Къде в Пловдив??? - 12

• 72 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фирма, която прави тенти, сенници...?

# 541
  • Пловдив
Колори. Нашия сенник не е мръднал.

# 542
сигурно съм писала и преди - аз работя с Корал Спектър, 11 години по различни поводи, нямат грешка

# 543
Момичета,помагайте.Търсим велосипед за малкия с помощни колела.На марка не държим,но по възможност да е до 100лв.Идеи къде да проверим?Благодаря предварително   bouquet

# 544
А някой знае ли къде се намира дом на обувката,някъде на пещерско след селена ,ама не разбрах къде newsm78имало евтини маркови маратонки
Доста след Селена е. Карате по Пещерско щосе. След разклона за Прослав (р-т Чадърите) е , намира се от лявата страна. Преди Околовръстното е , но не много!
Супер,ще можем да дойдем и директно през гребната(изтризвителното,Джея Бийч и т.н.) значи,мерси много Hug,а има ли наистина хубави и евтини неща,както казват?

# 545
  • Пловдив
За евтини, има и евтини, ама нали знаеш: хубавото за всеки е различно. Аз лично от там никога нищо не съм си харесвала.

# 546
За евтини, има и евтини, ама нали знаеш: хубавото за всеки е различно. Аз лично от там никога нищо не съм си харесвала.
Grinning...въпрос на вкус,нали?
Ще го проверим,пък ще видим

# 547
Dobur vecher dami ,

iskam da vi siobshtq che na 19.06.( subota ) 
skladut ni shte vi ochakva ot 10:00 sutrinta  Crazy

Jelaem vi  Priqtna vecher
Това наистина ли?Мъжа ми вчера беше до там,за пръв път да провери какво има.Видял е вътре да подреждат и са му казали в понеделник

# 548
Знаете ли дали има цирк в момента в Пловдив и къде?

# 549
  • Пловдив
Има срещу Сани в Тракия. Сутринта мина и рекламната им кола.  Peace

# 550
а дали забеляза кой цирк е?

# 551
  • Пловдив
 Embarassed Срам.. Не мога да ти кажа. А бяха раздали рекламки на децата в яслата.... ама моята мома я унищожи на бързо и...
Дано някой се включи с инфо  Peace

# 552
Момичета, помагайте! Малкият иска торта мотор за рождения ден , ако някой знае къде може да поръчаме ще съм много благодарна Hug

# 553
Момичета, помагайте! Малкият иска торта мотор за рождения ден , ако някой знае къде може да поръчаме ще съм много благодарна Hug

Прав или легнал?

Има една готова украса с мотористи на Кардасис, всички сладкарници я предлагат и ще ти излезне най-евтино.
Ако искаш тортата да е под формата на мотор, цената и кой да ти я направи ще се определи от това дали го искарожденикът мотора прав или легнал.

# 554
Мисля, че си представя нещо като легнал мотор/ или май аз си представям това Rolling Eyes/, ама това да е тортата, а не от онези снимки дето слагат върху тортите, малко ми простеят.Коли всякакви има и в сайта на Пепи гледах, ама мотор няма.

Общи условия

Активация на акаунт