Къде в Пловдив??? - 12

• 72 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
666,ORHIDEA,Каспър- БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet

# 151
  • София
Каспър, от първия до последния ден съм ползвала за детето си Frisolac, кутийте са ми стояли винаги отворени повече от указания срок, като гледам нищо му няма на детето. В началото хвърлях и приготвено АМ, докато една приятелка ме светна, че това са търговски трикове - да хвърлям и по-бързо да свършва кутията, че да купувам нова. Хайде, няма нужда. Но на дози никъде не съм виждала да се продава АМ.

# 152
А поне има ли малки разфасовки някакви? Сетих се да търся някоя майка, която храни на АМ да ми дава по малко да имам за зор заман и после да слагам в картофеното пюре.

# 153
  • Лондон/Пловдив
Каспър знам ,че в чужбина има АМ на дозички може да си поръчаш или някой да ти донесе .

# 154
Каспър, от първия до последния ден съм ползвала за детето си Frisolac, кутийте са ми стояли винаги отворени повече от указания срок, като гледам нищо му няма на детето. В началото хвърлях и приготвено АМ, докато една приятелка ме светна, че това са търговски трикове - да хвърлям и по-бързо да свършва кутията, че да купувам нова. Хайде, няма нужда. Но на дози никъде не съм виждала да се продава АМ.

права си, но ще ме гложди съвестта, че съм дала на детето нещо с изтекъл срок
аптамил пише на опаковката 3 седмици
ог чужбина си идва сестра ми чак след 3 месеца - не ми върши работа
с поръчване онлайн съм на вие
ще търся майка, която храни на АМ да ми дава, срещу заплащане, разбира се
ако има някой да храни с АМ - да свирка, бебето ми е на 3 месеца, ако има значение
благодаря на всички за предложенията

# 155
Знаете ли къде по магазините има бански на Делфина?Не мога да обикалям с малкия,а искам бански от тази марка.Дано някоя мама да е видяла и да пише Simple Smile
А и друг въпрос имам-формички за мъфини знаете ли къде другаде продават,освет в Юск,Метро и Технополис?Миналата седмица гледах там,но имаше само в единия магазин и то доста скъпи Confused

# 156
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря информация къде и кога се провеждат разни лекции за бременност, бебета, кърмене -  с една дума, за бъдещи майки! newsm78
Ще съм благодарна!   bouquet

# 157
Момичета, къде мога да намеря информация къде и кога се провеждат разни лекции за бременност, бебета, кърмене -  с една дума, за бъдещи майки! newsm78
Погледни в сайта на списание "9 месеца"-там трябва да има график на лекциите за Пловдив.Интересни са,преди се провеждаха 2 пъти месечно ,в ресторант "К 2".Не знам дали сега има промяна.А на курс, за бременни,с редовни посещения,ходих в поликлиниката на Понеделник пазара-ДКЦ 1.Много съм доволна от курса PeaceПодробности може да видиш на сайта на www.bg-bebe.com

# 158
В Торакс и и Първа /ама дали беше болницата или поликлиниката  Embarassed/. В Торакс е към 60 лв, а в Първа е по-скъпо

# 159
  • Пловдив

Ако желаеш, можеш да се присъединиш утре на тази среща  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.msg15173480#msg15173480

# 160
От къде купувате раници за детската градина?

# 161
От къде купувате раници за детската градина?

В Търговски център "Маркет" има детски магазин,последно бях преди месец,имаше голямо разнообразие на детски раници,ако имаш път нататък провери  Peace

# 162
Знаете ли къде по магазините има бански на Делфина?Не мога да обикалям с малкия,а искам бански от тази марка.Дано някоя мама да е видяла и да пише Simple Smile
А и друг въпрос имам-формички за мъфини знаете ли къде другаде продават,освет в Юск,Метро и Технополис?Миналата седмица гледах там,но имаше само в единия магазин и то доста скъпи Confused

Никъде в Пловдив няма добре зареден магазин в техни бански-поне аз не съм открила! Аз си поръчвам от електронния им магазин: http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTI3NDQ0MjYyMg==&top_category=1
Там има и контакти, може да ги питаш дали имат дистрибутор в Пловдив.
Успех:)

# 163
Момичета,препоръчвам кукления театър в двора/сградата на ТОХ ( театър Хенд) .Синът ми на 3 г. беше на едно представление и е много въодушевен  Peace

# 164
Момичета,препоръчвам кукления театър в двора/сградата на ТОХ ( театър Хенд) .Синът ми на 3 г. беше на едно представление и е много въодушевен  Peace

На коя постановка, че аз не можах да си харесам за 2 годишно момче, иначе съм го водила в Държавния куклен на "Любопитното слонче" и  "Грозното пате"?

Общи условия

Активация на акаунт