot.com/_1-h69k9rsmw/Sh63ZAwvhgI/AAAAAAAAB84/pF … 00-h/bioset_B.jpg

# 580
http://4.bp.blogspot.com/_1-h69k9rsmw/Sh63ZAwvhgI/AAAAAAAAB84/pF … 00-h/bioset_B.jpg
в Здравословен Магазин "Път към здраве" на Опълченска и на Никола Алабджиев

# 581
  • Пловдив
в Здравословен Магазин "Път към здраве" на Опълченска и на Никола Алабджиев
Много благодаря  Peace

# 582
Здравейте, момичета!

Искам да попитам знаете ли къде мога да поръчам стъкло за масата в хола, дъщеря ми го счупи преди малко, а мъжът ми е извън БГ. Съжалявам, ако е коментирано, но нямах време да търся в темите   bouquet

# 583
Здравейте, момичета!

Искам да попитам знаете ли къде мога да поръчам стъкло за масата в хола, дъщеря ми го счупи преди малко, а мъжът ми е извън БГ. Съжалявам, ако е коментирано, но нямах време да търся в темите   bouquet
Зад Втора поликлиника има в един двор стъкларско ателие (беше нещо като Чупи-Купи  Embarassed ама пуста деменция не помня )

# 584
Аз съм доволна от Растор ( май така се казваше) -едното от двете зад 2-ра поликлиника.Заставаш с лице към поликлиниката и я заобикаляш от лявата страна.Има две работилници в съседни блокове. Peace

Общи условия

Активация на акаунт