Къде в Пловдив??? - 12

• 72 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,знаете ли дали мога от някъде да заема под наем детски  играчки за градина-малки пързалки,къщички,люлки и т.н.
Не знам дали се предлага изобщо такава услуга,но ще е много добре,ако могат да се наемат такива неща за ден?

аз имам такъв подвижен детски кът, но сглобяването, разглобяването, транспортирането далеч надхвърля очакванията на клиентите, че срещу 40-50 лв може да се сдобият с подвижен лунапарк. Така че за момента съм го спряла.
ами аз далеч не очаквам луна парк,така че ако си навита можеш да ми пратиш снимки и с някаква оговорка таткото да се занимае със сглобяване и разглобяване да се разберем,ако може разбира се

# 301
Сигурно детските центрове предлагат тази услуга newsm78

# 302
  • Пловдив
Бихте ли ми казали къде продават продуктите на NATURE'S BIMBO, а също и къде има богат асортимент на добри цени на A-DERMA?

# 303
Само да кажа, който е останал без сандалки  Mr. Green, че в Мечо пух имаше стока и съответно и народ на опашка!  Crazy Аз взех едни на Колев и Колев още за 35 лева и мисля, да изкараме лятото с тях!  Party

# 304
  • Пловдив
И аз купих на малкия от Мечо Пух сандалки на К&К за 15лв., ест. кожа, стара колекция, той си ги хареса и му са удобни...
А за каката нищо не харесахме: имаше много красиви моделчета, особено от новата колекция, но или й бяха широки отпред, или тесни, или каишката отзад й падаше и нямаше как да се събере, или нещо подметката не й бе удобна... ooooh!
За нея купих днес от Пешеходния мост, бълг,, ест. кожа, на "Арес", като моите, за 15лв., 35 номер.   Peace

# 305
Момичета какво друго и къде ще  има за 1 Юни,аз все си мисля ,че сме малки,ама приятелки ме навиват да ходим някъде,а днес ми дадоха някаква брошурка на Аквапарка в санкт Петербург,отваря на 1-ви и за деца до 10 години е безплатно,щяло да има някакаъв детски кът с аниматори и т.н.,до колкот разбрах и майките с децата са без пари,ама нямах много време да проуча,че малчо тичаше напред....

# 306
Момичета,моля ви ако някой си  е правил мека мебел по поръчка (и естествено е доволен  Simple Smile ) да ми даде координати на фирми  Hug

# 307
Ох,тези обувки!  Grinning
Бенджи,жива да си-след твоя пост,минах вчера и си взех и аз 15 лв. кожени,харесват ми,ще си ходя по градинките,доволна съм.И една госпожа продаваше любезна -става въпрос за пешеходния мост ,идвайки от центъра е от лявата страна,към средата на Арес.

Орхидея,късмет сте извадили в Мечо пух,че има вашия номер,за моя син бяха изчерпани и се наложи на Геокс да му вземем-в Мола са на една цена с К&К-50 лв.

Няколко дни обикаляме за гуменки-26 номер,момче и само един модел китайски-тежки,груби и не ми харесаха.Цени 10-12 лв.Та днес в Карфур му взехме гуменки за 17 лв на Бефадо ( онези полските,дето ги издирвах сума време),доста прилични като дизайн и форма,малкия веднага си ги хареса.За 5 лв.отгоре,но ще си ги носи с кеф.Видях,че има и големи номера(дамски),но бързахме.

Рапорт даден Simple Smile

РЕД.Да си тропка със здраве Вики с новите обувки,нашия човек Геокс-а го обели на първо обуване,като рита в парка из градинките.Simple Smile)

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:44 от Трапезица

# 308

Орхидея,късмет сте извадили в Мечо пух,че има вашия номер,за моя син бяха изчерпани и се наложи на Геокс да му вземем-в Мола са на една цена с К&К-50 лв.

Тамън 26 номер взех  и аз днес, имаше два, три модела заредени!  Simple Smile

# 309
Момичета какво друго и къде ще  има за 1 Юни,аз все си мисля ,че сме малки,ама приятелки ме навиват да ходим някъде,а днес ми дадоха някаква брошурка на Аквапарка в санкт Петербург,отваря на 1-ви и за деца до 10 години е безплатно,щяло да има някакаъв детски кът с аниматори и т.н.,до колкот разбрах и майките с децата са без пари,ама нямах много време да проуча,че малчо тичаше напред....

Детският кът  с аниматори ще е за деца от 3 до 12 год., а по малките ще могат да останат в клуба почасово и  с придружител.
ЗА другите деца ще има организирани мероприятия преди обед ( но това ще стане към средата на юни!) и мнооооооого водни партита и игри.
Във вторник ще работи само единият ( този откъм входа!) от общо двата басейна за деца.
Другият ( до детската площадка и детския кът) ще е готов до няколко дена.
САмо децата до 10 год. са безплатно на 1 юни, възрастните си плащат вход - 5 лв.

# 310
  • Пловдив
Момичета и аз да попитам,някой скоро да си е слагал вътрешни щори.От коя фирма сте по-доволни-Солис,Ролплсат или някоя друга.Става въпрос,за вътрешни,вертикални от плат.

И още нещо да питам,ако някой е ходил скоро до Джъмбо и е обърнал внимание,знам че преди имаше нщни лампи с Маккуин,но съм запомнила само настолни,трябва ми плафон за стена и за тавана.Дали ще има  newsm78

# 311

И още нещо да питам,ако някой е ходил скоро до Джъмбо и е обърнал внимание,знам че преди имаше нщни лампи с Маккуин,но съм запомнила само настолни,трябва ми плафон за стена и за тавана.Дали ще има  newsm78

Аз ще ходя утре до там и мога да погледна.
Само да ми обясниш какво е  "плафон" Simple Smile?

# 312
  • Пловдив

Аз ще ходя утре до там и мога да погледна.
Само да ми обясниш какво е  "плафон" Simple Smile?

Благодаря ти предварително,ама знам ли как да ти обясня. Нещо от този род  http://www.2r-bg.com/front/img_popup3.php?img=img1264088767.jpg

# 313
   Плафони мисля че имаше точно с Макуин, наредени са преди артикулите за рожденни дни. Peace

# 314
В Домко ги имаше също от цялата серия на маккуин - лампи, фризове, килими, текстил и тн т....

Общи условия

Активация на акаунт