Къде в Пловдив??? - 12

• 72 586
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Има книжки със татуировки като тези от дъвките, които се падаха в магазин 3001 стоки до автогара Родопи там има с дракони почти 100% съм сигурна.

# 676
.....да знаете ,къде в Пловдив мoга да намеря шнорхел,плавници N36-37,очила за басей....

В Джъмбо има голям избор Peace

Момичета, къде продават детски татуировки, търсим на дракон, в тези от машинките в Мола няма Rolling Eyes

точно определен дракон или просто дракон
в центъра Тон Бонбон зад съда има едни кникжки с татуировки по 10 страници по 2,50 лв и току що проверих в книжката на момчето ми - има цяла страница с дракони, така че ако не е точно определен - заповядай да си изберете...
Малиии, уникално момче имаш, все сте в търсене на нещо, направо ни минавате, да ти е жив и здрав  Simple Smile

# 677
  • Пловдив
Сигурно е обсъждано преди, ама не ми рови назад.
Ако може да ми препоръчате препарат за петна, за цветни дрехи, без Вениш.
Благодаря предварително.
С две ръце препоръчвам СПОТ - препарат за всякакви петна.С него успях да махна и петна от смазка.Горещо препоръчвам, дори е български, на  фирма Перилис-розово шише с жълто пате на него. Peace

# 678
  • Пловдив
Аз също съм много доволна от СПОТ, но той наистина е за мазни петна.Пюре от морков също е изпирал, но кажете ми, ако някой е пробвал петна от шоколад с какво да изпера.Вениш и СПОТ не се справиха PraynigБлузата не ми е жал да я изхвърля, бяла е с орнаменти, които много се връзват с определен панталон и затова се мъча да я изпера. Peace

# 679
  • Пловдив
Little.miss-Sunshine,  Каспър благодаря ви  bouquet още днес ще потърся  Grinning

Да питам и нещо друго, търся препарат за басейни, магазина, от който купувах е затворен, става впрос за този срещу библиотеката Ив Вазов, в Метро и Практикер също проверих, къде другаде има такива магазини?

# 680

Да питам и нещо друго, търся препарат за басейни, магазина, от който купувах е затворен, става впрос за този срещу библиотеката Ив Вазов, в Метро и Практикер също проверих, къде другаде има такива магазини?

Мъжът ми купува от Бриколаж - професионален препарат е
Иначе преди като съм поддържала големи басейни - сме ползвали Нола 7 - http://nola7.com/en - офисът им е като тръгнеш по 6ти се септ за Мола, подминаваш кръстовището с Васил Априлов - веднага след Търговската Камара, вдясно, една малка сграда - пише Нола 7. Има всякакви препарати и най-важното е, че ще ти обяснят дозировки, препарати, регулиране на РН, за да не е едно самоцелно безполезно хлориране.

# 681
Аз също съм много доволна от СПОТ, но той наистина е за мазни петна.Пюре от морков също е изпирал, но кажете ми, ако някой е пробвал петна от шоколад с какво да изпера.Вениш и СПОТ не се справиха PraynigБлузата не ми е жал да я изхвърля, бяла е с орнаменти, които много се връзват с определен панталон и затова се мъча да я изпера. Peace
Немски спрей за петна - по специализираните магазини, в Пикадили, в Сани.
Обаче ако си я прала с Вениш - няма гаранция. Вениш е "запечатал" петното необратимо.

# 682
  • Пловдив
Немски спрей за петна - по специализираните магазини, в Пикадили, в Сани.
Обаче ако си я прала с Вениш - няма гаранция. Вениш е "запечатал" петното необратимо.
Ох, знаех си ooooh!Никога не ползвам Вениш, ама в една тема толкова го хвалеха, че реших да пробвам.Благодаря все пак. HugЗа друг път ще знам Peace

# 683
По напред беше писано за магазин за дамаски - нещо като аутлет, където имало дамаски от ИКЕА, минимо беше писала, но не го намирам.
Може ли пак обяснение?

# 684
Каспър , до Си Банк се намира. Пише магазин за дамаски или тапицерии ( не съм сигурна ) .

# 685
Каспър , до Си Банк се намира. Пише магазин за дамаски или тапицерии ( не съм сигурна ) .

коя си банк?

# 686
НА Мария Луиза- от Авеню продължашваш към кръстовището с Източен, от дясната страна е Си Банк.

# 687
Някой може ли да ми каже магазин за детски дрехи, където се продава Aziz Bebe?

Благодаря предварително!

# 688
НА Мария Луиза- от Авеню продължашваш към кръстовището с Източен, от дясната страна е Си Банк.

благодаря
в началото на месеца бях точно до тази сибанк и не видях този магазин, съвсем съм избльоняла  Crazy

# 689
  • Пловдив
Магазина  е аутлет за  хавлии ,дом текстил и др .Нов  търговски обект е, преди това мисля ,че беше за мебели.

Общи условия

Активация на акаунт