Къде в Пловдив??? - 12

• 72 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Запис    Laughing

# 91
  • Пловдив
Искам да помоля да ми препоръчате детегледачка-за дете на 1 годинка от октомври месец,за 6 часов работен ден в Кършияка.Много голяма трудност ми е да намеря жена и ще съм благодарна на всяка помощ   Hug

# 92
 Някой може ли да разкаже повече какво има в склада зад бирената фабрика ?!

# 93
  • Пловдив
Момичета, да ви питам - търся жена да ми помага с децата. Ако можете да ми препоръчате някоя (за предпочитане от Кючук Париж)?

Колко са големи децата? И за колко часа на ден става дума?

Имам две приятелки, които гледат деца, но не знам дали са ангажирани в момента...

Едното е на 2,2г. - става дума за целодневно гледане. Другото е на почти 5г. - то е на градина и рядко ще се налага помощ за него, евентуално взимане от градината, която е на 100м.

# 94
  • Пловдив
Някой може ли да разкаже повече какво има в склада зад бирената фабрика ?!
То е много трудно да се опише  Mr. Green дамските и детските дрешки са намятани в едни кашони и някво пластмасови кутии. Дамските са горе долу разделени, кое е панталонки, кое са блузки, но вътре е... някои потничета ги има едни и същи в различни цветове, но повечето са единични бройки и като размер. Каресах си нещо, но му липсваше коланчето, дали беше така или е някъде затрупано...  Детските са разделени горе долу на момичета и момчета...има и някакъв опит да са сортирани по размери, но... не е много точно. Аз взеха на дребната едни къси панталонки, и чак като се прибрах видях, че са от момчешката серия   Mr. Green Ама да съм гледала  hahaha От детските имаше някои панталонки, които бяха изцапани. Пак не знам дали са били преоценени или в последствие изцапани... Иначе не видях някакви дефекти, колкото можах да огледам... Мъжките и маратонките изобщо не успях да разгледам. Имаше и някакви анцузи, там май имаше по някакви дефекти, защото слушах докато един мъж мереше, че нещо не е както трябва и му търсиха друго.
Май не бях много полезна...  Blush

# 95
Jul, да дойда да ти го гледам. От Кичука съм, моят е почти на 2...  Laughing Laughing Laughing Ще сформирам една ясла набързо.

# 96
  • София / Пловдив
Търся сандали 36 и 33 номер, естествена кожа /и отвътре/. Предпочитам на К&К.
Дали има в Мечо Пух?  

Бенджи,вчера имаше хубави сандалки,кожени отвсякъде,за 35 лв.Моите момчета са с по-малки номера,но може и да има големи,звънни им и ги питай  Hug

32 номер купихме в събота за 25лв. - кожени, на КиК. От повечето модели има до 36-37 номер, аз пробвах даже едни  Laughing Цените варират от 10-15 лв./изкуствените материи/ до 25-28лв. кожените. За женските говоря, предимно тях гледах.

# 97
Bim-bam,явно стара колекция сте гледали.Ние онзи ден купихме обувки и сандалки ( 21 номер,момче) за по 35 лв-бяха накамарени отпред.На Геокс има намаление,същите номера са по 50-55 лв.

Я кажете добър фризьор за дамско късо-на центъра -около кино Фламинго ( и да не е скъпар)  Hug

# 98
В КЕВ в Кичук Париж има 50% намаление на всичко. Обзаведохме се със сандали, надуваем дюшек на Спайдърмен, плажен сенник, очила за плуване и шнорхел ... Готови сме за морето  sun

# 99
  • Пловдив
Къде е този КЕВ?

# 100

Зад гимназия "Васил Коларов"(не знам новото име) в Кючук Париж - в бившия завод Балкантекс. Улицата, която тръгва от Халите и се движи успоредно с жп-линиите.

# 101

Да ме поправят ако греша,но мисля,че става дума за тук-
http://kvazer.com/cms.php?id_cms=8

На свой ред да попитам- къде в Пловдив мога да намеря плочи за окачен таван за баня?

# 102
  • Пловдив
taniuha ,Квазера е за електронни джунджуриики.

Кева е бившия ТСМ.Но вече стоките на са на ТСМ и не са толкова качествени

# 103
[
Да ме поправят ако греша,но мисля,че става дума за тук-
http://kvazer.com/cms.php?id_cms=8
[/quote]

Не е същото. Квазер е на Кукленско шосе. Този склад е на "Академик Петър Динеков"

# 104
Знам , че имаше някъде в старите теми , но не ми се търси   Blush -  препоръчайте ми център , в който правят хубав релаксиращ масаж или спа процедури. Моля и за цени ( може и на ЛС.) Инфото ми трябва спешно  Laughing  Благодаря предварително .

За " скалда на Каменица" - днес ходихме с Марти - има интересни неща и доста хора. Купих на Марти кожена топка на NIKE за 15лв. и страхотни панталони за каката на супер цена. Повечето стоки са с гръцки етикети. Имаше и бански , но ще отида утре като съм сама , че то с деца не си е работа..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт