Къде в Пловдив??? - 12

• 72 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
В Мола мина на 29ти и 30ти бяха тържествата по цял ден.
На Пощата на Главната тържеството на ГЕРБ остава - ще се молим за хубаво време.

# 331
Ееее,жалко  Sad Утре ще е гадно времето..... Cry

# 332
  • Пловдив
Ееее,жалко  Sad Утре ще е гадно времето..... Cry

до последно нищо не се знае
може пък да не вали  Grinning

# 333
  • Пловдив
Преди време ми беше попаднала брошура, че ще откриват утре детски център в мебелен магазин Галеро, но не помня подробности. Ако някой има инфо, нека сподели.
В  събота видяхме как подготвяха ДЦ, ще се казва Лейзи таун. Ако не  бъркам от 18ч.беше обявено откриването на 1юни Peace

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 09:23 от Джони

# 334
А къде точно се намира тои мебелен магазин?

# 335
http://www.galero.eu/  - пресечка на Иван Вазов,ако идваш  от Центъра към Гарата,малко след библиотеката в ляво.

В сайта пише,че празненството ще еот 18 часа(на последната страница на актуалнта брошура)

А няой знае ли колко е минималната възраст на деца в центъра в новия мол?

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 23:16 от nor4y

# 336
Моля,ако знаете обущар в Тракия,ще Ви бъда много благодарна!  bouquet

# 337
  • Пловдив
http://www.galero.eu/  - пресечка на Иван Вазов,ако идваш  от Центъра към Гарата,малко след библиотеката в ляво.

В сайта пише,че празненството ще еот 18 часа(на последната страница на актуалнта брошура)

Аз бях с приятелка, на която детенцето е колкото твоето и го взеха.Има си отделна зала за бебешоци.

# 338
  • до Пловдив

Аз бях с приятелка, на която детенцето е колкото твоето и го взеха.Има си отделна зала за бебешоци.

и аз съм го водила малкия в новия център в мол галерия единственото им условие е детето да е проходило

# 339
  • Пловдив

Аз знам само един, който е в нашия блок  Mr. Green бл. 84. Намира се в пресечката между пазара и Аримаг, ако ти е на удобно място...Не съм ги засипвала с много работа, но каквото съм дала, са ми го направили добре  Peace

# 340
В Мола мина на 29ти и 30ти бяха тържествата по цял ден.
На Пощата на Главната тържеството на ГЕРБ остава - ще се молим за хубаво време.
А ако вали?  Mr. Green
Честит празник на всички палавници!

# 341
Честит празник на всички малки мушмороци!!

# 342
Аз знам само един, който е в нашия блок  Mr. Green бл. 84.

Малко извън темата - ама и ние скоро ще се местим в 84-ти блок  Laughing   Mr. Green  Хи-хи . Сега правим ремонт...

# 343
  • Пловдив
Аз знам само един, който е в нашия блок  Mr. Green бл. 84.

Малко извън темата - ама и ние скоро ще се местим в 84-ти блок  Laughing   Mr. Green  Хи-хи . Сега правим ремонт...
Да довърша спамчето  Mr. Green
Ние пък скоро ще се местим от там. Но да знаеш, че мястото е супер удобно. Нашата тераса е южна и гледката и простора много ще ми липсват.   Peace Ще идвам при теб на гости да си припомням  hahaha

# 344

Аз знам само един, който е в нашия блок  Mr. Green бл. 84. Намира се в пресечката между пазара и Аримаг, ако ти е на удобно място...Не съм ги засипвала с много работа, но каквото съм дала, са ми го направили добре  Peace

Благодаря ти много,удобно ми е там!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт