Къде в Пловдив??? - 12

• 72 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София / Пловдив
За ледената пързалка - не е  когато искаш, има си определени часове/обаче не помня как са точно/,60 мин е продължителността на сесията.Цените са 7,8,9 лв.

Наем за кънките отделно ли се плаща?

# 181
  • Пловдив
Не, това е цената с кънките, но е различна за различните часове.

# 182
zdraveite,
nie sme ot sklada zad birenata,skaladat e otvoren ot ponedelnik do sabota ot 10:00 do 19:00h!Nova stoka poluchavame vsqka sedmica kam kraq!Zapovqdaite v  nachaloto na drugata!!! Simple Smile

# 183
Има ли детски раници в склада?  Laughing

# 184
ami ne za momenta nqmame no ochakvame drugata sedmica!!! Sunglasses Wink

# 185
  • София
Момичета, искам да си купя колело, знаете ли някъде да се продават втора употреба? Не ми се дават пари за ново и се чудя дали някъде в града има подобно нещо.

# 186
Нищо лично, но за театъра в двора на У-ще "Дружба" не мога да изкажа положително мнение.Доста посредствени ... актьори и постановки.

# 187
Момичета, искам да си купя колело, знаете ли някъде да се продават втора употреба? Не ми се дават пари за ново и се чудя дали някъде в града има подобно нещо.
Ние имаме 4 колела - всичките подарък, а моето е фен на леката атлетика - децата с колелата, той бяга пешачката след  тях и му е много кеф, извадя колелото и само го бутам, той го приема за лична обида. Така че кажи какво ти трябва и ще проверя дали мога да направя нещо. Мисля да запазя само едно или две за сестра му, в нея ми е надеждата за колоезденето.

# 188
Добро утро, връхлитам със спешен въпрос. newsm78
Новоизлюпена шофьорка съм (от 20 дена).
Проблема е , че Ивайло иска да се вози и той на колата.
та...трябва да купувам столче.
посъветвайте ме - Ивайло е 125 см висок и 25 кила - какво столче да купя и от къде....

# 189
  • Пловдив
Ами той е много голям Ивайло, да ти е жив и здрав. Според мен, направо седалка, столчето ще му е малко. Ама това е лично мнение, де. Моите и двамата от една година вече пътуват в седалки.

# 190
  • Майничка
...посъветвайте ме - Ивайло е 125 см висок и 25 кила - какво столче да купя и от къде....

А колко е голям? С този ръст и обикновена повдигаща седалка ще го докара до 140км (колкото е изискването за столче), но пък от снимката ми се вижда към 4г., за каквато възраст все още ми се струват най-подходящи столчетата със собствени колани, не тези, дето използват коланите на колата.
Моят съвет е, обиколи Штъркел, Касида и Хиполенд, да се ориентираш в цени и размери, набележи си 3-4 столчета, хвани Ивайло под мишка да се помери в подбраните и така ще се ориентираш. А после може да потърсиш по-евтино същите модели в нет-а или в Продавалника.
Ако ще го возиш често, особено щом си начинаещ шофьор, по-добре заложи на столчета с по-високо ниво на безопасност.

# 191
  • Пловдив
Ама той май е на 6, нали, xamelion? Струва ми се безсмислена покупката на столче.

# 192
Ама той май е на 6, нали, xamelion? Струва ми се безсмислена покупката на столче.

абе безмислена чак не...на 5 год и 4 мес. е, а и имаше нещо в закона до 36 кила че трябва да е на столче..пък и аз новоизлюпен шофьор съм.. Rolling Eyes

незнам..приемам коментари, съвети, напътствия.

загледах се в детски сайт..май за неговите параметри дават седалка????

# 193
Моят е на 2г. и все по-трудно ми е слагането в столчето ( до 36 кг) , пък и вече му става тясно. Не мисля, че е удачно за твоето дете столче.

# 194
Взимаш една седалка от Чиполино за 12 лв и си готова
Няма какво да му мислиш

Общи условия

Активация на акаунт