Къде в Пловдив??? - 12

• 72 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

На свой ред да попитам- къде в Пловдив мога да намеря плочи за окачен таван за баня?

Ами вероятно аз мога да ти помогна - ако става дума за ПВЦ пана за окачен таван тип амстронг (или още растерен)- мога да ти предложа двойни - размер120/60см, които могат да се използват цели или да се отрежат 60/60 на цена 11.00лв/бр, а също и всичките необходими профили. Ако те интересува, пиши ми ЛС. Peace

# 106

Да ме поправят ако греша,но мисля,че става дума за тук-
http://kvazer.com/cms.php?id_cms=8

На свой ред да попитам- къде в Пловдив мога да намеря плочи за окачен таван за баня?

Ние взехме нашите пана и лайсни от фирма ЩРОМ - пиши на лични ако искаш да ти обясня къде точно се намира.

# 107
Привет, момичета! Можете ли да ме ориентирате, къде продават от тези надуваемите гумени магаренца, които ги има по детските центрове. Помня, че преди време се коментираше, но тогава не ми е трябвало такова нещо и не обърнах внимание. Запомнила съм, че имало някакви гадни, които миришели и такива които били по-качествени. Интересуват ме вторите и ако може някаква ориентировъчна цена.

# 108
Моля да ме извините за погрешно поднесената информация за KEV  Embarassed ,заблудила съм се нещо  Mr. Green.
Vidima,Radostche_plovdiv- писах ви ЛС.

# 109
Привет, момичета! Можете ли да ме ориентирате, къде продават от тези надуваемите гумени магаренца, които ги има по детските центрове. Помня, че преди време се коментираше, но тогава не ми е трябвало такова нещо и не обърнах внимание. Запомнила съм, че имало някакви гадни, които миришели и такива които били по-качествени. Интересуват ме вторите и ако може някаква ориентировъчна цена.
От 15 до 20 лв съм ги срещала. Има в магазина за играчки на пешеходния мост и магазина на Гладстон, забравих му името, някаква планета беше Laughing

# 110
На пазара на Младежка също има, но не мога да кажа дали не са от смърдящите  Crazy

# 111
И аз се включвам с молба да ми препоръчате жена за гледане на дете, по скоро за двеSimple Smile Приятелка търси да наеме жена, която да помага при гледане на две близначета, момчета, дългосрочен ангажимент, с добро заплащане.Моля, ако някой има възможност да помогне с идеи, да ми пише на лични.
Благодаря предварително.

# 112
  • Пловдив
И аз съм в търсенка Simple Smile Къде мога да намеря комплекти за фокуси, наколенки и каски за колело за дете на 9-10 години?

# 113
  • Пловдив
Преди време имам спомен,че обсъждахте къде правят пити-спешно ми трябв пита за кръщене   Praynig   Една позната беше обещала да направи,но сега щяла да заминава и останахме без пита,а кръщенето е в неделя   Cry  Моля за помощ  Praynig

# 114
ПОзнавам страшен баничар-бат Сали,срещу Фламинго.Нашата там я поръчвахме,хубава,за 5 лв. миналата година.Ако те устройва ще обясня къде:))

# 115
  • Пловдив
С две ръце подкрепям за Сали, на ул. "Жан Жорес" се води баничарницата.  Peace

# 116
Точно,в началото на улицата,близо до кръстовището с "6 септ." Peace

# 117
И аз съм в търсенка Simple Smile Къде мога да намеря комплекти за фокуси, наколенки и каски за колело за дете на 9-10 години?
Наколенки и каски има в Джъбмо /даже наколенките са на размери/. Стига да не търсиш нещо марково ...

# 118

Вчера ги мернах в магазина за играчки,който се намира на "Гладстон" малко преди подлеза на пощата...."Детска планета" ли се казваше или нещо подобно....Имаше различни цветове и изглеждаха на външен вид ок....дали смърдят обаче незнам Simple Smile

# 119
И аз се интересувам от добри масажи - класически, лечебни и пр. Преди години попаднах съвсем случайно на много свястна жена в салон ДИВА - беше на ул. ген. Данаил Николаев, сега не знам. Бях при нея на антицелулитен масаж, ефекта от който почувствах веднага!! Когато пак реших да я потърся, вече не работеше там. Намерих на друго място, момичето- масажистка с дългогодишен уж опит, такова мачкане и силов масаж правеше, че освен синини, друг ефект нямах Wink. Ако някой е останал доволен и има координати - нека сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт