Къде в Пловдив??? - 12

• 72 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Самира, побързай защото го затварят до края на месеца:? За сметка на това, обаче, в момента има много приятни намаления Mr. Green
Бюти Хоум има и в ГРАНД на 2-ри етаж

# 526
Момичета ,кажете къде да търся от тези големите торби за дрехи,ще стягаме доста куфари скоро и не ми се иска да съберем повече нещица ?

Жени,ако не си купила чадър все още,онзи ден след като се видяхме в Мола разгледах едно от любимите ми магазинчета на първия етаж до масажните столове,забравих как се казва,има много сладки играчки от дърво,хартия и т.н. и там имаше много готини чадърчета

# 527
Самира, побързай защото го затварят до края на месеца:? За сметка на това, обаче, в момента има много приятни намаления Mr. Green
Бюти Хоум има и в ГРАНД на 2-ри етаж

Стига де.
Това е много лоша новина. Този в Гранда са прекупвачи без вкус, да ме извиняват, и държат малки наличности...
Няма ли да има магазин на вносителите някъде в Пловдив? А момичетата, които работят там - те са рядко любезни и ангажирани, такава хубава работа ми свършиха. Не мога да повярвам, много ме е яд...
Още веднаъж се убеждавам, че в този град не сме за нищо освен мазни гадни баници с извара и дюнери.

# 528
Някой ходил ли е с дете до 5 годинки на Аквапарка в Санкт Петербург, за да ми каже цената за вход на детето, че момичето на телефона нещо запецна и после ми изстреля 4 лв /то за възрастни е 5 лв  Crazy/ малко несигурно

Говорите за различни аквапаркове......

, а деца до 12 год.- 3 лв.( без значение кой ден от седмицата е!).
"
Да така е, моя е грешката

# 529
В Гранд магазина на Бюти Хоум не работи от 1-2 месеца.
Времето като гледам, няма да е за плаж..
В Манго почти всичко е намалено, но малки размери май не останаха Simple Smile

# 530
Момичета, препоръчайте ми солариум в района на Слънчеви лъчи-1

# 531
В Манго почти всичко е намалено, но малки размери май не останаха Simple Smile

еее, ами това е предимството на скорошното раждане - да се вредиш в разпродажбите, понеже носиш голям размер  Joy

# 532
Някой знае ли къде се е преместил магазин 9+ ? Thinking Скоро минахме с колата покрай него, но видях, че над него се строи нещо и магазинът не работи. На вратата имаше бележка, но нямаше как да спрем, за да прочета. Tired

# 533
А някой знае ли къде се намира дом на обувката,някъде на пещерско след селена ,ама не разбрах къде newsm78имало евтини маркови маратонки

# 534
  • Пловдив
Някой знае ли къде се е преместил магазин 9+ ? Thinking Скоро минахме с колата покрай него, но видях, че над него се строи нещо и магазинът не работи. На вратата имаше бележка, но нямаше как да спрем, за да прочета. Tired

Една приятелка ми каза,че временно се намира до детската площадка на Каменица, срещу бирена фабрика Каменица.

# 535

Една приятелка ми каза,че временно се намира до детската площадка на Каменица, срещу бирена фабрика Каменица.

Много ти благодаря! Hug

А някой знае ли къде се намира дом на обувката,някъде на пещерско след селена ,ама не разбрах къде newsm78имало евтини маркови маратонки

Намира се много след Селена. Караш към околовръстното (пътя за Пещера) и магазина/склада е точно на пътя отстрани. Дано те ориентирах. Peace

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 17:53 от enigmata

# 536
  • Пловдив
Доста след Селена е. Карате по Пещерско щосе. След разклона за Прослав (р-т Чадърите) е , намира се от лявата страна. Преди Околовръстното е , но не много!

# 537

ремонт е
пак ще си отвори

# 538
бях обещала да пиша когато в книжарница хермес срещу хотел българия има детско парти
утре от 11 часа ще бъде там Спящата красавица - игри, рисунки по лице, четене на приказка и игри по приказки
все пак не очаквайте чудеса, че ще може да се грабне вниманието на деца под 3 години

# 539
Dobur vecher dami ,

iskam da vi siobshtq che na 19.06.( subota ) 
skladut ni shte vi ochakva ot 10:00 sutrinta  Crazy

Jelaem vi  Priqtna vecher

Общи условия

Активация на акаунт