Къде в Пловдив??? - 12

• 72 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз ползвам един Ариел течен зелен гел-турски-няма петно,което да не изкара!   Peace
А може ли да ми препоръчате хубав солариум в Кършиака   Praynig

# 661
.....да знаете ,къде в Пловдив мoга да намеря шнорхел,плавници N36-37,очила за басей....

# 662
  • Пловдив
Някой да ми препоръча добра шивачка зад Военна Болница,ползвах услугите на една жена зад кухнята ня Богомил,но вече нямало да работи.

# 663
  • в обкръжаващия ме хаос
.....да знаете ,къде в Пловдив мoга да намеря шнорхел,плавници N36-37,очила за басей....
Препоръчвам ти очила марка Арена, от Спиидо не останах въобще доволна - запотяваха се и пропускаха вода. Другото, което мога да те посъветвам е да си вземеш с безцветно стъкло. Арена продават в Метро, цените са добри. В Карфур имаше очила на тяхна марка, бяха и по-евтини, но за качеството не мога да се изкажа, мисля, че и Арена имаха. Шнорхел и плавници сигурно ще има в Метро и подругите големи вериги.

# 664
  • София
Някой да ми препоръча добра шивачка зад Военна Болница,ползвах услугите на една жена зад кухнята ня Богомил,но вече нямало да работи.

Ползвам услугите на една шивачка, намира се под високия блок на кръстовището на Макдоналдс. Точно зад спирката се пада. Мисля, че се казваше Снежана, но не съм шила при нея, корекции ми е правила само, но всичко е без забележка.

# 665
  • Пловдив

Ползвам услугите на една шивачка, намира се под високия блок на кръстовището на Макдоналдс. Точно зад спирката се пада. Мисля, че се казваше Снежана, но не съм шила при нея, корекции ми е правила само, но всичко е без забележка.

bouquet , и на мен ми трябва само за корекции.

# 666
  • Майничка

Под блока на детската площадка на Данон, влиза се директно откъм градинката. Изпипва ги жената, но също само за корекции съм я ползвала.

# 667

deizimh@abv.bg
(359) 0888 776915
(359) 0331 26896
4230 Асеновград, ул. "Драгоман" 7
a за магазин -само в Асеновград мога да ви упътя,в Пловдив незнам

Благодаря!  Hug А някой може ли да помогне с други магазини за булченски обувки?

# 668
Гери и аз от доста време ги гледам тези топки,но не знам дали са добри newsm78

Момичета да знете от къде мога да намеря от  тези малки топки за басейни,детски кътчета и т.н.Но само топките!!!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:51 от nor4y

# 669

deizimh@abv.bg
(359) 0888 776915
(359) 0331 26896
4230 Асеновград, ул. "Драгоман" 7
a за магазин -само в Асеновград мога да ви упътя,в Пловдив незнам

Благодаря!  Hug А някой може ли да помогне с други магазини за булченски обувки?

Ами аз си купих навремето от Фадо,просто влезнах случайно,но  имаше перфектните обувки за моята рокля....след година и една приятелка си взе от там за нейната.

# 670
  • Пловдив
Момичета да знете от къде мога да намеря от  тези малки топки за басейни,детски кътчета и т.н.Но само топките!!!

Вис Виталис-100 бр бяха 22 или 25 лв
В Джъмбо също ги има,но не бяха по-евтини

# 671
И в Бонжура съм гледала такива топки 100 бр. за 10 лв май бяха

# 672
Препоръчвам ти очила марка Арена, от Спиидо не останах въобще доволна - запотяваха се и пропускаха вода. Другото, което мога да те посъветвам е да си вземеш с безцветно стъкло. Арена продават в Метро, цените са добри. В Карфур имаше очила на тяхна марка, бяха и по-евтини, но за качеството не мога да се изкажа, мисля, че и Арена имаха. Шнорхел и плавници сигурно ще има в Метро и подругите големи вериги.
........мерси!!!!  bouquet ......но там вече проверих Tired

# 673
  • Пловдив

В Джъмбо има голям избор Peace

Момичета, къде продават детски татуировки, търсим на дракон, в тези от машинките в Мола няма Rolling Eyes

# 674
За топките - видях в Юск че бяха напълнили един надуваем център с такива ... ама дали продават само топки или беше просто за реклама  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт