Къде в Пловдив??? - 12

• 72 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
е, тя ще направи, стига да е свободна
по-добре няма кой друг да я измайстори

# 556
На Пепи й се носи славата из целия град. Питах една приятелка къде са правили за сина й тортата, а тя:
- Ние взехме торта Чочко, но има едно момиче...
- Пепи ли е?
newsm62 А вече си я чувала...

# 557
  • Пловдив
На цирка пишеше Колизеум, ако ви говори нещо. А в Дом на обувката аз никога нищо не съм си харесвала, имам чувството че моделите са от преди 4-5 год. (лично мнение , разбира се).

# 558
На цирка пишеше Колизеум, ако ви говори нещо. А в Дом на обувката аз никога нищо не съм си харесвала, имам чувството че моделите са от преди 4-5 год. (лично мнение , разбира се).

по-скоро от 40-50 год.  Mr. Green

# 559
Момичета,помагайте.Търсим велосипед за малкия с помощни колела.На марка не държим,но по възможност да е до 100лв.Идеи къде да проверим?Благодаря предварително   bouquet
На търговиите на Брезовско шосе може да намериш за 65 лв., но да те предупредя, че цената отговаря на качеството - ламаринка основно. Ако си приготвила 100 лв по-добре дай още 10-15 лв и вземи някой от моделите в Метро или Практикер  Peace

# 560
  • до Пловдив
Някой знае ли къде се е преместил магазин 9+ ? Thinking Скоро минахме с колата покрай него, но видях, че над него се строи нещо и магазинът не работи. На вратата имаше бележка, но нямаше как да спрем, за да прочета. Tired

ремонт е
пак ще си отвори

магазин  9 + го посетихме онзи ден намират се сега до парка срещу каменица но е доста по малко като помещение и имат по малко неща

# 561
.... А в Дом на обувката аз никога нищо не съм си харесвала, имам чувството че моделите са от преди 4-5 год. (лично мнение , разбира се).

по-скоро от 40-50 год.  Mr. Green

А смях голям,само дето се разходихме до там Joy
Всъщност търсим някакви маратонки на малчо,не от тези модели от преди 100 години,а от тези на равна подметка,повече като тип гуменка или кец,ако се сещате,но все си харесвам по 75-80 лв. и се надявахме да намерим нещо на по-добра цена.Някой ,ако има идея къде можем да намерим,да свирка Praynig

# 562
  • Пловдив
Норчи, що не проверите в "Мечо Пух"? За по -големи деца имаше доста голям избор. На моите хлапета пролетта им взех маратонки на К&К, естествена кожа /и отвътре също/ за около 30лв./чифта.

# 563
онзи ден на промоцията на темпо спорт в мола имаше страхотни на каппа детски бели с лепки от 75 лв с 50% намаление ставаха на 37. имаше и до големи номерации - и на мен щяха да станат.

# 564
онзи ден на промоцията на темпо спорт в мола имаше страхотни на каппа детски бели с лепки от 75 лв с 50% намаление ставаха на 37. имаше и до големи номерации - и на мен щяха да станат.

Видяхме ги,нещо баща му не ги одобри,били грозни Sick....иначе такъв тип търсим-да Peace

# 565
ами те са класически модел бели с емблемата - за лятото не мога да се сетя за по-подходящо и изчистено
ако моето нямаше 4 чифта, друго не бих му взела освен тези
ноо пак се видя, че хората имат различни вкусове

# 566
"Хари Потър " да не би да са го затворили или преместили?
Вчера минах от там и гледам, че вътре е изпразнено....

# 567
Хари Потър е затворен от 2 месеца
последва съдбата на Приятели, Мечо Пух, Шампиони, доколкото знам и Роял Кидс не работи в момента, за лятото.
но миналата година и Мечо Пух затвори така уж за лятото...
Очаквам още 2 бр да приключат до края на лятото
Сега следва новата вълна детски центрове, където ще никнат като гъби след дъжд
как не им омръзна на тези хора, не знам

# 568
  • София
Интересувам се от ресторант Аржентина, дали някой го е посещавал? Намира се на Васил Априлов, в кино Гео Милев. Кухнята наистина ли е аржентинска и как са цените?

# 569
  • в обкръжаващия ме хаос
Магазинът за гердани и мъниста в Капана работи ли в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт